Ухвала
від 17.11.2017 по справі 308/9524/17
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/9524/17

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17.11.2017 місто Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області в складі:

головуючого судді - Світлик О.М.,

при секретарі судового засідання - Гайданці Г.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Ужгороді клопотання представника приватного підприємства Закарпатінвестбуд - ОСОБА_1 у адміністративній справі за позовною заявою приватного акціонерного товариства Ужгородський завод Електродвигун , товариства з обмеженою відповідальністю ФЦА Україна , товариства з додатковою відповідальністю Патент , товариства з додатковою відповідальністю Ужгородський механічний завод , товариства з обмеженою відповідальністю Закарпатбудпостач , товариства з додатковою відповідальністю Управління виробничо-технологічної комплектації та відкритого акціонерного товариства Закарпатська автобаза , в інтересах яких на підставі довіреностей діє представник ОСОБА_2, до Ужгородської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області перебуває адміністративна справа за позовною заявою приватного акціонерного товариства Ужгородський завод Електродвигун , товариства з обмеженою відповідальністю ФЦА Україна , товариства з додатковою відповідальністю Патент , товариства з додатковою відповідальністю Ужгородський механічний завод , товариства з обмеженою відповідальністю Закарпатбудпостач , товариства з додатковою відповідальністю Управління виробничо-технологічної комплектації та відкритого акціонерного товариства Закарпатська автобаза , в інтересах яких на підставі довіреностей діє представник ОСОБА_2, до Ужгородської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення.

13.11.2017 року через канцелярію суду від представника приватного підприємства Закарпатінвестбуд - ОСОБА_1 надійшло письмове клопотання про залучення третьої особи без самостійних вимог, яке мотивоване тим, що у зв'язку з тим, що у приватного підприємства Закарпатінвестбуд перебуває в оренді земельна ділянка, відповідно до договору оренди землі від 10.12.2008 року, а також тим, що розмір орендної плати значно збільшився внаслідок прийняття оскаржуваного рішення Ужгородської міської ради від 14.07.2014 року за № 1398, а тому вважає, що судове рішення у даній справі може вплинути на права та обов'язки приватного підприємства Закарпатінвестбуд . З цих підстав просить залучити в якості третьої особи без самостійних вимог приватне підприємство Закарпатінвестбуд (вул. Минайська, 16/1, м. Ужгород). До клопотання в якості додатків долучив копії договору оренди землі від 10.12.2008 року, додаткової угоди № 1 до договору оренди землі № 1027 від 10.12.2008 року.

У судове засідання представник позивачів не з'явилася, про причини неявки суд не повідомила.

Від представника відповідача через канцелярію суду надійшло клопотання про перенесення справи у зв'язку з участю у іншому судовому засіданні в господарському суді Закарпатської області.

Відповідно до ст. 53 КАС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі. Якщо адміністративний суд при прийнятті позовної заяви, підготовці справи до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору. Вступ третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, не має наслідком розгляд адміністративної справи спочатку. Питання про вступ до участі у справі третіх осіб вирішується ухвалою.

З огляду на матеріали справи, обставини, які необхідно встановити при розгляді справи, а також враховуючи предмет позову, суд, у порядку ст. 53 КАС України вважає за необхідне залучити до участі у справі приватне підприємство Закарпатінвестбуд в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача.

Керуючись ст. ст. 53, 160, 165 КАС України, суд,

У Х В А Л И В:

Клопотання представника приватного підприємства Закарпатінвестбуд - ОСОБА_1 - задовольнити.

Залучити до участі у справі № 308/9524/17 в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - приватне підприємство Закарпатінвестбуд (код ЄДРПОУ 32953657, вул. Минайська, 16/1, м. Ужгород).

Направити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору копію даної ухвали.

Розгляд справи призначити на 22 січня 2018 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області, з викликом сторін.

Ухвала за наслідками розгляду питання про вступ у справу третіх осіб окремо не оскаржується. Заперечення проти такої ухвали може бути включено до апеляційної чи касаційної скарги на рішення суду, прийняте за результатами розгляду справи.

Головуюча О.М. Світлик

Дата ухвалення рішення17.11.2017
Оприлюднено18.11.2017
Номер документу70318714
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання незаконним та скасування рішення

Судовий реєстр по справі —308/9524/17

Ухвала від 15.05.2023

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Лемак О. В.

Ухвала від 19.07.2019

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Тхір О. А.

Ухвала від 18.06.2019

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Тхір О. А.

Ухвала від 17.05.2019

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Тхір О. А.

Ухвала від 16.02.2018

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

Ухвала від 17.11.2017

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

Ухвала від 19.10.2017

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

Ухвала від 02.10.2017

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні