Ухвала
від 13.07.2017 по справі 812/5194/13-а
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

10.1

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

13 липня 2017 року СєвєродонецькСправа № 812/5194/13-а

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Широкої К. Ю.,

при секретарі судового засідання - Ждановій Г. Є.,

без участі сторін,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника заявника про зупинення провадження з розгляду заяви Управління Пенсійного фонду України в м. Лисичанську Луганської області про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 812/5194/13-а за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Лисичанську Луганської області до Державного підприємства «Лисичанське управління магістральних нафтопродуктів» про стягнення заборгованості по єдиному внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у розмірі 80471,07 грн,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Луганського окружного адміністративного суду знаходиться заява Управління Пенсійного фонду України в м. Лисичанську Луганської області про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 812/5194/13-а за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Лисичанську Луганської області до Державного підприємства «Лисичанське управління магістральних нафтопродуктів» про стягнення заборгованості по єдиному внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у розмірі 80471,07 грн.

13 липня 2017 року через канцелярію суду від представника заявника надійшло клопотання про зупинення провадження у справі для надання управлінням акту про передачу даних з карток особових рахунків платників єдиного внеску до органів Міністерства доходів та зборів України.

Сторони у судове засідання не прибули, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Розглянувши клопотання представника заявника про зупинення провадження з розгляду заяви про заміну сторони виконавчого провадження у справі, суд дійшов до наступного.

Згідно частиною 7 статті 9 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

Оскільки питання щодо зупинення провадження з розгляду заяви про заміну сторони виконавчого провадження окремо КАС України не врегульовано, суд вважає за можливе на підставі частини 7 статті 9 цього Кодексу застосувати до вказаних правовідносин за аналогією закону положення статті 156 КАС України.

Відповідно до пункту 4 частини 2 статті 156 КАС України, суд має право зупинити провадження у справі за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Враховуючи обґрунтованість заявленого клопотання, з метою повного та всебічного встановлення судом обставин справи, задля забезпечення можливості реалізації процесуальних прав осіб, які беруть участь у справі, зважаючи на скорочені строки розгляду адміністративної справи, суд вважає за можливе задовольнити клопотання представника заявника, у зв'язку з чим провадження з розгляду заяви про заміну сторони виконавчого провадження зупинити.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 9, 156, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання представника заявника про зупинення провадження з розгляду заяви про заміну сторони виконавчого провадження - задовольнити.

Зупинити провадження з розгляду Управління Пенсійного фонду України в м. Лисичанську Луганської області про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 812/5194/13-а за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Лисичанську Луганської області до Державного підприємства «Лисичанське управління магістральних нафтопродуктів» про стягнення заборгованості по єдиному внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у розмірі 80471,07 грн, - до 07 серпня 2017 року.

Наступне судове засідання у справі призначити на 07 серпня 2017 року о 14 годині 30 хвилин у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, проспект Космонавтів, 18.

Ухвала може бути оскаржена до Донецького апеляційного адміністративного суду. Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого Кодексом адміністративного судочинства України, якщо таку скаргу не було подано.

Суддя ОСОБА_1

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.07.2017
Оприлюднено13.07.2017
Номер документу67700692
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/5194/13-а

Ухвала від 07.08.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Ю. Широка

Ухвала від 07.08.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Ю. Широка

Ухвала від 13.07.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Ю. Широка

Ухвала від 06.07.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Ю. Широка

Ухвала від 01.06.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.О. Пляшкова

Ухвала від 04.05.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.О. Пляшкова

Постанова від 15.07.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.В. Агевич

Ухвала від 25.06.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.В. Агевич

Ухвала від 06.06.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.В. Агевич

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні