Ухвала
від 13.06.2018 по справі 742/1846/18
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/742/825/18

Єдиний унікальний № 742/1846/18

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

13 червня 2018 року м.Прилуки

Суддя Прилуцького міськрайонного суду Черніівської області Павлов В.Г., перевіривши виконання вимог ст.ст.175-177 ЦПК України по справі за позовом ОСОБА_1 до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Дружба-Нова , третя особа на стороні відповідача,яка не заявляє самостійних вимог - Міське управління у Прилуцькому районі та м. Прилуках Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області про визнання недійсним договору оренди землі та скасування державної реєстрації речового права, -

встановив:

Позивач звернувся в суд з позовом до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Дружба-Нова , третя особа на стороні відповідача,яка не заявляє самостійних вимог - Міське управління у Прилуцькому районі та м. Прилуках Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області про визнання недійсним договору оренди землі та скасування державної реєстрації речового права.

Ухвалою суду від 08.06.2018 року вищевказану позовну заяву було залишено без руху та надано позивачу строк для усунення недоліків протягом десяти днів з дня отримання ухвали.

12.06.2018 року через канцелярію суду надійшла заява ОСОБА_1 з квитанцією, що підтверджує сплату судового збору, якою виконано вимоги ухвали суду від 08.06.2018 року.

Враховуючи вказане, суд приходить до висновку, що після усунення недоліків, позовна заява відповідає вимогам закону, підсудна Прилуцькому міськрайонному суду Чернігівської області.

Обставин, які б були підставами для відмови у відкритті провадження в справі, повернення позовної заяви, суддею не встановлено.

Враховуючи положення ст. 19 , ч.4 ст. 274 ЦПК України , враховуючи предмет та підстави позову, суд приходить до висновку, що справа підлягає до розгляду в порядку загального позовного провадження.

Враховуючи викладене, провадження про цивільній справі за вищеназваним позовом підлягає відкриттю з призначенням до підготовчого судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19 , 127 , 128 , 187 ЦПК України , -

постановив:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Дружба-Нова , третя особа на стороні відповідача,яка не заявляє самостійних вимог - Міське управління у Прилуцькому районі та м. Прилуках Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області про визнання недійсним договору оренди землі та скасування державної реєстрації речового права.

Призначити підготовче засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 (вул.Слобідська, буд.74,смт.Мала Дівиця, Прилуцький район,Чернігівська область, РНОКПП НОМЕР_1) до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Дружба-Нова (вул.Комарова, буд.59,смт.Варва, Прилуцький район, Чернігівська область, ідентифікаційний код юридичної особи - 31333767), третя особа на стороні відповідача,яка не заявляє самостійних вимог - Міське

управління у Прилуцькому районі та м. Прилуках Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області (вул. Київська,224, м.Прилуки, Чернігівська область, 17500, ідентифікаційний код юридичної особи - 39874053) про визнання недійсним договору оренди землі та скасування державної реєстрації речового правау відкритому судовому засіданні на 27 червня 2018 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області за адресою: Чернігівська обл., м.Прилуки, вул.Котляревського, буд.62. Здійснити виклик сторін на зазначену дату.

Запропонувати відповідачу у разі заперечення (за наявності) у п'ятнадцятиденний строк з дня вручення копії цієї ухвали подати до Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області відзив на відповідну позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом п'яти днів з дня отримання відзиву, а відповідач протягом п'яти днів з дня отримання відповіді на відзив подати заперечення.

Третя особа має право надати письмові пояснення по справі (ст.181 ЦПК України ).

Згідно ч. 1 ст. 193 ЦПК України , відповідач має право пред'явити зустрічний позов в строк для подання відзиву, а саме - протягом п'ятнадцяти днів з дня одержання копії цієї ухвали.

У підготовче засідання викликати позивача, відповідача та третю особу.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет pr.cn.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена в частині порушення правил підсудності, шляхом подачі апеляційної скарги до апеляційного суду Чернігівської області через Прилуцький міськрайонний суд протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Прилуцького

міськрайонного суду ОСОБА_2

СудПрилуцький міськрайонний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення13.06.2018
Оприлюднено14.06.2018
Номер документу74656387
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —742/1846/18

Ухвала від 12.04.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Боброва І. О.

Ухвала від 01.04.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Боброва І. О.

Рішення від 14.02.2019

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Павлов В. Г.

Ухвала від 01.02.2019

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Павлов В. Г.

Ухвала від 10.12.2018

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Павлов В. Г.

Ухвала від 10.12.2018

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Павлов В. Г.

Ухвала від 21.11.2018

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Павлов В. Г.

Ухвала від 23.10.2018

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Павлов В. Г.

Ухвала від 10.10.2018

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Павлов В. Г.

Ухвала від 15.08.2018

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Павлов В. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні