Ухвала
від 09.10.2018 по справі 816/532/18
ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

09 жовтня 2018 р.Справа № 816/532/18 Колегія суддів Харківського апеляційного адміністративного суду у складі

Головуючого судді: Сіренко О.І.

Суддів: Жигилія С.П. , Перцової Т.С.

розглянувши клопотання Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк" про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції по справі за апеляційною скаргою Приватного нотаріуса Чернігівського міського нотаріального округу Віктор Тетяни Олександрівни на рішення Полтавського окружного адміністративного суду від 07.06.2018 по справі № 816/532/18

за позовом Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк"

до Приватного нотаріуса Чернігівського міського нотаріального округу Віктор Тетяни Олександрівни , Управління державної реєстрації речових прав на нерухоме майно виконавчого комітету Полтавської міської ради треті особи Фонд гарантування вкладів фізичних осіб , Товариство з обмеженою відповідальністю "Елаксен" , Товариство з обмеженою відповідальністю "Армапром" , ОСОБА_2

про визнання протиправними та скасування рішень, зобов'язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИЛА:

Ухвалами Харківського апеляційного адміністративного суду від 17.08.18р. відкрито апеляційне провадження по справі за апеляційною скаргою Приватного нотаріуса Чернігівського міського нотаріального округу Віктор Тетяни Олександрівни на рішення Полтавського окружного адміністративного суду від 07.06.2018 по справі № 816/532/18 за позовом Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк" до Приватного нотаріуса Чернігівського міського нотаріального округу Віктор Тетяни Олександрівни , Управління державної реєстрації речових прав на нерухоме майно виконавчого комітету Полтавської міської ради треті особи Фонд гарантування вкладів фізичних осіб , Товариство з обмеженою відповідальністю "Елаксен" , Товариство з обмеженою відповідальністю "Армапром" , ОСОБА_2 про визнання протиправними та скасування рішень, зобов'язання вчинити певні дії. Розгляд справи перенесено на 16.10.2018 о 11:45.

Публічним акціонерним товариством "Дельта Банк" подано клопотання про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції. В якості суду, в якому необхідно забезпечити проведення відеоконференції заявником вказано Черкаський окружний адміністративний суд ( 18002, м. Черкаси, бул. Шевченка,117)

Колегія суддів вважає за можливим задовольнити клопотання Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк", виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 5 ст. 195 КАС України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Відповідно до ч. 7 ст. 195 КАС України у клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов'язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п'ять днів до відповідного судового засідання.

Згідно ч. 8 ст. 195 КАС України копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов'язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи приписи ст. 195 КАС України, колегія суддів вважає за можливе розгляд справи провести у режимі відеоконференції за участю відповідному судовому засіданні Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк".

Керуючись ст. ст. 195, 223, 310 Кодексу адміністративного судочинства, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А:

Клопотання Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк" задовольнити.

Розгляд справи в режимі відеоконференції за апеляційною скаргою Приватного нотаріуса Чернігівського міського нотаріального округу Віктор Тетяни Олександрівни на рішення Полтавського окружного адміністративного суду від 07.06.2018 по справі № 816/532/18 за позовом Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк" до Приватного нотаріуса Чернігівського міського нотаріального округу Віктор Тетяни Олександрівни , Управління державної реєстрації речових прав на нерухоме майно виконавчого комітету Полтавської міської ради треті особи Фонд гарантування вкладів фізичних осіб , Товариство з обмеженою відповідальністю "Елаксен" , Товариство з обмеженою відповідальністю "Армапром" , ОСОБА_2 про визнання протиправними та скасування рішень, зобов'язання вчинити певні дії призначити на 16.10.2018 о 11:45.

Доручити Черкаському окружному адміністративному суду забезпечити проведення відеоконференції, в якій братиме участь представника Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк", 16.10.2018 о 11:45, та забезпечити проведення відеоконференції по даній справі, у разі застосування ст. 223 КАС України, на підставі відповідного повідомлення про дату та час її наступного проведення за допомогою заявки WEB-програми "Бронювання систем відеоконференцзв'язку".

Копію ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно надіслати до Черкаського окружного адміністративного суду, який зобов'язаний організувати її виконання, та Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк".

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя (підпис)Сіренко О.І. Судді (підпис) (підпис) Жигилій С.П. Перцова Т.С.

Дата ухвалення рішення09.10.2018
Оприлюднено11.10.2018
Номер документу77025028
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними та скасування рішень, зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —816/532/18

Постанова від 13.12.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Мороз Л.Л.

Ухвала від 11.12.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Мороз Л.Л.

Ухвала від 15.01.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Мороз Л.Л.

Постанова від 20.11.2018

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Сіренко О.І.

Постанова від 20.11.2018

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Сіренко О.І.

Ухвала від 09.10.2018

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Сіренко О.І.

Ухвала від 09.10.2018

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Сіренко О.І.

Ухвала від 17.08.2018

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Сіренко О.І.

Ухвала від 17.08.2018

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Сіренко О.І.

Рішення від 07.06.2018

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

А.Б. Головко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні