Ухвала
від 12.05.2017 по справі 752/17889/14-ц
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/17889/14-ц

Провадження по справі № 2/752/2617/17

У Х В А Л А

12.05.2017 року Голосіївський районний суд м. Києва у складі:

головуючого - судді Хоменко О.Л.,

при секретарі Павлюху П.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту Київ-Московська філія, третя особа: ОСОБА_2 про поновлення на роботі, виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся з позовом про поновлення на роботі, виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди.

30.03.2017 року до канцелярії суду надійшло клопотання ОСОБА_3 про залучення її до участі в справі в якості позивача в зв`язку зі смертю позивача ОСОБА_1, так як вона є його донькою та спадкоємцем за заповітом.

Представники відповідача у вирішенні даного клопотання покладалися на розсуд суду.

Третя особа в судове засідання не з`явився, про день розгляду справи повідомлявся належним чином.

Суд, заслухавши думку представників відповідачів та вивчивши матеріали справи, приходить до висновку, що клопотання задоволенню не підлягає задоволенню з наступних підстав.

З копії свідоцтва про смерть серії НОМЕР_1, виданого Відділом державної реєстрації актів цивільного стану Голосіївського районного управління юстиції у м.Києві, вбачається, що ОСОБА_1 ІНФОРМАЦІЯ_1 помер.

Відповідно до ст.1227 ЦК України суми заробітної плати, пенсії, стипендії, аліментів, допомог у зв'язку з тимчасовою непрацездатністю, відшкодувань у зв'язку з каліцтвом або іншим ушкодженням здоров`я, інших соціальних виплат, які належали спадкодавцеві, але не були ним одержані за життя, передаються членам його сім`ї, а у разі їх відсутності - входять до складу спадщини.

Згідно ст.1219 ЦК України не входять до складу спадщини права та обов'язки, що нерозривно пов'язані з особою спадкодавця, зокрема:

1)особисті немайнові права;

2)право на участь у товариствах та право членства в об`єднаннях громадян, якщо інше не встановлено законом або їх установчими документами;

3)право на відшкодування шкоди, завданої каліцтвом або іншим ушкодженням здоров`я;

4)права на аліменти, пенсію, допомогу або інші виплати, встановлені законом;

5)права та обов'язки особи, як кредитора або боржника, передбачені статтею 608 цього Кодексу.

Відповідно до ст.205 ч.1 п.6 ЦПК України суд закриває провадження у справі, якщо померла фізична особа, яка була однією із сторін у справі, якщо спірні правовідносини не допускають правонаступництва.

З матеріалів справи вбачається, що між сторонами виникли правовідносини з приводу поновлення на роботі, що тісно пов'язані з особою позивача та не допускають правонаступництва.

Щодо вимог про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди, то вони є похідними від вимог про поновлення на роботі, так як залежать від їх задоволення чи незадоволення, а тому правонаступництва не допускають також.

Враховуючи, що спірні правовідносини не допускають правонаступництва, суд відмовляє в задоволенні клопотання про вступ у справу правонаступника, а провадження у справі закриває.

Враховуючи наведене,та, керуючись ст. 205 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту Київ-Московська філія, третя особа: ОСОБА_2 про поновлення на роботі, виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди - закрити.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду м.Києва через Голосіївський районний суд м.Києва протягом п'яти днів з моменту проголошення.

Суддя:

Дата ухвалення рішення12.05.2017
Оприлюднено19.05.2017
Номер документу66506025
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —752/17889/14-ц

Ухвала від 20.06.2017

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Рубан Світлана Михайлівна

Ухвала від 24.05.2017

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Рубан Світлана Михайлівна

Ухвала від 24.05.2017

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Рубан Світлана Михайлівна

Ухвала від 12.05.2017

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Хоменко О. Л.

Ухвала від 27.03.2017

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Антонова Н. В.

Ухвала від 26.01.2017

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Хоменко О. Л.

Ухвала від 14.12.2016

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Писана Таміла Олександрівна

Ухвала від 26.09.2016

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Писана Таміла Олександрівна

Ухвала від 04.02.2016

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Ящук Тетяна Іванівна

Ухвала від 13.11.2015

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Ящук Тетяна Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні