Ухвала
від 17.07.2018 по справі 805/4145/17-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про продовження строку підготовчого провадження

та відкладення підготовчого засідання

17 липня 2018 р. Справа №805/4145/17-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючої судді Буряк І.В., при секретарі судового засідання Радчинській Т.В.

прокурора не з'явився

представника позивача не з'явився.

представника відповідача Куркчи І.О.

представника відповідача Пефтібай О.Г.

представника третьої особи Коломієць Г.Е.

розглянувши у підготовчому провадженні матеріали адміністративної справи за позовом керівника Волноваської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі: 11 державного пожежно-рятувального загону головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Новоселівської загальноосвітньої школи I-III ступенів, Волноваської районної ради Донецької області, третя особа на стороні відповідачів: відділ освіти Волноваської райдержадміністрації про визнання бездіяльності незаконною зобов'язання вчинити певні дії, -

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Донецького окружного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа №805/4145/17-а за позовом керівника Волноваської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі: 11 державного пожежно-рятувального загону головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Новоселівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Волноваської районної ради Донецької області третя особа на стороні відповідачів: відділ освіти Волноваської райдержадміністрації про визнання бездіяльності незаконною зобов'язання вчинити певні дії.

За клопотанням представників сторін провадження у справі було зупинено до 02 травня 2018 року у зв'язку з наданням часу для примирення сторін.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 14 травня 2018 року провадження у справі поновлено.

Разом із тим, ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 14 травня 2018 року визначено розгляд справи №805/4145/17-а проводити за правилами загального позовного провадження та справу призначено до підготовчого засідання.

Сторонами у підготовчому засіданні заявлено клопотання про відкладення останнього, для надання додаткових доказів.

Дослідивши матеріали справи, суд встановив наступне.

Згідно положень ч.1 ст. 179 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Відповідно до ч. 1, ч. 2 ст. 173 КАС України, підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

Завданням підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з'ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно ч. 4 ст. 173 Кодексу адміністративного судочинства України Підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

Частиною 2 ст. 180 КАС України визначено перелік питань, які з'ясовуються на стадії підготовчого засідання.

У свою чергу, згідно ч. 1 та п. 3 ч. 2 ст. 181 КАС України, підготовче засідання проводиться за правилами, встановленими главою 6 розділу II цього Кодексу, з урахуванням особливостей підготовчого засідання, встановлених цією главою. Суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках: коли питання, визначені частиною другою статті 180 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Керуючись ст. 173, 180, 181, 205, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

Продовжити строк підготовчого провадження у справі № 805/4145/17-а за позовом керівника Волноваської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі: 11 державного пожежно-рятувального загону головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Новоселівської загальноосвітньої школи I-III ступенів, Волноваської районної ради Донецької області, третя особа на стороні відповідачів: відділ освіти Волноваської райдержадміністрації про визнання бездіяльності незаконною зобов'язання вчинити певні дії.

Відкласти підготовче засідання у справі на 07 серпня 2018 року на 12 год.00 хв., яке відбудеться в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 1.

Явку сторін у судове засідання визнати обов'язковою.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню, заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Буряк І. В.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.07.2018
Оприлюднено19.07.2018
Номер документу75360983
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/4145/17-а

Рішення від 29.08.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Буряк І. В.

Ухвала від 07.08.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Буряк І. В.

Ухвала від 17.07.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Буряк І. В.

Ухвала від 04.06.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Буряк І. В.

Ухвала від 14.05.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Буряк І. В.

Ухвала від 14.05.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Буряк І. В.

Ухвала від 07.02.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Буряк І. В.

Ухвала від 18.12.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Буряк І. В.

Ухвала від 29.11.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Буряк І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні