Ухвала
від 15.01.2018 по справі 638/10049/17
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Провадження № 22ц/790/1420/18 Головуючий 1 інст. - Семіряд І.В.

Справа № 638/10049/17-ц Доповідач - Бурлака І.В.

Категорія: інші

УХВАЛА

15 січня 2018 року м. Харків

Суддя судової палати у цивільних справах Апеляційного суду Харківської області Бурлака І.В., перевіривши відповідність вимогам закону апеляційної скарги Київського національного торгівельно-економічного університету в особі Харківського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету на рішення Дзержинського районного суду м. Харкова від 05 грудня 2017 року по справі за позовом ОСОБА_1 до Київського національного торгівельно-економічного університету в особі Харківського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету, третя особа: Міністерство освіти та науки України про стягнення заборгованості з виплати соціальної стипендії,

в с т а н о в и л а:

Рішенням Дзержинського районного суду м. Харкова від 05 грудня 2017 року позов ОСОБА_1 - задоволено частково.

На вказане рішення суду поштою 15 грудня 2017 року Київський національний торгівельно-економічний університет в особі Харківського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету подав апеляційну скаргу.

Перевіривши матеріали справи, вважаю за необхідне справу повернути до суду першої інстанції з наступних підстав.

Статтею 247 ЦПК України передбачено, що суд під час судового розгляду справи здійснює повне фіксування судового засідання за допомогою відео- та (або) звукозаписувального технічного засобу в порядку, передбаченому Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Фіксування судового засідання технічним засобом здійснює секретар судового засідання. У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до статті 248 ЦПК України у судовому засіданні секретар судового засідання забезпечує ведення протоколу судового засідання, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

Протокол судового засідання ведеться секретарем судового засідання та підписується ним невідкладно, але не пізніше наступного дня після судового засідання і приєднується до справи.

Як вбачається з матеріалів справи під час розгляду зазначеної справи 05 грудня 2017 року здійснювалося фіксування судового засідання технічними засобами, однак протокол судового засідання від 05 грудня 2017 року у відповідності до ст.248 ЦПК України секретарем судового засідання не підписано (а.с.128-129).

Зазначене унеможливлює вирішення питання про відкриття апеляційного провадження у справі.

Відповідно до ч.3 ст.365 ЦПК України якщо під час вивчення матеріалів справи суд виявить нерозглянуті зауваження на правильність і повноту фіксування судового процесу технічними засобами, нерозглянуті письмові зауваження щодо повноти чи неправильності протоколу судового засідання, невирішене питання про ухвалення додаткового рішення, суд постановляє ухвалу із зазначенням строку, протягом якого суд першої інстанції має усунути недоліки.

У зв'язку з чим, вважаю за необхідне повернути справу до суду першої інстанції для усунення недоліків вказаних в ухвалі.

Керуючись ч.3 ст.365 ЦПК України суддя

у х в а л и л а:

Справу за апеляційною скаргою Київського національного торгівельно-економічного університету в особі Харківського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету на рішення Дзержинського районного суду м. Харкова від 05 грудня 2017 року по справі за позовом ОСОБА_1 до Київського національного торгівельно-економічного університету в особі Харківського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету, третя особа: Міністерство освіти та науки України про стягнення заборгованості з виплати соціальної стипендії повернути до Дзержинського районного суду м. Харкова, встановивши строк для усунення недоліків до 06 лютого 2018 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення15.01.2018
Оприлюднено16.01.2018
Номер документу71583808
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —638/10049/17

Постанова від 13.03.2018

Цивільне

Апеляційний суд Харківської області

Бурлака І. В.

Ухвала від 28.02.2018

Цивільне

Апеляційний суд Харківської області

Бурлака І. В.

Ухвала від 26.02.2018

Цивільне

Апеляційний суд Харківської області

Бурлака І. В.

Ухвала від 05.02.2018

Цивільне

Апеляційний суд Харківської області

Бурлака І. В.

Ухвала від 15.01.2018

Цивільне

Апеляційний суд Харківської області

Бурлака І. В.

Рішення від 05.12.2017

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Семіряд І. В.

Ухвала від 12.07.2017

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Семіряд І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні