Ухвала
від 02.12.2009 по справі 6-34/2009
ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Копія Справа №6-34/2009 рі к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

2 грудня 2009 року Воло чиський районний суд Хмельн ицької області в складі:

головуючого судді Чорного С.Б.,

при секретарі Кошонько Н.С.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в залі суд у м.Волочиськ подання началь ника відділу ДВС Волочисько го районного управління юст иції про встановлення тимчас ового обмеження у праві виїз ду за межі України боржнику ОСОБА_1,

В С Т А Н О В И В :

Начальник ДВС звер нувся в суд із зазначеним под анням, вказуючи, що відповідн о до судового наказу по справ і №2н-298 від 15.06.2007 року Волочисько го районного суду про стягне ння з ОСОБА_1 на користь ВА Т КБ “Надра” 10825,02 грн. заборгова нності, проводилися заходи п о стягненню коштів, однак бор жник борг не сплачує, на викли ки не з”являється, що затрудн ює виконання рішення суду.

Представник ДВС, борж ник у судове засідання не з”я вилися, повідомлені у встано вленому порядку (а.с.24,25), про при чини неявки або про відкладе ння розгляду справи суд не по відомили, що є підставою для р озгляду подання у їх відсутн ості.

Дослідивши матеріали подання, приходжу до наступн ого.

Згідно ст.15 ЦПК України , суди розглядають в порядку ц ивільного судочинства справ и про захист порушених, невиз наних або оспорюваних прав, с вобод чи інтересів, що виника ють із цивільних, житлових, зе мельних, сімейних, трудових в ідносин, а також з інших право відносин, крім випадків, коли розгляд таких справ проводи ться за правилами іншого суд очинства.

Пунктом 4 ч.1 ст.17 КАС Украї ни встановлено, що на спори за зверненням суб”єкта владних повноважень у випадках, вста новлених законом, поширюєтьс я компетенція адміністратив них судів.

Судом встановлено, що позивач як орган державної в лади звернувся до суду з мето ю реалізації повноважень, на даних йому ст.5 Закону України “Про виконавче провадження” , якою до функцій органів держ авної виконавчої служби відн есено здійснення контролю за додержанням своєчасного і п овного виконання рішення суд у.

Таким чином, у справі ви ник спір за зверненням суб”є кта владних повноважень із п риводу реалізації наданих йо му законом функцій та у випад ку, який встановлено законом , розгляд якого проводиться з а правилами адміністративно го судочинства, тому зазначе на справа не підлягає розгля ду в порядку цивільного судо чинства, в зв”язку з чим прова дження в справі підлягає зак риттю.

Керуючись ст.ст. 205 ч.1 п.1 , 209, 210, 222, 293 ЦПК України,суд

У Х В А Л И В :

Закрити проваджен ня в справі за поданням начал ьника відділу ДВС Волочиськ ого районного управління юс тиції про встановлення тимча сового обмеження у праві виї зду за межі України боржнику ОСОБА_1, оскільки справа н е підлягає розгляду в порядк у цивільного судочинства.

Копії ухвали протяго м 5 днів з дня її проголошення направити відділу ДВС Волочи ського районного управлінн я юстиції та ОСОБА_1 реком ендованими листами з повідом леннями про вручення.

Ухвала може бути оска ржена до апеляційного суду Х мельницької області через В олочиський райсуд протягом 10 днів після подання заяви пр о апеляційне оскарження, яка може бути подана протягом 5 дн ів з дня постановлення ухвал и.

В разі неподання в 5-д енний строк заяв про апеляц ійне оскарження або апеляці йних скарг, ухвала набирає за конної сили.

Суддя: підпис

Копія вірна:

Суддя Волочиського райсуд у Чорний С.Б .

СудВолочиський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення02.12.2009
Оприлюднено14.12.2009
Номер документу7032729
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-34/2009

Ухвала від 12.06.2009

Цивільне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Жук М. І.

Ухвала від 12.06.2009

Цивільне

Совєтський районний суд Автономної Республіки Крим

Петрова Юлія Вікторівна

Ухвала від 14.12.2009

Цивільне

Димитровський міський суд Донецької області

Клепка Людмила Іванівна

Ухвала від 08.12.2009

Цивільне

Білопільський районний суд Сумської області

Свиргуненко Юлія Миколаївна

Ухвала від 14.09.2009

Цивільне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Криворученко Дмитро Парфентійович

Ухвала від 08.09.2009

Цивільне

Великолепетиський районний суд Херсонської області

Мамаєв Віталій Анатолійович

Ухвала від 02.12.2009

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Чорний Сергій Броніславович

Ухвала від 21.04.2009

Цивільне

Керченський міський суд Автономної Республіки Крим

Белоусов Е. Ф.

Ухвала від 13.04.2009

Адміністративне

Красногвардійський районний суд

Мязгов Л.О.

Ухвала від 13.03.2009

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Нещеретна Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні