Ухвала
від 19.10.2017 по справі 308/9524/17
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/9524/17

У Х В А Л А

про відкриття провадження в справі

19.10.2017 м. Ужгород

Суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Світлик О.М., ознайомившись з позовною заявою приватного акціонерного товариства Ужгородський завод Електродвигун , товариства з обмеженою відповідальністю ФЦА Україна , товариства з додатковою відповідальністю Патент , товариства з додатковою відповідальністю Ужгородський механічний завод , товариства з обмеженою відповідальністю Закарпатбудпостач , товариства з додатковою відповідальністю Управління виробничо-технологічної комплектації та відкритого акціонерного товариства Закарпатська автобаза , в інтересах яких на підставі довіреностей діє представник ОСОБА_1, до с,

В С Т А Н О В И В:

Приватне акціонерне товариство Ужгородський завод Електродвигун , товариство з обмеженою відповідальністю ФЦА Україна , товариство з додатковою відповідальністю Патент , товариство з додатковою відповідальністю Ужгородський механічний завод , товариство з обмеженою відповідальністю Закарпатбудпостач , товариство з додатковою відповідальністю Управління виробничо-технологічної комплектації та відкрите акціонерне товариство Закарпатська автобаза , в інтересах яких на підставі довіреностей діє представник ОСОБА_1, звернулися в суд з позовною заявою до Ужгородської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення.

Ухвалою судді від 02.10.2017 року вказану позовну заяву залишено без руху та встановлено позивачам п'ятиденний строк для усунення недоліків, зазначених в мотивувальні частині ухвали, з дати отримання копії ухвали.

18.10.2017 року на адресу суду надійшло клопотання представника позивачів ОСОБА_1 про усунення недоліків позовної заяви на виконання ухвали судді від 02.10.2017 року, до якого долучено, позовну заяву з відповідними додатками, її копію для відповідача, а також клопотання про визнання поважними причин пропуску строку звернення до суду та його поновлення.

Вивчивши подане представником позивачів клопотання про визнання поважними причин пропуску строку звернення до суду та його поновлення, у відповідності до ст. 102 КАС України вважаю за можливе поновити позивачам строк звернення до суду з позовом, оскільки такий останніми пропущено з поважних причин.

Дана позовна заява підлягає розгляду в суді у порядку адміністративного судочинства і справа підсудна Ужгородському міськрайонному суду Закарпатської області.

Форма і зміст позовної заяви відповідає вимогам ст. 106 КАС України. Підстав для відмови у відкритті провадження, передбачених ч. 1 ст. 109 КАС України, у справі немає.

Керуючись ст. 107 КАС України,

У Х В А Л И В:

Поновити приватному акціонерному товариству Ужгородський завод Електродвигун , товариству з обмеженою відповідальністю ФЦА Україна , товариству з додатковою відповідальністю Патент , товариству з додатковою відповідальністю Ужгородський механічний завод , товариству з обмеженою відповідальністю Закарпатбудпостач , товариству з додатковою відповідальністю Управління виробничо-технологічної комплектації та відкритому акціонерному товариству Закарпатська автобаза , в інтересах яких на підставі довіреностей діє представник ОСОБА_1, строк звернення до суду з позовною заявою до Ужгородської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення.

Відкрити провадження у адміністративній справі за позовною заявою приватного акціонерного товариства Ужгородський завод Електродвигун , товариства з обмеженою відповідальністю ФЦА Україна , товариства з додатковою відповідальністю Патент , товариства з додатковою відповідальністю Ужгородський механічний завод , товариства з обмеженою відповідальністю Закарпатбудпостач , товариства з додатковою відповідальністю Управління виробничо-технологічної комплектації та відкритого акціонерного товариства Закарпатська автобаза , в інтересах яких на підставі довіреностей діє представник ОСОБА_1, до Ужгородської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення.

Призначити судове засідання на 10 год. 00 хв. 17 листопада 2017 року та викликати осіб, які беруть участь у справі, у зал судових засідань Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області за адресою: м. Ужгород, вул. Загорська, 53.

Надіслати особам, які беруть участь у справі, копії ухвали про відкриття провадження у справі. Надіслати відповідачу копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Запропонувати відповідачу подати в строк до 17 листопада 2017 року письмові заперечення проти позовної заяви та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Суддя Ужгородського міськрайонного суду

Закарпатської області ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення19.10.2017
Оприлюднено25.10.2017
Номер документу69677074
СудочинствоАдміністративне
Сутьвідкриття провадження в справі 19.10.2017 м. Ужгород

Судовий реєстр по справі —308/9524/17

Ухвала від 15.05.2023

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Лемак О. В.

Ухвала від 19.07.2019

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Тхір О. А.

Ухвала від 18.06.2019

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Тхір О. А.

Ухвала від 17.05.2019

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Тхір О. А.

Ухвала від 16.02.2018

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

Ухвала від 17.11.2017

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

Ухвала від 19.10.2017

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

Ухвала від 02.10.2017

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні