Рішення
від 18.09.2018 по справі 540/355/18
МАШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Машівський районний суд Полтавської області

Справа № 540/355/18

Номер провадження 2/540/210/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18.09.2018 Машівський районний суд Полтавської області у складі :

головуючого - судді Косик С.М.

за участю: секретаря Мотріченко О.В.

представника позивача Паюка О.А.

представника відповідачів ОСОБА_2

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в смт Машівка цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Коновалівське до Державного реєстратора комунального підприємства Реєстраційно-інвентаризаційна служба Опішнянської територіальної громади Полтавської області Котляревського Сергія Олександровича, ОСОБА_4, ОСОБА_5, про визнання протиправним та скасування рішення державного реєстратора, визнання договору оренди землі недійним,-

в с т а н о в и в :

у травні 2018 року позивач звернувся із вищезазначеним позовом та ухвалою суду від 19.07.2018 року у справі було відкрито провадження та призначено підготовче судове засідання.

На виконання вимог ч.2 ст.197 ЦПК України судом було здійснено визначені у вказаній нормі дії, необхідні для забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи по суті.

Так, до судового розгляду спір по справі не врегульований. Представник позивача позов підтримав. Представник відповідачів проти задоволення позову заперечувала.

Відзив на позов, поданий відповідачами ОСОБА_4 та Державним реєстратором комунального підприємства Реєстраційно-інвентаризаційна служба Опішнянської територіальної громади Полтавської області Котляревським С.О. прийнято до розгляду.

Представник позивача заявив про відсутність намірів подавати відповідь на відзив.

В ході підготовчого судового засідання визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги. Позивачем змінено предмет позову та відповідну заяву судом прийнято до розгляду.

Прийнято до спільного розгляду зустрічний позов ОСОБА_5 до Товариства з обмеженою відповідальністю Коновалівське про визнання договору оренди землі недійним з первісним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Коновалівське до державного реєстратора коммунального підприємства Реєстраційно-інвентаризаційна служба Опішнянської територіальної громади Полтавської області Котляревського Сергія Олександровича , ОСОБА_4, ОСОБА_5 про визнання договору оренди землі недійсним, визнання протиправним та скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, таоб'єднано їх в одне провадження.

Вирішено питання про склад осіб, які братимуть участь у справі .

Надані сторонами письмові докази приєднано до справи та встановлено представнику відповідачів додатковий строк для подання доказів.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст.34 ЦПК України, відсутні.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 197,200 ЦПК України, суд

у х в а л и в :

Закрити підготовче судове засідання.

Заяву позивача про зміну предмета позову - прийняти до розгляду.

Прийняти до спільного розгляду зустрічний позов ОСОБА_5 до Товариства з обмеженою відповідальністю Коновалівське про визнання договору оренди землі недійним з первісним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Коновалівське до державного реєстратора коммунального підприємства Реєстраційно-інвентаризаційна служба Опішнянської територіальної громади Полтавської області Котляревського Сергія Олександровича , ОСОБА_4, ОСОБА_5 про визнання договору оренди землі недійсним, визнання протиправним та скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, таоб'єднати їх в одне провадження.

Призначити цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Коновалівське до Державного реєстратора комунального підприємства Реєстраційно-інвентаризаційна служба Опішнянської територіальної громади Полтавської області Котляревського Сергія Олександровича, ОСОБА_4, ОСОБА_5, про визнання протиправним та скасування рішення державного реєстратора, визнання договору оренди землі недійним та зустрічним позовом ОСОБА_5 до Товариства з обмеженою відповідальністю Коновалівське про визнання договору оренди землі недійним до судового розгляду по суті о 13 год. 30 хв. 23 листопада 2018 року в приміщенні Машівського районного суду за адресою: смт Машівка, вул.Незалежності, 116.

Судовий розгляд здійснюватиметься суддею одноособово у відкритому судовому засіданні.

В судове засідання викликати сторони та їх представників.

Копії ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її оголошення.

Суддя С.М.Косик

Дата ухвалення рішення18.09.2018
Оприлюднено19.09.2018
Номер документу76526818
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —540/355/18

Ухвала від 25.03.2019

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Обідіна О. І.

Ухвала від 20.02.2019

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Обідіна О. І.

Рішення від 20.12.2018

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Рішення від 20.12.2018

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Рішення від 18.09.2018

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Постанова від 19.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Полтавської області

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 19.07.2018

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Косик С. М.

Постанова від 19.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Полтавської області

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 03.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Полтавської області

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 14.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Полтавської області

Пилипчук Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні