Ухвала
від 27.03.2018 по справі 2-1227/11
МАР`ЇНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер справи 2-1227/11

Номер провадження 6/237/89/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

27.03.18 року м. Курахове

Мар'їнський районний суд Донецької області у складі:

головуючого судді Медведського М.Д.

при секретарі Готовщиковій Т.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання заступника начальника Мар'їнського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області про оголошення боржника ОСОБА_1 у розшук, -

ВСТАНОВИВ:

До Мар'їнського районного суду Донецької області надійшло подання заступника начальника Мар'їнського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області ОСОБА_2, погоджене з начальником Мар'їнського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області ОСОБА_3 про оголошення у розшук боржника ОСОБА_1.

В обґрунтування заявлених вимог державним виконавцем зазначено, що на виконанні у Мар'їнському районному відділі державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області знаходиться виконавчий документ № 2-1227-11 від 30.06.2011 року, виданий Мар'їнським районним судом про стягнення аліментів з ОСОБА_1 на користь ОСОБА_4 у розмірі 400,00 гривень щомісячно на утримання малолітньої дитини Данила, ІНФОРМАЦІЯ_1

При проведенні виконавчих дій по примусовому виконанню зазначеного виконавчого провадження, вжитими державним виконавцем заходами не вдалося встановити місце проживання (знаходження) боржника, в зв'язку з чим державний виконавець просить суд оголосити ОСОБА_1 у розшук.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає, що подання про оголошення ОСОБА_1у розшук підлягає задоволенню з таких підстав.

Як встановлено судом і підтверджено матеріалами справи, на виконанні у Мар'їнському районному відділі державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області знаходиться виконавчий документ № 2-1227-11 від 30.06.2011 року, виданий Мар'їнським районним судом про стягнення аліментів з ОСОБА_1 на користь ОСОБА_4 у розмірі 400,00 гривень щомісячно на утримання малолітньої дитини Данила, ІНФОРМАЦІЯ_1

Згідно відповіді Мар'їнського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області на запит державного виконавця Ягупа О.В. на обліку у відділенні не перебуває, страхові виплати не отримує.

Виходячи з відповіді Пенсійного фонду на запит державного виконавця про осіб-боржників, які отримують пенсії та про осіб-боржників, які працюють за трудовими та цивільно-правовими договорами відповідну інформацію щодо ОСОБА_1 не знайдено.

Згідно з повідомлення Мар'їнського районного центру зайнятості ОСОБА_1 на обліку як безробітній не перебуває.

Виходячи з відповіді Управління соціального захисту Мар'їнської районної державної адміністрації Донецької області ОСОБА_1 на обліку не перебуває та ніяких видів допомоги не отримує.

Як вбачається з довідки Мар'їнського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області актовий запис про смерть ОСОБА_1 відсутній.

Актом державного виконавця від 12.03.2018 року встановлено, що ОСОБА_1 за адресою: АДРЕСА_1, - не мешкає.

Відповідно до ч. 1 ст. 36 Закону України Про виконавче провадження , у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування чи місцезнаходження боржника - фізичної особи державний виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника.

Частиною 1 статті 438 ЦПК України встановлено, що розшук боржника або дитини, привід боржника оголошується за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

З матеріалів справи вбачається, що державним виконавцем проведені всі дії примусового характеру, необхідні для виконання згаданого судового рішення. Перешкодою у виконанні рішення суду є відсутність відомостей про місцезнаходження боржника ОСОБА_1, що унеможливлює проведення виконавчих дій.

Враховуючи викладене, суд вважає, що подання заступника начальника Мар'їнського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області ОСОБА_2, погоджене з начальником Мар'їнського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області ОСОБА_3 про оголошення у розшук боржника ОСОБА_1 є обґрунтованим та підлягає задоволенню.

Керуючись, ст. ст. 438, 353-354 ЦПК України, ч.1 ст. 36 Закону України Про виконавче провадження , суд -

УХВАЛИВ:

Подання заступника начальника Мар'їнського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області - задовольнити.

Оголосити у розшук боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2, РНОКПП: НОМЕР_1, що мешкав (зареєстрований) за адресою: АДРЕСА_2.

Копію ухвали направити в Мар'їнський ВП Волноваського ВП ГУНП у Донецькій області для виконання та до Мар'їнського районного відділу ДВС ГТУЮ у Донецькій області.

На ухвалу суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її складання може бути подана апеляційна скарга.

Учасник справи, якому не було вручено ухвалу у день її складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя М.Д.Медведський

Дата документу 27.03.2018 року

СудМар`їнський районний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення27.03.2018
Оприлюднено29.03.2018
Номер документу73025167
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-1227/11

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Сторожинецький районний суд Чернівецької області

Пташник А. М.

Ухвала від 09.08.2021

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 04.08.2021

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Деркач О. Г.

Ухвала від 11.12.2018

Цивільне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Мигович О. М.

Ухвала від 03.08.2011

Цивільне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Лузан В. В.

Ухвала від 11.07.2011

Цивільне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Лузан В. В.

Ухвала від 03.10.2011

Цивільне

Червоноградський міський суд Львівської області

Рак Л. С.

Ухвала від 01.10.2010

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Галаган О. В.

Ухвала від 27.03.2018

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Медведський М. Д.

Постанова від 22.02.2018

Цивільне

Апеляційний суд Івано-Франківської області

Ясеновенко Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні