Ухвала
від 30.05.2018 по справі 813/2746/13-а
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 813/2746/13-а

У Х В А Л А

про відкриття провадження за нововиявленими або виключними обставинами

30 травня 2018 року

Суддя Львівського окружного адміністративного суду Грень Н.М., одержав заяву заяви Залізничної об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області про перегляд за нововиявленими обставинами постанови Львівського окружного адміністративного суду від 05.06.2013 року в адміністративній справі №813/2746/13-а за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Юрандо до Державної податкової інспекції у Залізничному районі м.Львові Львівської області Державної податкової служби про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення.

в с т а н о в и в:

01 листопада 2017 року на розгляд до Львівського окружного адміністративного суду надійшла заява Залізничної об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області про перегляд за нововиявленими обставинами постанови Львівського окружного адміністративного суду від 05.06.2013 року в адміністративній справі №813/2746/13-а за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Юрандо до Державної податкової інспекції у Залізничному районі м.Львові Львівської області Державної податкової служби про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення.

Листом Львівського окружного адміністративного суду від 03.11.2017 року повідомлено Залізничну об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління ДФС у Львівській області, що заява про перегляд судового рішення буде розглянута після повернення Вищим адміністративним судом справи до Львівського окружного адміністративного суду.

05.05.2018 року вказана справа надійшла до Львівського окружного адміністративного суду.

Ухвалою Львівського окружного адміністративного суду від.08.05.2018 року заяву про перегляд судового рішення за ново виявленими обставинами залишено без руху та надано строк для усунення недоліків.

Через канцелярію суду 29.05.2018 року надійшло клопотання на виконання вимог ухвали про залишення заяви без руху додатком до якого слугує квитанція про сплату судового збору.

Відповідно до ч.1 ст.361 Кодексу адміністративного судочинства, судове рішення, яким закінчено розгляд справи і яке набрало законної сили, може бути переглянуто за нововиявленими або виключними обставинами.

Згідно ст. 362 КАС України учасники справи, а також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси та (або) обов'язки, мають право подати заяву про перегляд судового рішення суду будь-якої інстанції, яке набрало законної сили, за нововиявленими або виключними обставинами.

Статтею 366 КАС України визначено, що протягом п'яти днів з дня після надходження заяви до адміністративного суду суддя (суддя-доповідач) перевіряє її відповідність вимогам статті 364 цього Кодексу і вирішує питання про відкриття провадження за нововиявленими або виключними обставинами.

Відкривши провадження за нововиявленими або виключними обставинами, суддя (суддя-доповідач) надсилає учасникам справи копії заяви про перегляд і призначає дату, час та місце судового засідання, про що повідомляє учасників справи.

Відповідно до ст. 368 КАС України заява про перегляд судових рішень за нововиявленими або виключними обставинами розглядається у судовому засіданні протягом тридцяти днів з дня відкриття провадження за нововиявленими або виключними обставинами.

Справа розглядається за правилами, встановленими цим Кодексом для провадження у суді тієї інстанції, яка здійснює перегляд. В суді першої інстанції справа розглядається у порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням учасників справи. Неявка заявника або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Дослідивши подану заяву та додані до неї матеріали, суд вважає, що заява про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами за формою і змістом відповідає вимогам цього Кодексу щодо оформлення позовних заяв до суду першої інстанції.

Керуючись статтями 162-164, 171, 248, 361-368 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -.

п о с т а н о в и в :

1. Прийняти заяву та призначити справу до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

2. Справа розглядатиметься суддею Грень Н.М.одноособово.

3. Судове засідання відбудеться 19 червня 2018 року року о 10:30 год., в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м. Львів, вул. Чоловського, 2)

Встановити 15-денний строк для подання відзиву до суду з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, який повинен відповідати вимогам ст. 162 КАС України.

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 162 КАС України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Роз'яснити учасникам справи, що заява про перегляд судових рішень за нововиявленими або виключними обставинами розглядається у судовому засіданні протягом тридцяти днів з дня відкриття провадження за нововиявленими або виключними обставинами., відповідно до ст. 368 КАС України.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади в Україні за адресою http://adm.lv.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена лише з підстав порушення правил підсудності. Апеляційна скарга на ухвалу суду в частині порушення правил підсудності подається протягом п'ятнадцяти днів з дня її постановлення.

Суддя Грень Н.М.

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.05.2018
Оприлюднено01.06.2018
Номер документу74372938
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/2746/13-а

Ухвала від 10.12.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Пасічник С.С.

Ухвала від 05.11.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Пасічник С.С.

Постанова від 26.09.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Мікула Оксана Іванівна

Ухвала від 18.09.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Мікула Оксана Іванівна

Ухвала від 14.09.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Мікула Оксана Іванівна

Ухвала від 08.08.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 12.07.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулик Андрій Григорович

Ухвала від 30.05.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 08.05.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 01.03.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Васильєва І.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні