Ухвала
від 05.06.2018 по справі 761/4705/18
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

про витребування доказів

05 червня 2018 року м. Київ № 761/4705/18

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі:

головуючого судді Т.І. Шейко

при секретарі судового засідання Хаюк К.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу

за позовомОСОБА_1 доЦентральної військово-лікарської комісії Міністерства внутрішніх справ України Управління праці та соціального захисту населення Деснянської районної в м.Києві державної адміністрації про визнання протиправними дій, зобов'язати вчинити дії , В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулась до Шевченківського районного суду міста Києва з адміністративним позовом до Центральної військово-лікарської комісії Міністерства внутрішніх справ України та Управління праці та соціального захисту населення Деснянського району міста Києва, у якому просила:

- визнати протиправними дії Управління праці та соціального захисту населення Деснянського району міста Києва щодо відмови у наданні ОСОБА_1 статусу члена сім'ї загиблого ветерана війни відповідно до статті 10 Закону України Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту ;

- визнати протиправними дії працівників Центральної військово-лікарської комісії Міністерства внутрішніх справ України у ненаданні довідки про причинно-наслідковий зв'язок хвороби пов'язаної з проходженням військової служби в ОВС;

- зобов'язати Управління праці та соціального захисту населення Деснянського району міста Києва розглянути питання щодо надання ОСОБА_1 статусу члена сім'ї загиблого ветерана війни відповідно до статті 10 Закону України Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту .

Ухвалою Шевченківського районного суду міста Києва від 13 лютого 2018 року адміністративну справу передано на розгляд до Окружного адміністративного суду міста Києва, відповідно до частини 2 статті 29 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 22 березня 2017 року справу №761/4705/18 прийнято до провадження та призначено до судового розгляду.

В судове засідання 05 червня 2018 року прибули позивач та представник Центральної військово-лікарської комісії Міністерства внутрішніх справ України. Представник Управління праці та соціального захисту населення Деснянського району міста Києва не прибув, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, клопотань про розгляд справи за відсутності уповноваженого представника чи відкладення розгляду справи не надходило.

В судовому засіданні позивач заявила клопотання про витребування доказів, а саме: амбулаторної картки у Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги Печерського району, а саме амбулаторної картки ОСОБА_1

Представник відповідача не заперечував проти задоволення даного клопотання.

Враховуючи думку учасників справи суд дійшов висновку про витребування у Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги Печерського району доказів, а саме:

- амбулаторної картки ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, що проживав за адресою: АДРЕСА_1 та помер ІНФОРМАЦІЯ_2.

Частиною першою статті 80 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Відповідно до частини шостої статті 80 цього Кодексу будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Враховуючи наведене, керуючись статтею 80 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва,-

У Х В А Л И В:

1. Витребувати у Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги Печерського району докази, а саме:

- амбулаторну картку ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, що проживав за адресою: АДРЕСА_1 та помер ІНФОРМАЦІЯ_2.

2. Витребувані матеріали необхідно надати до 01 липня 2018 року. В разі неможливості надання витребуваних матеріалів, повідомити Окружний адміністративний суд міста Києва.

3. Попередити особу, у якої витребовуються докази, що згідно з нормами частини сьомої та частини восьмої статті 80 Кодексу адміністративного судочинства України особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня вручення ухвали. У випадку неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів без поважних причин, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, визначені цим Кодексом.

3. Ухвалу направити учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після підписання її суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.І. Шейко

Дата ухвалення рішення05.06.2018
Оприлюднено11.06.2018
Номер документу74483823
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —761/4705/18

Ухвала від 12.09.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Рішення від 12.09.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Ухвала від 05.03.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Ухвала від 01.11.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Ухвала від 12.09.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Ухвала від 11.07.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Ухвала від 05.06.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Ухвала від 22.03.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Ухвала від 13.02.2018

Адміністративне

Шевченківський районний суд міста Києва

Осаулов А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні