Ухвала
від 13.03.2018 по справі 329/42/18
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 329/42/18

Провадження 2/329/65/2018

УХВАЛА

13 березня 2018р. смт. Чернігівка

Суддя Чернігівського районного суду Запорізької області Покопцева Д.О., розглянувши клопотання про забезпечення проведення судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом ПАТ Укрсоцбанк до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

До Чернігівського районного суду Запорізької області надійшло клопотання представника позивача ПАТ Укрсоцбанк ОСОБА_3 - про проведення судового засідання, призначеного на 26.03.2018р., о 11.00год., в режимі відеоконференції, по цивільній справі за позовом ПАТ Укрсоцбанк до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про стягнення заборгованості.

Клопотання мотивовано тим, що проведення відеоконференції у справі є необхідним через службову зайнятість представника позивача та знаходження Чернігівського районного суду поза межами м.Запоріжжя, через що представник позивача не має можливості своєчасно прибути до Чернігівського районного суду Запорізької області.

Згідно ч.1 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов'язковою.

Відповідно до ч.7 ст.11 Закону України Про судоустрій та статус суддів учасникам судового процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в порядку, встановленому процесуальним законом. Обов'язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

На даний час у суді наявна технічна можливість для проведення судових засідань в режимі відеоконференції. Відповідно до клопотання представника позивача таку можливість має й Жовтневий районний суд м. Запоріжжя.

Таким чином, з метою підвищення оперативності судового розгляду справи та полегшення участі в ньому представника позивача, вважаю клопотання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст.212,258-261 ЦПК України ,

У Х В А Л И В:

Клопотання задовольнити.

Засідання відбудеться у режимі відеоконференції 26 березня 2018 року, о 11-00 год., у приміщенні суду за адресою: Запорізька область, смт Чернігівка, вул. Соборна, б.391, в залі судових засідань № 1.

Доручити проведення відеоконференції Жовтневому районному суду м. Запоріжжя (індекс 69063, м.Запоріжжя, вул. Олександрівська, буд.6).

В режимі відеоконференцзв'язку в Жовтневому районному суду м. Запоріжжя братиме участь представник позивача - ОСОБА_3.

Чернігівський районний суд Запорізької області доручає відповідній службовій особі Жовтневому районному суду м. Запоріжжя, в приміщенні якого буде проводитись відеоконференція, перевірити документи, що посвідчують особу представника позивача, та перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання.

Учасникам цивільного провадження має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов'язки, передбачені ЦПК України.

Копію ухвали направити до Жовтневого районного суду м. Запоріжжя, а також на його електронну адресу inbox@gt.zp.court.gov.ua та представнику позивача.

Ухвала набирає законної сили з моменту її складання та оскарженню не підлягає.

Суддя: Д.О.Покопцева

СудЧернігівський районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення13.03.2018
Оприлюднено14.03.2018
Номер документу72698387
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —329/42/18

Постанова від 02.08.2018

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Кримська О. М.

Ухвала від 18.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Кримська О. М.

Ухвала від 11.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Кримська О. М.

Ухвала від 31.05.2018

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Кримська О. М.

Рішення від 16.04.2018

Цивільне

Чернігівський районний суд Запорізької області

Покопцева Д. О.

Ухвала від 29.03.2018

Цивільне

Чернігівський районний суд Запорізької області

Покопцева Д. О.

Ухвала від 13.03.2018

Цивільне

Чернігівський районний суд Запорізької області

Покопцева Д. О.

Ухвала від 14.02.2018

Цивільне

Чернігівський районний суд Запорізької області

Покопцева Д. О.

Ухвала від 19.01.2018

Цивільне

Чернігівський районний суд Запорізької області

Покопцева Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні