Ухвала
від 15.12.2017 по справі 728/2270/17
БАХМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 728/2270/17

номер провадження 2/728/733/17

У Х В А Л А

про витребування доказів

15 грудня 2017 року Бахмацький районний суд Чернігівської області у складі:

головуючої судді - Лободи Н.В.

за участі секретаря - Кирути Л.І.

представника позивача - адвоката ОСОБА_1

відповідача - ОСОБА_2

представника відповідача - адвоката ОСОБА_3

третьої особи - ОСОБА_4

у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Бахмачі у цивільній справі, яка розглядається за загальними правилами позовного провадження за позовом товариства з обмеженою відповідальністю Багатогалузеве виробниче підприємство Ніка до ОСОБА_2, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Кредитна спілка Добробут-Україна , ОСОБА_4 про витребування майна з чужого незаконного володіння,-

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Кредитна спілка Добробут-Україна , ОСОБА_4 про витребування майна з чужого незаконного володіння.

Вказана позовна заява надійшла до набрання чинності ЗУ Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів , однак, згідно з п.9 Прикінцевих і перехідних положень ЦПК України, з урахуванням змін, внесених вищевказаним Законом України, справи у судах першої та апеляційної інстанцій, провадження у яких відкрито (порушено) до набрання чинності цим Законом, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цим Законом, то ж дана позовна заява підлягає розгляду згідно з нині діючими нормами цивільного процесуального законодавства.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача заявив клопотання про витребування у Бахмацькому відділенні Прилуцької МБТІ інвентарної справи на об єкт нерухомості, розташований в м.Бахмач Чернігівської області, по вул.Чернігівській,2, оскільки вказаний документ є важливим для встановлення обставин справи, однак надати його суду самостійно позивач не має можливості.

Відповідач ОСОБА_2, його представник адвокат ОСОБА_3 та третя особа - ОСОБА_4 заперечували проти вказаного клопотання, оскільки вважають, що вищевказаний документ взагалі не є належним доказом.

Заслухавши учасників підготовчого провадження, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до п.7 ч.2 ст.197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд, зокрема вирішує питання про витребування додаткових доказів та визначає строки їх подання.

Відповідно до положень ст.76 ЦПК України, доказами є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення сторін, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Згідно з положеннями ст.77 ЦПК України належними є докази, які містять інформацію щодо предмета доказування. Предметом доказування є обставини, які підтверджують заявлені вимоги чи заперечення або мають інше значення для розгляду справи і підлягають встановленню при ухваленні судового рішення. Сторони мають право обґрунтовувати належність конкретного доказу для підтвердження їхніх вимог або заперечень. Суд не бере до розгляду докази, які не стосуються предмета доказування.

Відповідно до положень ч.1 ст.84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Оскільки представник позивача вважає, що інвентарна справа на об єкт нерухомості розташований в м.Бахмач Чернігівської області, по вул.Чернігівській,2, є доказом у даній справі і бажає надати його суду, однак має у цьому певні труднощі, то з огляду на вищевикладені обставини та норми законодавства, суд приходить до висновку про наявність підстав для задоволення вказаного клопотання.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст. 84, 197 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати у Прилуцького МБТІ (Бахмацької дільниці) інвентарну справу на об єкт нерухомості розташований в м.Бахмач Чернігівської області, по вул.Чернігівській,2.

Визначити строк подання даного документа - до 20.01.2018 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бахмацького районного суду Н.В.Лобода

СудБахмацький районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення15.12.2017
Оприлюднено20.12.2017
Номер документу71037442
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —728/2270/17

Рішення від 12.03.2018

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 09.02.2018

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 22.01.2018

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 15.12.2017

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 15.12.2017

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 29.11.2017

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 22.11.2017

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні