Ухвала
від 27.12.2016 по справі 629/969/16-а
ЛОЗІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 629/969/16-а

Номер провадження 2-ар/629/4/16

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

27.12.2016 року Лозівський міськрайонний суд Харківської області у складі:

головуючого судді - Попова О.Г.,

за участі секретаря судового засідання - Габор В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду міста Лозова Харківської області заяву ОСОБА_1 про роз'яснення постанови Лозівського міськрайонного суду Харківської області від 10.11.2016 року у справі за позовом ОСОБА_1 до відділу реєстрації Лозівської міської ради Харківської області, треті особи - Державна установа «Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України», Лозівське міськміжрайонне Управління Головного управління Держсанепідслужби у Харківській області, Управління Держпродспоживслужби у Лозівському районі, відділ державної виконавчої служби Лозівського міськрайонного управління юстиції Харківської області, про скасування (відміну) державної реєстрації припинення юридичної особи, -

в с т а н о в и в:

До Лозівського міськрайонного суду Харківської області надійшла заява ОСОБА_1 про роз'яснення постанови Лозівського міськрайонного суду Харківської області від 10.11.2016 року.

Учасники судового провадження у судове засідання не з'явилися.

Згідно ч. 3 ст. 170 КАС України, суд розглядає заяву про роз'яснення судового рішення протягом десяти днів із повідомленням заявника (особи, яка бере участь у справі, державного виконавця, які звернулися із заявою про роз'яснення судового рішення) та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розглядові заяви про роз'яснення рішення.

Відповідно до ч. 1 ст. 41 КАС України, суд під час судового розгляду адміністративної справи здійснює повне фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу. У разі неявки у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності осіб, які беруть участь у справі (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає за необхідне в задоволенні заяви відмовити з наступних підстав.

Відповідно до ч. 1ст. 170 КАС України, якщо судове рішення є незрозумілим, суд, який його ухвалив, за заявою осіб, які беруть участь у справі, або державного виконавця ухвалою роз'яснює своє рішення, не змінюючи при цьому його змісту.

Зі змісту вказаної норми вбачається, що необхідність у роз'ясненні судового рішення виникає у разі його нечіткості, неясності та незрозумілості для осіб, щодо яких воно постановлене, а також для тих осіб, яким належить його виконувати. ОСОБА_1 в заяві не вказує в чому їй не зрозуміла постанова Лозівського міськрайонного суду Харківської області від 10.11.2016 року.

Ухвалена ж по даній справі постанова Лозівського міськрайонного суду Харківської області від 10.11.2016 року викладена державною мовою, рідко вживаних та незрозумілих слів не містить, за своєю структурою відповідає вимогам ст. 163 КАС України, її виконання не може викликати ускладнень, тому підстав для її роз'яснення суд не вбачає.

Керуючись ст. 170 КАС України, суд,-

у х в а л и в:

В задоволенні заяви ОСОБА_1 про роз'яснення постанови Лозівського міськрайонного суду Харківської області від 10.11.2016 року у справі за позовом ОСОБА_1 до відділу реєстрації Лозівської міської ради Харківської області, треті особи - Державна установа «Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України», Лозівське міськміжрайонне Управління Головного управління Держсанепідслужби у Харківській області, Управління Держпродспоживслужби у Лозівському районі, відділ державної виконавчої служби Лозівського міськрайонного управління юстиції Харківської області, про скасування (відміну) державної реєстрації припинення юридичної особи - відмовити.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Лозівський міськрайонний суд Харківської області шляхом подачі протягом 5-ти днів з дня її проголошення апеляційної скарги. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції. У разі застосування судом частини 3 ст. 160 КАС України, а також прийняття постанови у письмовому провадженні апеляційна скарга подається протягом 10 днів з дня отримання копії постанови.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя: О.Г. Попов

СудЛозівський міськрайонний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення27.12.2016
Оприлюднено30.12.2016
Номер документу63756629
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —629/969/16-а

Ухвала від 07.03.2017

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

П’янова Я.В.

Ухвала від 02.02.2017

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

П’янова Я.В.

Ухвала від 02.02.2017

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

П’янова Я.В.

Ухвала від 27.12.2016

Адміністративне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

Попов О. Г.

Постанова від 10.11.2016

Адміністративне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

Попов О. Г.

Ухвала від 20.09.2016

Адміністративне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

Попов Олексій Григорович

Ухвала від 25.08.2016

Адміністративне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

Попов Олексій Григорович

Ухвала від 15.08.2016

Адміністративне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

Попов Олексій Григорович

Ухвала від 07.06.2016

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Ухвала від 07.06.2016

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні