Ухвала
від 14.11.2017 по справі 490/9793/17
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Центральний районний суд м. Миколаєва

54020, м. Миколаїв, вул. Декабристів, 41/12, inbox@ct.mk.court.gov.ua

490/9793/17

н\п 1-кс/490/6458/2017

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 листопада 2017 року слідчий суддя Центрального районного суду м. Миколаєва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , прокурора - ОСОБА_3 , слідчого - ОСОБА_4 , представників осіб, які вважають себе власниками майна - ОСОБА_5 та ОСОБА_6 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого СУ ГУ НП в Миколаївській області ОСОБА_4 про арешт майна, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернулася до слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва з погодженим із прокурором відділу прокуратури Миколаївської області ОСОБА_3 клопотанням про арешт майна, в якому просила накласти арешт на тимчасово вилучене майно у нежитлових приміщеннях, розташованих за адресою: АДРЕСА_1 , а саме: копію штатного розпису, копії наказів про призначення та звільнення ОСОБА_7 , переліки дебіторів та кредиторів, відомості про нерухоме державне майно, прибуткові та видаткові накладні, рахунки на оплату, рахунки-фактури, копію довідки, копію заяви на укладання юридичною особою договору поставки, реквізити підприємства, копію свідоцтва про реєстрацію підприємства ДП ДГ Еліта, копію довідки про взяття на облік платника податків ДП ДГ Еліта, акт здачі-приймання виконаних робіт, копії витягів з Державних реєстрів щодо ДП ДГ Еліта, касову книгу, зошит шкільний, тридцять зшивок документів та папок-скорозшивачів зі зшивкою документів (первинною документацією, реєстром виданих податкових накладних, отриманих та виданих податкових накладних, договорами, сальдово-обіговими відомостями тощо), книги формату А4 у твердому перетині з різними написами, сальдово-обігові відомості по рахунках, головну книгу у твердому перетині та ін.

В обґрунтування клопотання вказала, що СУ ГУ НП в Миколаївській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12017150000000865 від 05.10.2017 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що директор Державного підприємства «Дослідне господарство «Еліта» Державної установи «Миколаївська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту зрошуваного землеробства Національної академії аграрних наук України» (далі - ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН») (код ЄДРПОУ 30766346) ОСОБА_7 , зловживаючи своїм службовим становищем, за попередньою змовою з директором ТОВ «Едельвейс-2007» (код ЄДРПОУ 40763954) ОСОБА_8 організували протиправну діяльність, пов`язану з виведенням бюджетних коштів з ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН» шляхом укладення договорів на проведення сільськогосподарських робіт за завищеною вартістю між ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН» та низкою підприємств з ознаками фіктивності, підконтрольних ОСОБА_8 , де одними з кінцевих підприємств, з яких здійснюється зняття грошових коштів виступають ТОВ «ВВ Сервіс» (код ЄДРПОУ 40022061), ПП «Кухван» (код ЄДРПОУ 40022056), ТОВ «Кристал-КВ» (код ЄДРПОУ 37385918), ТОВ «Ерка» (код ЄДРПОУ 32430232), ПП «Інтер Сервіс» (код ЄДРПОУ 40022496), ПП «Сервіс-Треш» (код ЄДРПОУ 40022009) та інші підконтрольні підприємства.

Крім того, за інформацією оперативного підрозділу УСБУ в Миколаївській області, вищевказані особи, перебуваючи у злочинній змові, організували протиправну діяльність, пов`язану з реєстрацією та використанням вищезазначених підприємств з ознаками фіктивності в схемах купівлі-продажу, виробництва сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки, з метою незаконного формування податкового кредиту підприємствами експортерами сільгосппродукції, з наступним незаконним відшкодуванням з державного бюджету України та переведення безготівкових коштів у готівку з метою подальшої їх легалізації.

Відповідно до інформації, викладеної в узагальненому матеріалі Державної служби фінансового моніторингу України, з використанням рахунків ПП «Кухван» та ТОВ «ВВ-Сервіс» та за участю фізичної особи - ОСОБА_9 налагоджено схему «конвертації» безготівкових коштів у готівку, спрямовану на приховування джерел походження коштів. Також встановлено, що фінансові операції, пов`язані зі зняттям готівкових коштів з рахунків ПП «Кухван» та ТОВ «ВВ-Сервіс», фізичною особою ОСОБА_9 за період з 17.12.2015 року по 20.07.2017 року через каси та банкомати банківських установ, розташовані у м. Миколаєві, на загальну суму 22,40 млн. грн. є такими, що спрямовані на легалізацію (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом (приховування чи маскування джерел походження таких коштів).

У період з 10.11.2017 року по 11.11.2017 року на підставі ухвали слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва було проведено обшук за адресою реєстрації та фактичного місцезнаходження ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН» у нежитлових приміщеннях, розташованих за адресою: Миколаївська область, Вітовський район, селище Полігон, вул. Центральна, буд. 25, в ході якого було виявлено та вилучено речі та документи, які частково не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, за такого, згідно ч. 7 ст. 236 КПК України, вони вважаються тимчасово вилученим майном.

В ході досудового розслідування необхідно провести огляд та детальний аналіз вищевказаних документів, оскільки вони містять відомості про фінансово-господарську діяльність ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН», у тому числі по взаємовідносинам з ТОВ «Ерка» та ТОВ «Мрія». Накладення арешту на вказані документи слідчий обґрунтовує необхідністю їх збереження як речових доказів, запобігання можливості приховування, знищення доказів злочинної діяльності, пов`язаної з виведенням бюджетних коштів з ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН», встановлення факту причетності до скоєння вказаного злочину інших осіб, а також проведення оглядів, криміналістичних експертиз, оскільки вони мають суттєве значення для розслідування кримінального провадження.

В судовому засіданні прокурор та слідчий вимоги клопотання підтримали в повному обсязі та просили задовольнити. Пояснили, що серед вилученої документації можуть бути документи, які не стосуються предмету досудового розслідування у кримінальному провадженні, однак з урахуванням обсягів для їх вивчення необхідно декілька тижнів.

Представник ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН» та ТОВ «Едельвейс-2007» ОСОБА_5 та представник ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН» ОСОБА_6 заперечували проти задоволення клопотання, оскільки накладення арешту на оригінали документів перешкоджатиме діяльності ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН» та ТОВ «Едельвейс-2007», може спричинити виникнення заборгованості та завдання державі збитків. Пояснили, що під час обшуку документи вилучались у великій кількості, за такого, їм незрозуміло, на які з них слідчий просить накласти арешт. Просили повернути оригінали всіх вилучених документів та вказали, що не заперечують проти надання слідчому їй копій.

Заслухавши пояснення учасників процесу, вивчивши матеріали клопотання та кримінального провадження, приходжу до наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Згідно вимог п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Частиною 4 ст. 173 КПК України передбачено, що у разі задоволення клопотання слідчий суддя, суд застосовує найменш обтяжливий спосіб арешту майна. Слідчий суддя, суд зобов`язаний застосувати такий спосіб арешту майна, який не призведе до зупинення або надмірного обмеження правомірної підприємницької діяльності особи, або інших наслідків, які суттєво позначаються на інтересах інших осіб.

З урахуванням викладеного, а також того, що є достатні підстави вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 364 КК України, а вилучені за адресою реєстрації та фактичного місцезнаходження ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН» документи містять відомості про фінансово-господарську діяльність ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН», у тому числі по взаємовідносинам з ТОВ «Ерка» та ТОВ «Мрія», що має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, відповідають критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України, тобто є речовими доказами, вважаю необхідним клопотання слідчого задовольнити.

Між тим, враховуючи вимоги ч. 4 ст. 173 КПК України, оскільки під час проведення обшуку, який тривав в період з 12 год. 10 хв. 10.11.2017 року до 04 год. 20 хв. 11.11.2017 року, було вилучено велику кількість документів, які, як вбачається з пояснень прокурора та слідчого у судовому засіданні, через їх значний обсяг ще не були оглянуті, тому визначити, які з них не мають відношення до предмету досудового розслідування у кримінальному провадженні, на момент розгляду клопотання не надається можливим, вважаю доцільним визначити строк накладення арешту на вилучене в ході проведеного 10-11 листопада 2017 року обшуку у нежитлових приміщеннях, розташованих за адресою: АДРЕСА_1 , майно, до 30 листопада 2017 року включно.

Керуючись ст.ст. 170-173, 309 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання - задовольнити.

Накласти арешт на вилучене в ході проведеного 10-11 листопада 2017 року обшуку у нежитлових приміщеннях, розташованих за адресою: АДРЕСА_1 , майно, а саме:

1) копію штатного розпису на 3 аркушах;

2) копію наказу №281-к від 26.10.2017 року Про ОСОБА_7 на 1 аркуші;

3) копію наказу про призначення ОСОБА_7 №71-К від 27.10.2017 року на 1 арк.;

4) копію наказу про звільнення ОСОБА_7 №271-к від 23.10.2017 року на 1 арк.;

5) копію наказу про призначення ОСОБА_7 №70-К від 24.10.2017 року на 1 арк.;

6) відомості про нерухоме державне майно за станом на 01.01.2017 року на 7 арк. з чорновим записом на папірці на 1 арк.;

7) перелік дебіторів на 01.04.2017 на 1 арк.;

8) перелік кредиторів на 01.04.2017 на 1 арк.;

9) перелік дебіторів на 01.07.2017 на 2 арк.;

10) перелік кредиторів на 01.07.2017 на 3 арк.;

11) перелік кредиторів на 01.10.2017 на 2 арк.;

12) перелік дебіторів на 01.10.2017 на 2 арк.;

13) прибуткову накладну №27 за 06.11.2017 на 1 арк.;

14) накладну №27 за 06.11.2017 на 1 арк.;

15) прибуткову накладну №37593 за 03.11.2017 на 1 арк.;

16) видаткову накладну №37593 за 03.11.2017 на 1 арк.;

17) прибуткову накладну №37676 за 04.11.2017 на 1 арк.;

18) видаткову накладну №37676 за 04.11.2017 на 1 арк.;

19) видаткову накладну №37408 за 02.11.2017 на 1 арк.;

20) прибуткову накладну №37408 за 02.11.2017 на 1 арк.;

21) прибуткову накладну №37227 за 01.11.2017 на 1 арк.;

22) видаткову накладну №37227 за 01.11.2017 на 1 арк.;

23) прибуткову накладну №147 0107/0006377 за 02.11.2017 на 1 арк.;

24) видаткову накладну № 0107/0006377 за 02.11.2017 на 1 арк.;

25) прибуткову накладну №9542 за 02.11.2017 на 1 арк.;

26) видаткову накладну №9542 за 02.11.2017 на 1 арк.;

27) прибуткову накладну №9575 за 02.11.2017 на 1 арк. у двох екземплярах;

28) видаткову накладну №9575 за 02.11.2017 на 1 арк.;

29) прибуткову накладну №9614 за 02.11.2017 на 1 арк. у двох екземплярах;

30) видаткову накладну №9614 за 02.11.2017 на 1 арк.;

31) прибуткову накладну №9510 за 02.11.2017 на 1 арк. у двох екземплярах;

32) видаткову накладну №9510 за 02.11.2017 на 1 арк.;

33) прибуткову накладну №9980 за 06.11.2017 на 1 арк. у двох екземплярах;

34) видаткову накладну №9980 за 06.11.2017 на 1 арк.;

35) прибуткову накладну №10066 за 06.11.2017 на 1 арк. у двох екземплярах;

36) видаткову накладну № 10066 за 06.11.2017 на 1 арк.;

37) прибуткову накладну №10252 за 08.11.2017 на 1 арк. у двох екземплярах;

38) видаткову накладну № 10252 за 08.11.2017 на 1 арк.;

39) прибуткову накладну №10165 за 07.11.2017 на 1 арк. у двох екземплярах;

40) видаткову накладну № 10165 за 07.11.2017 на 1 арк.;

41) прибуткову накладну №9824 за 04.11.2017 на 1 арк. у двох екземплярах;

42) видаткову накладну №9824 за 04.11.2017 на 1 арк.;

43) рахунок на оплату №359 від 14.07.2017 на 1 арк.;

44) рахунок на оплату №394 від 31.07.2017 на 1 арк.;

45) рахунок на оплату №384 від 22.07.2017 на 1 арк.;

46) рахунок на оплату №503 від 19.09.2017 на 1 арк.;

47) рахунок на оплату №489 від 14.09.2017 на 1 арк.;

48) рахунок на оплату №562 від 05.10.2017 на 1 арк.;

49) рахунок №105/1467/167 від 07.09.2017 на 1 арк.;

50) рахунок-фактуру №СФ-0000133 від 14.09.2017 на 1 арк.;

51) рахунок-фактуру №СФ-0000135 від 19.09.2017 на 1 арк.;

52) рахунок-фактуру №СФ-0000117 від 02.09.2017 на 1 арк.;

53) рахунок-фактуру №СФ-0000119 від 31.08.2017 на 1 арк.;

54) рахунок-фактуру №СФ-0000099 від 21.08.2017 на 1 арк.;

55) рахунок-фактуру №СФ-0000097 від 16.08.2017 на 1 арк.;

56) рахунок-фактуру №СФ-0000064 від 21.06.2017 на 1 арк.;

57) рахунок-фактуру №СФ-0000059 від 09.06.2017 на 1 арк.;

58) рахунок-фактуру №СФ-0000070 від 01.07.2017 на 1 арк.;

59) рахунок-фактуру №СФ-0000071 від 03.07.2017 на 1 арк.;

60) рахунок-фактуру №СФ-0000073 від 06.07.2017 на 1 арк.;

61) рахунок-фактуру №СФ-0000075 від 09.07.2017 на 1 арк.;

62) рахунок-фактуру №СФ-0000090 від 31.07.2017 на 1 арк.;

63) рахунок-фактуру №СФ-0000083 від 14.07.2017 на 1 арк.;

64) копію довідки від 23.03.2017 Баштанської ОДПІ щодо ДП ДГ Еліта на 1 арк.;

65) копію заяви на укладання юридичною особою договору поставки з ТОВ СП НІБУЛОН;

66) реквізити підприємства на 1 арк.;

67) копію свідоцтва №200030748 про реєстрацію підприємства ДП ДГ Еліта на 1 арк.;

68) копію довідки про взяття на облік платника податків ДП ДГ Еліта від 28.12.2012 на 1 арк.;

69) копію державного акту на право постійного користування земельною ділянкою ДП ДГ Еліта;

70) копії витягів з Державних реєстрів щодо ДП ДГ Еліта на 9 арк.;

71) реєстр ТТН №235 від 16.08.2017 на 1 арк.;

72) акт здачі-прийняття виконаних робіт №92 від 06.11.2017 на 1 арк.;

73) акт по показаниям счетчиков ДП ДГ Еліта на 1 арк.;

74) видаткову накладну № 0107/0006594 за 09.11.2017 на 1 арк.;

75) реєстр відправки зерна на засілля ХХП 1 аркуші формату А3;

76) копію витягу з реєстру платників податку по ПОСП Свобода, мфо 899998 на 1 арк.;

77) копію свідоцтва про держреєстрацію приватно-орендного сільськогосподарського підприємства Свобода на 1 арк.;

78) копію листа з реквізитами ПОСП Свобода на 1 арк.;

79) касову книгу з 28.09.2017 по 31.10.2017 на 50 аркушах;

80) зошит шкільний на 29 аркушах з 36-ти з чорновими записами;

81) аркуш від зошиту з чорновими записами;

82) половину листа А-4; з чорновими записами виконаними олівцем;

83) зшивку документів №1 з первинною документацією к журналу-ордеру №11 по реалізації с/г продукції за вересень 2017 року на 62 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

84) зшивку документів №2 з Первинною документацією до журналу-ордеру №2 за липень 2017 (виписки банку, платіжки, рахунки) на 183 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

85) зшивку документів №3 з первинною документацією к журналу-ордеру №11 по реалізації с/г продукції за жовтень 2017 року на 75 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

86) папку-скорозшивач зі зшивкою №4 з реєстром виданих податкових накладних разом з податковими накладними за січень 2017 року на 7 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

87) папку-скорозшивач зі зшивкою №5 з реєстром виданих податкових накладних разом з податковими накладними за лютий 2017 року на 16 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

88) папку-скорозшивач зі зшивкою №6 з реєстром виданих податкових накладних разом з податковими накладними за березень 2017 року на 17 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

89) папку-скорозшивач зі зшивкою №7 з реєстром виданих податкових накладних разом з податковими накладними за квітень 2017 року на 24 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

90) папку-скорозшивач зі зшивкою №8 з реєстром виданих податкових накладних разом з податковими накладними за травень 2017 року на 17 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

91) папку-скорозшивач зі зшивкою №9 з реєстром виданих податкових накладних разом з податковими накладними за червень 2017 року на 29 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

92) папку-скорозшивач зі зшивкою №10 з реєстром виданих податкових накладних разом з податковими накладними за липень 2017 року на 39 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

93) папку-скорозшивач зі зшивкою №11 з реєстром виданих податкових накладних разом з податковими накладними за серпень 2017 року на 17 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

94) папку-скорозшивач зі зшивкою №12 з реєстром виданих податкових накладних разом з податковими накладними за вересень 2017 року на 34 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

95) зшивку №13 з реєстром отриманих податкових накладних разом з податковими накладними за січень 2017 року на 89 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

96) зшивку №14 з реєстром отриманих податкових накладних разом з податковими накладними за лютий 2017 року на 85 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

97) зшивку №15 з реєстром отриманих податкових накладних разом з податковими накладними за березень 2017 року на 90 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

98) зшивку №16 з реєстром отриманих податкових накладних разом з податковими накладними за квітень 2017 року на 92 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

99) зшивку №17 з реєстром отриманих податкових накладних разом з податковими накладними за травень 2017 року на 113 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

100) зшивку №18 з реєстром отриманих податкових накладних разом з податковими накладними за липень 2017 року на 152 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

101) зшивку №19 з реєстром отриманих податкових накладних разом з податковими накладними за серпень 2017 року на 129 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

102) зшивку №20 з реєстром отриманих податкових накладних разом з податковими накладними за вересень 2017 року на 134 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

103) папку-скорозшивач зі зшивкою №21 з реєстром виданих податкових накладних разом з податковими накладними за жовтень 2017 року на 42 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

104) зшивку №22 з договорами за січень - жовтень 2017 року на 392 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

105) зшивку №23 з первинною документацією до журналу ордеру №6 з актами, та виданими та отриманими накладними та ТТН за вересень 2017 на 139 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

106) зшивку №24 з первинною документацією до журналу ордеру №6 з актами, та виданими та отриманими накладними та ТТН за жовтень 2017 на 315 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

107) зшивку документів №25 з Первинною документацією до журналу-ордеру №2 за серпень 2017 (виписки банку, платіжки, рахунки) на 163 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

108) зшивку документів №26 з Первинною документацією до журналу-ордеру №2 за вересень 2017 (виписки банку, платіжки, рахунки) на 193 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

109) зшивку документів №27 з сальдово-обіговими відомостями за 2017 рік на 7 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

110) зшивку документів №28 з копією книги обліку реалізації с/г продукції за 2017 рік на 44 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

111) зшивку документів №29 з з оборотно-сальдовою відомістю по розрахункових рахунках за січень-вересень 2017 року на 19 аркушах. Документи прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

112) зшивку документів №30 з зошитом із переліком договорів за 2017 рік на 12 аркушах. Зошит прошито, пронумеровано, скріплено печаттю СУ ГУНП в Миколаївській області та посвідчено підписами учасників обшуку;

113) книгу формату А4 у твердому перетині на 222 сторінках з написом на обкладинці ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ 2016;

114) книгу формату А4 у твердому перетині на 589 сторінках з написом на обкладинці ж/о 6 січень-травень 2017;

115) книгу формату А4 у твердому перетині на 454 сторінках з написом на обкладинці КАСА І-ІІ кв. 2017;

116) книгу формату А4 у твердому перетині на 310 сторінках з написом на обкладинці Янв-авг ж/о 8, 11 2017 сен дополн 4 кв.;

117) книгу формату А4 у твердому перетині з первинною документацією до журналу ордеру №6 з актами, та виданими та отриманими накладними та ТТН за червень-серпень 2017 року на 526 сторінках з написом чер-сер 2017 додати;

118) книгу формату А4 у твердому перетині на 423 сторінках з написом БАНК ІІ кв. 2017;

119) книгу формату А4 у твердому перетині на 267 сторінках з написом БАНК І кв. 2017;

120) сальдово-обігову відомість по рахунках 631,336,374,685,641,643,644 за 2017 рік у твердому перетині з твердою обкладинкою на 192 аркуші;

121) сальдово-обігову відомість по рахунках 377, 361 за 2016, 2017 рр. у твердому перетині з твердою обкладинкою на 192 аркуші;

122) головну книгу у твердому перетині з твердою обкладинкою блакитного кольору на 98 аркушах,

строком до 30 листопада 2017 року включно.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Миколаївської області протягом п`яти днів.

Повний текст ухвали оголошено 15 листопада 2017 року о 11 год. 30 хв.

СЛІДЧИЙ СУДДЯ ОСОБА_10

СудЦентральний районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення14.11.2017
Оприлюднено09.03.2023
Номер документу70327582
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —490/9793/17

Ухвала від 17.05.2018

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

Ухвала від 02.01.2018

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Ухвала від 29.12.2017

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Ухвала від 28.12.2017

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

Ухвала від 15.12.2017

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Ухвала від 18.12.2017

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

Ухвала від 23.11.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Миколаївської області

Фаріонова О. М.

Ухвала від 23.11.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Миколаївської області

Фаріонова О. М.

Ухвала від 14.11.2017

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

Ухвала від 14.11.2017

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні