Ухвала
від 26.06.2017 по справі 761/34776/16-ц
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/34776/16-ц

Провадження № 6/761/394/2017

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 червня 2017 року Шевченківський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді Гуменюк А.І.

при секретарі Бондарю В.Б.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві заяву ОСОБА_1 про внесення виправлення до виконавчого листа у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Концертно-театрального закладу культури Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль Калина , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, ОСОБА_2, ОСОБА_3, про визнання незаконним та скасування наказу та поновлення на роботі, -

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 (далі - Стягувач) звернувся до Шевченківського районного суду м. Києва з позовом до Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (далі -Боржник), треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ОСОБА_2, ОСОБА_3, про визнання незаконним та скасування наказу та поновлення на роботі.

Згідно рішення Шевченківського районного суду м. Києва від 25 травня 2017 року, позов було задоволено частково. Зокрема, визнано незаконним наказ Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 08 вересня 2016 року № 404-к Про звільнення ОСОБА_1 з посади художнього керівника - директора Концертно-театрального закладу культури Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль Калина та поновлено на посаді художнього керівника - директора Концертно-театрального закладу культури Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль Калина з 08 вересня 2016 року.

В частині поновлення на посаді, суд допустив негайне виконання рішення суду.

На адресу Шевченківського районного суду м. Києва 14 червня 2017 року, Стягувач подав заяву про внесення виправлення до виконавчого листа в частині щодо зазначення прізвища, ім'я та по батькові особи, яка видала виконавчий документ.

Стягувач та представник Боржника у судове засідання не з'явилися. Про місце, день та час судового розгляду справи повідомлені в установленому законом порядку.

Суд знаходить можливим розгляд справи у відсутність вказаних осіб, оскільки їх неявка не перешкоджає розгляду заяви по суті.

Розглянувши заяву, дослідивши необхідні матеріали цивільної справи, суд знаходить заяву такою, що підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

За змістом частин 1 та 4 статті 369 Цивільного процесуального кодексу України, виконавчий лист має відповідати вимогам до виконавчого документа, встановленим Законом України Про виконавче провадження .

Суд, ухвалою вносить виправлення до виконавчого листа.

За змістом пункту 1 частини 1, частини 3 статті 4 Закону України Про виконавче провадження , у виконавчому документі зазначаються: назва і дата видачі документа, найменування органу, прізвище, ім'я, по батькові та посада посадової особи, яка його видала.

Виконавчий документ підписується уповноваженою посадовою особою із зазначенням її прізвища та ініціалів і скріплюється печаткою.

Як вбачається із матеріалів справи, на підставі резолютивної частини рішення суду в частині його негайного виконання, 26 травня 2017 року Шевченківським районним судом м. Києва видано виконавчий лист щодо Боржника про поновлення Стягувача на посаді.

Із вказаного виконавчого документа вбачається, що лист виданий суддею Шевченківського районного суду м. Києва та секретарем, із зазначенням їх прізвищ та ініціалів та скріплений печаткою, як це передбачено частиною 3 статті 4 Закону України Про виконавче провадження , проте, оскільки пунктом 1 частини 1 статті 4 Закону України Про виконавче провадження передбачено також ім'я та по батькові посадової особи, яка його видала, у виконавчий лист необхідно внести виправлення в цій частині.

Керуючись статтею 369 Цивільного процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в :

Заяву ОСОБА_1 про внесення виправлення до виконавчого листа у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Концертно-театрального закладу культури Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль Калина , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, ОСОБА_2, ОСОБА_3, про визнання незаконним та скасування наказу та поновлення на роботі - з а д о в о л ь н и т и .

Внести виправлення до виконавчого листа справа № 761/34776/16-ц провадження № 2/761/1791/2017, виданого Шевченківським районним судом м. Києва від 26 травня 2017 року на підставі рішення Шевченківського районного суду м. Києва від 25 травня 2017 року, зазначивши ім'я та по батькові посадових осіб, які його видали Аліна Іванівна та Віталій Борисович , відповідно.

Ухвала суду може бути оскаржена до Апеляційного суду м. Києва шляхом подання через Шевченківський районний суд м. Києва протягом п'яти днів з дня її проголошення апеляційної скарги, а у разі, якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання її копії.

Ухвала набирає законної сили після закінчення зазначених вище строків або після розгляду справи в апеляційному порядку Апеляційним судом м. Києва, якщо вона не буде скасована.

СУДДЯ :

СудШевченківський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення26.06.2017
Оприлюднено27.06.2017
Номер документу67380272
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —761/34776/16-ц

Постанова від 07.08.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Червинська Марина Євгенівна

Ухвала від 09.10.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Писана Таміла Олександрівна

Рішення від 14.09.2017

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Іванченко Микола Миколайович

Ухвала від 28.08.2017

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Іванченко Микола Миколайович

Ухвала від 28.08.2017

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Іванченко Микола Миколайович

Ухвала від 20.07.2017

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Іванченко Микола Миколайович

Ухвала від 19.06.2017

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Гуменюк А. І.

Ухвала від 26.06.2017

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Гуменюк А. І.

Ухвала від 25.05.2017

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Гуменюк А. І.

Рішення від 25.05.2017

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Гуменюк А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні