Ухвала
від 20.03.2018 по справі 328/2010/17
ТОКМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

328/2010/17

20.03.2018

2/328/81/18

УХВА ЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 березня 2018 року м.Токмак

Токмацький районний суд Запорізької області в складі головуючого судді Коваленко П.Л., за участю секретаря судового засідання Баздирь О.Л., представника позивача ОСОБА_1, представника відповідача ОСОБА_2, розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом приватного акціонерного товариства Райз-Максимко в особі Таврійської філії приватного акціонерного товариства Райз-Максимко до ОСОБА_3 про відшкодування збитків,

в с т а н о в и в:

В провадженні Токмацького районного суду Запорізької області знаходиться зазначена цивільна справа.

В залі судового засідання надійшло клопотання від представника позивача ОСОБА_1 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Просить проведення судового засідання в режимі відеоконференції доручити Херсонському міському суду Херсонської області.

Представник відповідача ОСОБА_2 не заперечував проти задоволення клопотання.

Суд взявши до уваги думку осіб, які беруть участь у справі, приходить до наступного.

Згідно із ч.7 ст.212 ЦПК України у клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов'язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п'ять днів до відповідного судового засідання.

Для забезпечення реалізації процесуальних прав представника позивача за довіреністю ОСОБА_1, суд вважає, що клопотання про участь в судовому засіданні в режимі відеокнференції підлягає задоволенню.

Таким чином, з метою прискорення судового розгляду справи та усунення перешкод до її розгляду суд вважає за необхідне провести судове засідання по справі в режимі відео конференції з Херсонським міським судом Херсонської області.

Керуючись ст.ст.212, 260, 353 ЦПК України, суд,

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника ПрАТ Райз-Максимко за довіреністю ОСОБА_1 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції - задовольнити.

Оголосити перерву в розгляді справи за позовом приватного акціонерного товариства Райз-Максимко в особі Таврійської філії приватного акціонерного товариства Райз-Максимко до ОСОБА_3 про відшкодування збитків та призначити судове засідання на 09.04.2018 о 13 годині 00 хвилин, яке провести в залі судового засідання Токмацького районного суду Запорізької області за адресою: Запорізька обл., м.Токмак, вул.Володимирська, 28, участь у якому представника ПрАТ Райз-Максимко за довіреністю ОСОБА_1 здійснити дистанційно в режимі відеоконференції з Херсонським міським судом Херсонської області, що знаходиться за адресою: 73000, місто Херсон, вулиця Маяковського, 6/29.

Херсонському міському суду Херсонської області забезпечити можливість участі 09.04.2018 о 13 годині 00 хвилин представника ПрАТ Райз-Максимко за довіреністю ОСОБА_1 в судовому засіданні в режимі відеоконференції з Токмацький районним судом Запорізької області.

Представнику приватного акціонерного товариства Райз-Максимко ОСОБА_1 з'явитись до Херсонського міського суду Херсонської області, що знаходиться за адресою: 73000, місто Херсон, вулиця Маяковського, 6/29, для проведення судового засідання в режимі відеоконференції 09.04 . 2018 о 13 годині 00 хвилин.

Виконання ухвали суду в частині забезпечення відеозв'язку з Токмацьким районним судом Запорізької області доручити спеціалісту з інформаційних технологій Херсонського міського суду Херсонської області.

Токмацький районний суд Запорізької області доручає відповідній службовій особі Херсонського міського суду Херсонської області перевірити документи, що посвідчують особу представника ПрАТ Райз-Максимко за довіреністю ОСОБА_1 та перебувати поряд з нею до закінчення судового засідання.

Застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритого судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам цивільного провадження має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов'язки, передбачені ЦПК України .

Хід і результати процесуальних дій, проведених в режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали направити позивачу та Херсонському міському суду Херсонської області .

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, проте заперечення на неї може бути включене до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею.

Суддя:

СудТокмацький районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення20.03.2018
Оприлюднено21.03.2018
Номер документу72844084
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —328/2010/17

Ухвала від 19.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Кухар С. В.

Ухвала від 26.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Кухар С. В.

Ухвала від 07.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Кухар С. В.

Рішення від 23.04.2018

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Рішення від 23.04.2018

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 12.04.2018

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 20.03.2018

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 13.02.2018

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 09.01.2018

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

Ухвала від 10.08.2017

Цивільне

Токмацький районний суд Запорізької області

Коваленко П. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні