Ухвала
від 01.11.2017 по справі 390/1906/17
КІРОВОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 390/1906/17

Провадження №2/390/862/17

УХВАЛА

"01" листопада 2017 р. Кіровоградський районний суд Кіровоградської області в складі:

головуючої судді ? ОСОБА_1,

при секретарі ? ОСОБА_2,

за участю представника позивача ? ОСОБА_3,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Кропивницький цивільну справу за позовом ОСОБА_4, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ? Вишняківська сільська рада Кіровоградського району Кіровоградської області, до Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ? ОСОБА_5, про визнання рішення протиправним, скасування рішення та зобов'язання вчинити дії ,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Кіровоградського районного суду Кіровоградської області перебуває зазначена справа.

30.10.2017 року від представника Соколівської сільської ради Кіровоградського району Кіровоградської області за довіреністю ? ОСОБА_6 надійшла заява, в якій він повідомляє, що Вишняківська сільська рада Кіровоградського району є припиненою з 30.12.2016 року в результаті об'єднання територіальної громади з Соколівською сільською радою. В зв'язку з чим просить поінформувати сторони щодо необхідності заміни третьої особи.

Представник позивача ОСОБА_3 не заперечував проти залучення Соколівської сільської ради Кіровоградського району Кіровоградської області в якості правонаступника Вишняківської сільської ради Кіровоградського району Кіровоградської області.

Статтею 37 ЦПК України передбачено, що у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов'язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії цивільного процесу. Усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього так само, як вони були обов'язкові для особи, яку він замінив.

Судом встановлено, що згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань 30.12.2016 року до реєстру внесено запис про припинення органу місцевого самоврядування - Вишняківської сільської ради, місцезнаходження якоє є адреса: вул.Молодіжна,7, с.Вишняківка, Кіровоградського району Кіровоградської області.

Враховуючи вищезазначене, на підставі ст.8 Закону України Про добровільне об'єднання територіальних громад суд приходить до висновку, що до участі у справі слід залучити правнонаступника Вишняківської сільської ради Кіровоградського району Кіровоградської області ? Соколівську сільську раду Кіровоградського району Кіровоградської області в якості третьої особи , яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

Керуючись ст.ст. 37, 210, ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у справі правонаступника Вишняківської сільської ради Кіровоградського району Кіровоградської області - Соколівську сільську раду Кіровоградського району Кіровоградської області, в якості третьої особи , яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

Розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_4, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ? Соколівська сільська рада Кіровоградського району Кіровоградської області, до Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ? ОСОБА_5, про визнання рішення протиправним, скасування рішення та зобов'язання вчинити дії відкласти на 10.00 год. 17.11.2017 року.

Роз'яснити Соколівській сільській раді Кіровоградського району Кіровоградської області, що усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього так само, як вони були обов'язкові для особи, яку він замінив.

Направити залученому правонаступнику копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати у строк до 17 листопада 2017 року письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Про час, дату та місце судового засідання повідомити учасників судового розгляду.

Ухвала не оскаржується.

Суддя

СудКіровоградський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення01.11.2017
Оприлюднено05.11.2017
Номер документу69984465
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —390/1906/17

Ухвала від 19.04.2018

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Головань А. М.

Ухвала від 26.03.2018

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Головань А. М.

Ухвала від 05.03.2018

Цивільне

Апеляційний суд Кіровоградської області

Головань А. М.

Ухвала від 19.01.2018

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 08.01.2018

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 14.12.2017

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Рішення від 17.11.2017

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Рішення від 17.11.2017

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 01.11.2017

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 25.10.2017

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні