Ухвала
від 27.01.2017 по справі 461/7694/16-к
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/7694/16-к

Провадження № 1-кс/461/606/17

Галицький районний суд м.Львова

УХВАЛА

27.01.2017 року м.Львів

Слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 з участю прокурора ОСОБА_2 розглянувши матеріали клопотання старшого слідчого СУ ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку, -

в с т а н о в и в:

Слідчим управлінням ГУ Національної поліції у Львівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12015140040004108 від 04.12.2015, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190, ч.4 ст.190 КК України, за фактом вчинення шахрайства в особливо великих розмірах.

Старший слідчий СУ ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 , за погодженням із прокурором відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області ОСОБА_2 ,звернувся до суду із клопотанням, в якому просить винести ухвалу про надання дозволу на проведення обшуку в усіх наявних приміщеннях, що перебувають у користуванні та у яких здійснює свою діяльність ПП «Компанія «Перспектива плюс» ЄРДПОУ 35563629, а саме за адресою: м. Львів вул. Княгині Ольги, будинок 5В, з метою виявлення, фіксації та вилучення оригіналів документів щодо використання ОСОБА_4 коштів отриманих в потерпілих, в тому числі документів, що посвідчують придбання ОСОБА_4 майна у вказаний період, оформлення депозитів, переказ коштів на рахунки, документів щодовідкриття та обслуговування банківських рахунків ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на протязі часу з 01.01.2015 року по теперішній час; оригінали документів із взірцями підписів та почерку рукописного тексту ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ; документи про інші безпроцентні позики, депозити, кредити, проведені операції по рахунках, вкладні операції, грошові перекази, валютні операції, гарантії для розрахунків на території України та за її межами, які проводились ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на протязі часу з 01.08.2015 року по теперішній час; комп`ютерна техніка, цифрові носії на яких збережена така інформація, речі й цінності здобуті злочинним шляхом, а також інші предмети і документи, які мають значення для встановлення істини у кримінальному провадженні.

У зв`язку із реальною загрозою зміни або знищенням речей і документів, які необхідно вилучити, та мають значення у досудовому розслідуванні, слідчий просить розглянути дане клопотання без участі особи у володінні якої вони знаходяться.

В обгрунтування внесеного клопотання покликається на те, що в ході досудового розслідування отримано дані, які дають достатні підстави вважати, що до вчинення вказаного кримінального правопорушення причетний ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який приховує свою неплатоспроможність щодо виконання своїх зобов`язань перед потерпілими у кримінальному провадженні, а тому за місцем фактичного здійснення господарської діяльності ПП «Компанія «Перспектива плюс», за адресою: м. Львів вул. Княгині Ольги, будинок 5В, можуть знаходитися оригінали документів із взірцями підписів та почерку рукописного тексту, інформація про відкриття та обслуговування банківських рахунків ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на протязі часу з 01.01.2015 року до моменту фактичного виконання ухвали слідчого судді, в тому числі і про залишок коштів на них, документи що підтверджують платоспроможність останнього, майно, яке перебуває у власності, речі й цінності здобуті злочинним шляхом, а також інші предмети і документи, які мають значення для встановлення істини у кримінальному провадженні і полягає у проведенні по даних документах ряду криміналістичних експертиз,а також з метою відшкодування шкоди, завданої внаслідок вчинення кримінального правопорушення (цивільний позов), а тому просить клопотання задоволити.

Відповідно до ч.ч.1, 2 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Заслухавши пояснення слідчого, думку прокурора на підтримання внесеного клопотання, враховуючи те, що у вищевказаному приміщенні, можуть знаходитися вказані документи, а також інше майно здобуте злочинним шляхом, речі, які можуть мати значення для встановлення істини у кримінальному провадженні, що в сукупності з іншими матеріалами кримінального провадження можуть мати суттєве значення для встановлення важливих обставин у вказаному кримінальному провадженні, відтак вважаю, що клопотання слідчого підставне, а тому підлягає до задоволення.

На підставі викладеного і керуючись ст.234 КПК України, слідчий суддя, -

постановив:

Клопотання старшого слідчого СУ ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 - задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку в усіх наявних приміщеннях, що перебувають у користуванні та у яких здійснює свою діяльність ПП «Компанія «Перспектива плюс» ЄРДПОУ 35563629, а саме за адресою: м. Львів вул. Княгині Ольги, будинок 5В, з метою виявлення, фіксації та вилучення оригіналів документів щодо використання ОСОБА_4 коштів отриманих в потерпілих, в тому числі документів, що посвідчують придбання ОСОБА_4 майна у вказаний період, оформлення депозитів, переказ коштів на рахунки, документів щодовідкриття та обслуговування банківських рахунків ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на протязі часу з 01.01.2015 року по теперішній час; оригінали документів із взірцями підписів та почерку рукописного тексту ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ; документи про інші безпроцентні позики, депозити, кредити, проведені операції по рахунках, вкладні операції, грошові перекази, валютні операції, гарантії для розрахунків на території України та за її межами, які проводились ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на протязі часу з 01.08.2015 року по теперішній час; комп`ютерна техніка, цифрові носії на яких збережена така інформація, речі й цінності здобуті злочинним шляхом, а також інші предмети і документи, які мають значення для встановлення істини у кримінальному провадженні.

Виконання ухвали суду покласти на старшого слідчого СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_5 , або старшого слідчого СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_3 , або у відповідності до вимог ст. 40 КПК України за дорученням останніх на групу слідчих у кримінальному провадженні або працівника оперативного підрозділу УЗЕ у Львівській області ДЗЕ Національної поліції України.

Строк дії ухвали один місяць з дня її постановлення, тобто до 27 лютого 2017 року.

Роз`яснити наслідки невиконання ухвали, передбачені ст.166 КПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення27.01.2017
Оприлюднено03.03.2023
Номер документу64482492
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —461/7694/16-к

Ухвала від 23.06.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 30.03.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 09.03.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 09.03.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 28.02.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 28.02.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 27.01.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 27.01.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 27.01.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 31.01.2017

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні