Ухвала
від 16.01.2017 по справі 405/142/17
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 405/142/17

2-з/405/8/17

УХВАЛА

"16" січня 2017 р. суддя Ленінського районного суду м. Кіровограда Шевченко І.М., розглянувши заяву ОСОБА_1 про забезпечення доказів по справі за позовом ОСОБА_1 до відповідача ОСОБА_2 з обмеженою відповідальністю "Кіровоградський обласний центр післядипломної підготовки працівників АПК"; Відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Кіровоградської міської ради; ОСОБА_3, Реєстраційна служба Кіровоградського міського управління юстиції Кіровоградської області; ОСОБА_3 приватне підприємство "Озон"; ОСОБА_4; Засновник МПП "Озон" ОСОБА_5; треті особи: Кіровоградське обласне об'єднання "Рада сільськогосподарських підприємств"; Рада сільськогосподарських підприємств Добровеличківського району Кіровоградської області; Рада сільськогосподарських підприємств Новгородківського району Кіровоградської області; Кіровоградська районна рада сільськогосподарських підприємств всіх форм власності; Новоукраїнська рада сільськогосподарських товаровиробників Новоукраїнського району Кіровоградської області про скасування записів про правонаступництво і державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, скасування державної реєстрації, -

В С Т А Н О В И Л А:

13.01.2017 року позивач звернувся в суд з позовом до відповідачів: ОСОБА_2 з обмеженою відповідальністю "Кіровоградський обласний центр післядипломної підготовки працівників АПК"; Відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Кіровоградської міської ради; ОСОБА_3, Реєстраційна служба Кіровоградського міського управління юстиції Кіровоградської області; ОСОБА_3 приватне підприємство "Озон"; ОСОБА_4; Засновник МПП "Озон" ОСОБА_5; треті особи: Кіровоградське обласне об'єднання "Рада сільськогосподарських підприємств"; Рада сільськогосподарських підприємств Добровеличківського району Кіровоградської області; Рада сільськогосподарських підприємств Новгородківського району Кіровоградської області; Кіровоградська районна рада сільськогосподарських підприємств всіх форм власності; Новоукраїнська рада сільськогосподарських товаровиробників Новоукраїнського району Кіровоградської області про скасування записів про правонаступництво і державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, скасування державної реєстрації.

Одночасно зі зверненням в суд з позовом, позивачем було подано заяву про забезпечення доказів, якою просить суд вжити заходи забезпечення доказів шляхом витребування у Кіровоградської міської ради реєстраційної справи ТОВ Кіровоградський обласний центр післядипломної підготовки працівників АПК код ЄДРПОУ 23677937.

Вивчивши матеріали заяви та справи, суд прийшов до висновку, що заява про вжиття заходів забезпечення доказів підлягає задоволенню.

Враховуючи те, що дані документи необхідні суду для повного та всебічного розгляду справи, суд вважає за необхідне витребувати їх у Відділі державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців Кіровоградської міської ради.

Відповідно до вимог ч.1 ст. 137 ЦПК України у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази.

Керуючись ст. 137 ЦПК України, -

У Х В А Л И Л А:

Заяву ОСОБА_1 про забезпечення доказів по справі за позовом ОСОБА_1 до відповідачів: ОСОБА_2 з обмеженою відповідальністю "Кіровоградський обласний центр післядипломної підготовки працівників АПК"; Відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Кіровоградської міської ради; ОСОБА_3, Реєстраційна служба Кіровоградського міського управління юстиції Кіровоградської області; ОСОБА_3 приватне підприємство "Озон"; ОСОБА_4; Засновник МПП "Озон" ОСОБА_5; треті особи: Кіровоградське обласне об'єднання "Рада сільськогосподарських підприємств"; Рада сільськогосподарських підприємств Добровеличківського району Кіровоградської області; Рада сільськогосподарських підприємств Новгородківського району Кіровоградської області; Кіровоградська районна рада сільськогосподарських підприємств всіх форм власності; Новоукраїнська рада сільськогосподарських товаровиробників Новоукраїнського району Кіровоградської області про скасування записів про правонаступництво і державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, скасування державної реєстрації - задовольнити.

Зобов'язати Відділ державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців Кіровоградської міської ради надати суду до 26.01.2017 року належним чином завірену копію реєстраційної справи ТОВ Кіровоградський обласний центр післядипломного навчання працівників АПК код ЄДРПОУ 23677937.

Попередити посадових осіб у відповідності до вимог ч.6 ст. 137 ЦПК України про відповідальність за неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі з причин, визнаних судом неповажними, про відповідальність, встановлену законом.

Копію ухвали направити Відділу державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців Кіровоградської міської ради (25006 м. Кропивницький вулиця Велика Перспективна, 41) для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ленінського

районного суду

м. Кіровограда І. М. Шевченко

Дата ухвалення рішення16.01.2017
Оприлюднено19.01.2017
Номер документу64092512
СудочинствоЦивільне
Сутьправонаступництво і державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, скасування державної реєстрації

Судовий реєстр по справі —405/142/17

Постанова від 17.12.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Ухвала від 14.11.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Попович Олена Вікторівна

Ухвала від 19.10.2017

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Черненко В. В.

Ухвала від 19.10.2017

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Черненко В. В.

Ухвала від 04.09.2017

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Черненко В. В.

Ухвала від 04.09.2017

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Черненко В. В.

Ухвала від 23.08.2017

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Черненко В. В.

Рішення від 27.07.2017

Цивільне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Рішення від 27.07.2017

Цивільне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Шевченко І. М.

Ухвала від 23.02.2017

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Головань А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні