Ухвала
від 12.06.2018 по справі 386/1122/17
ГОЛОВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 386/1122/17

Провадження № 2/386/72/18

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

в режимі відеоконференції

12 червня 2018 року смт. Голованівськ

Голованівський районний суд Кіровоградської області в складі :

головуючого судді Гут Ю. О.

секретаря судового засідання Корніцької Л.В

позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

представника відповідача ОСОБА_3

третьої особи ОСОБА_4

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в режимі відео конференції в залі суду смт. Голованівськ цивільну справу за позовом представника позивача ОСОБА_2, який діє в інтересах ОСОБА_1 до відповідача товариства з обмеженою відповідальністю Вітчизна-Агро , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача, ОСОБА_4, про визнання договору оренди землі недійсним,

ВСТАНОВИВ:

Представник позивача звернувся до суду з позовною заявою, просив визнати недійсним договір оренди землі зареєстрований 08.04.2017 року , укладений між ОСОБА_1 та ТОВ ВІТЧИЗНА -АГРО та стягнути на її користь витрати на правову допомогу та судовий збір .

Ухвалою Голованівського районного суду Кіровоградської області відкрито провадження по даній справі, та справа призначена до підготовчого засідання .

Як передбачено ст. 196 ЦПК України, для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче судове засідання.

В підготовчому судовому засіданні в режимі відео конференції суд встановив відсутність в учасників справи уточнень, доповнень до позовної заяви, клопотань .

В підготовчому засіданні позивач ОСОБА_1 та її представник ОСОБА_2 просили справу призначити до судового розгляду по суті, який провести в режимі відео конференції.

Представнк відповідача та третьої особи справи про не заперечили проти закриття підготовчого засідання та призначення справ до судового розгляду по суті .

Суд, заслухавши думку учасників справи, думку учасників справи, з'ясувавши обставини справи, вважає, що справу необхідно призначити до судового розгляду по суті в межах строку, встановленого ЦПК України в режимі відеоконференції .

Враховуючи, що судом в підготовчому провадженні вчинені усі дії, необхідні для підготовки справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до частин 1 та 5 ст.212 ЦПК України ЦПК України суд за власної ініціативи або за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи те, що представник позивача по справі проживає в значній віддаленості від місця проведення судового розгляду, а саме: в Мелітополь Запорізької області, суд вважає за необхідне призначити судове засідання в режимі відеоконференції .

Вказану ухвалу надіслати до Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області позивачу про його участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції для організації її виконання.

Керуючись ст. 197-200, 258- 261 , 353 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_5 до Приватного підприємства Дніпро про розірвання договору оренди земельної ділянки, та призначити справу до судового розгляду по суті на 10 год. _00_хвилин _26.07.2018 року у відкритому судовому засіданні, у яке викликати учасників справи.

Розгляд справи №386/1122/17 (провадження №2/386/72/18) за позовом ОСОБА_1 до відповідача товариства з обмеженою відповідальністю Вітчизна-Агро , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача, ОСОБА_4, про визнання договору оренди землі недійсним, провести в режимі відеоконференції.

Доручити Мелітопольському міськрайонному суду забезпечити проведення відеоконференції з участю позивача ОСОБА_1 26 липня 2018 року о 10 год. 00 хв. (визначивши приблизний час розгляду справи до 11 год. 00 хв.)

Позивачу ОСОБА_1 з'явитися до Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області, за адресою Запорізька область м. Мелітополь, вул. Шмідта, 11, для проведення судового засідання в режимі відео конференції 26 липня 2018 року о 10 год. 00 хв. .

Голованівський районний суд Кіровоградської області доручає відповідній службовій особі Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області перевірити документи, що посвідчують особу позивача ОСОБА_1, та перебувати поряд з ними до закінчення судового засідання.

Використовувані в судовому засіданні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов'язки, передбачені ЦПК України.

Копії ухвали негайно надіслати Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області для організації її виконання та позивачу для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Відповідно до ч. 2 ст. 353 ЦПК України заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: Гут Ю. О.

СудГолованівський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення12.06.2018
Оприлюднено13.06.2018
Номер документу74631097
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —386/1122/17

Рішення від 19.09.2018

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 26.07.2018

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 12.06.2018

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 29.05.2018

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 04.05.2018

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 13.04.2018

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 27.03.2018

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 27.03.2018

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 02.03.2018

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 24.11.2017

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні