Ухвала
від 12.04.2017 по справі 17/215
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про заміну сторони виконавчого провадження

12 квітня 2017 року м. Ужгород№ 17/215

Закарпатський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Гаврилка С.Є.

з участю секретаря судового засідання Кубічек Н.І.

за участі сторін:

представника позивача - не з'явився;

представника відповідача - не з'явився;

розглянувши у відкритому судовому засіданні у приміщенні Закарпатського окружного адміністративного суду заяву Перечинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області про заміну сторони виконавчого провадження, -

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Перечинського району Закарпатської області в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України у Перечинському районі Закарпатської області 10 жовтня 2007 року звернувся до Господарського суду Закарпатської області з позовною заявою до Приватної виробничо-комерційної фірми "ВКТ", якою просило суд стягнути з Приватної виробничо-комерційної фірми "ВКТ" на користь Пенсійного фонду недоїмку в сумі 6652,89 грн..

Постановою Господарського суду Закарпатської області від 06 грудня 2007 року позовну заяву задоволено частково. Стягнуто з Приватної виробничо-комерційної фірми "ВКТ" на користь Управління Пенсійного фонду України у Перечинському районі Закарпатської області заборгованість в сумі 6482,89 грн. В іншій частині позовних вимог - відмовлено.

28 березня 2017 року на адресу Закарпатського окружного адміністративного суду надійшла заява Перечинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області, відповідно до якої останній просить суд замінити сторону виконавчого провадження за виконавчим листом виданим у справі № 17/215 2007р. про стягнення з Приватної виробничо-комерційної фірми "ВКТ" заборгованості в сумі 6482,89 грн., а саме: стягувача - Управління Пенсійного фонду України у Перечинському районі Закарпатської області на його правонаступника - Перечинське об'єднане управління Пенсійного фонду України Закарпатської області.

28 березня 2017 року на підставі протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями, головуючим по справі було призначено суддю Гаврилко С.Є..

В судове засідання, що проходило 12 квітня 2017 року сторони не забезпечили явку своїх представників, хоча судом вживалися заходи щодо виклику сторін, що передбачені Главою 3 Розділу II КАС України.

Відповідно до статті 47 КАС України особами, які беруть участь у справі, є сторони, треті особи, представники сторін та третіх осіб.

Відповідно до статті 41 частини 1 КАС України, у зв'язку з неявкою у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Відповідно до статті 264 частини 2 КАС України, неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Як вбачається із заяви позивача, останній просить суд замінити сторону виконавчого провадження із Управління Пенсійного фонду України у Перечинському районі Закарпатської області на Перечинське об'єднане управління Пенсійного фонду України Закарпатської області.

Відповідно до відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань 31 березня 2016 року зареєстроване Перечинське об'єднане управління Пенсійного фонду України Закарпатської області (ідентифікаційний код 40384254).

Відповідно до статті 264 частини 1 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Відтак, виходячи з вищевказаного, суд вважає за необхідне замінити сторону у виконавчому провадженні, а саме Управління Пенсійного фонду України у Перечинському районі Закарпатської області (ідентифікаційний код 20449699) його правонаступником - Перечинським об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України Закарпатської області (ідентифікаційний код 40384254).

На підставі наведеного та керуючись статтями 165, 264 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Замінити сторону виконавчого провадження (виконавчий лист № 17/215 2007р), а саме Управління Пенсійного фонду України у Перечинському районі Закарпатської області (ідентифікаційний код 20449699) на його правонаступника - Перечинське об'єднане управління Пенсійного фонду України Закарпатської області (ідентифікаційний код 40384254).

Ухвала суду може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали, а у разі застосування судом частини третьої статті 160 КАС України, а також постановлення ухвали в письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Апеляційна скарга подається через Закарпатський окружний адміністративний суд з одночасним надсиланням її копії до суду апеляційної інстанції. Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених статтею 167 частиною 4 КАС України, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя ОСОБА_1

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.04.2017
Оприлюднено18.04.2017
Номер документу65936835
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —17/215

Ухвала від 03.04.2020

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

Ухвала від 12.04.2017

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гаврилко С.Є.

Ухвала від 17.04.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Забарющий М.І.

Ухвала від 18.02.2010

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Кордюк Г.Т.

Постанова від 28.04.2010

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Кордюк Г.Т.

Судовий наказ від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Андрусик Н.О.

Судовий наказ від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Андрусик Н.О.

Судовий наказ від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Андрусик Н.О.

Рішення від 09.02.2011

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Андрусик Н.О.

Ухвала від 14.01.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Андрусик Н.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні