Ухвала
від 31.08.2017 по справі 805/1017/17-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

31 серпня 2017 р.                                         Справа №805/1017/17-а

          приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Кошкош О.О., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Центрального об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Маріуполя Донецької області про заміну сторони у виконавчому провадженні у справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Маріуполя Донецької області до Товариства з обмеженою відповідальністю "ФПГ Юзбудмонтаж", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача – Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій,

В С Т А Н О В И В:

23 серпня 2017 року Центральне об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Маріуполя Донецької області звернулось до суду із заявою про заміну сторони виконавчого провадження. Заява мотивована тим, що у зв'язку із забезпеченням виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2016 року №988 «Про деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України», наказу Пенсійного фонду України «Про заходи у зв'язку із реорганізацією деяких територіальних органів Фонду» від 26 грудня 2016 №177 проведено реорганізацію територіальних органів Пенсійного фонду України. При цьому, Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м.Маріуполя реорганізовано шляхом злиття, внаслідок чого утворюється Центральне об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Маріуполя Донецької області (код ЄДРПОУ 41250795), яке є правонаступником всіх майнових прав та обов'язків управлінь Пенсійного фонду України в Жовтневому районі та Приморському районі м.Маріуполя.

Просив замінити стягувача у виконавчому провадженні з Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м.Маріуполя на Центральне об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Маріуполя Донецької області (код ЄДРПОУ 41250795).

Представники сторін до судового засідання не з'явилися, представник заявника просив розглянути заяву без його участі.

За таких обставин суд визнав за можливе розглянути заяву без участі представників сторін.

Дослідивши письмові докази, суд встановив наступне.

26 квітня 2017 року постановою Донецького окружного адміністративного суду №805/1017/17-а з Товариства з обмеженою відповідальністю "ФПГ Юзбудмонтаж" на користь Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Маріуполя Донецької області стягнута заборгованість з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій за списком № 2 листопад-грудень 2015 року, січень-листопад 2016 року в сумі 3991, 46 грн.

13 червня 2017 року Донецьким окружним адміністративним судом видано виконавчий лист №805/1017/17-а стягувачем в якому зазначено Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м.Маріуполя.

Наказом Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області від 13.01.2017 №2 «Про заходи у зв'язку з реорганізацією деяких територіальних органів фонду області» Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м.Маріуполя реорганізовано шляхом злиття, внаслідок чого утворюється Центральне об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Маріуполя Донецької області (код ЄДРПОУ 41250795), яке є правонаступником всіх майнових прав та обов'язків управлінь Пенсійного фонду України в Жовтневому районі та Приморському районі м.Маріуполя.

Відповідно до ч.1 ст.264 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Згідно ст..1 Закону України «про виконавче провадження» виконавче провадження як завершальна стадія судового провадження і примусове виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб) (далі - рішення) - сукупність дій визначених у цьому Законі органів і осіб, що спрямовані на примусове виконання рішень і проводяться на підставах, у межах повноважень та у спосіб, що визначеніКонституцією України, цим Законом, іншими законами та нормативно-правовими актами, прийнятими відповідно до цього Закону, а також рішеннями, які відповідно до цього Закону підлягають примусовому виконанню.

З огляду на вищевикладене, суд вважає, що заява Центрального об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Маріуполя Донецької області про заміну сторони виконавчого провадження є обґрунтованою та підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 160, 165, 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,

УХВАЛИВ:

Заяву Центрального об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Маріуполя Донецької області про заміну сторони виконавчого провадження задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження по справі №805/1017/17-а, а саме, стягувача Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м.Маріуполя на Центральне об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Маріуполя Донецької області (код ЄДРПОУ 41250795, м.Маріуполь, вул.Зелінського, 27а, р/р256083012089 у АП АТ «Державний ощадний банк України» м.Краматорськ, МФО 335106).

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п`яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п`яти днів з дня отримання копії ухвали. Скарга подається до Донецького апеляційного адміністративного суду через Донецький окружний адміністративний суд.

Суддя                                                             Кошкош О.О.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення31.08.2017
Оприлюднено05.09.2017
Номер документу68585571
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/1017/17-а

Ухвала від 31.08.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кошкош О.О.

Постанова від 26.04.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Волгіна Н.П.

Ухвала від 11.04.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Волгіна Н.П.

Ухвала від 11.04.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Волгіна Н.П.

Ухвала від 21.02.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Волгіна Н.П.

Ухвала від 03.02.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Волгіна Н.П.

Ухвала від 03.02.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Волгіна Н.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні