Ухвала
від 12.10.2018 по справі 674/467/18
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Справа № 674/467/18

Провадження № 2/674/379/18

У Х В А Л А

"12" жовтня 2018 р.

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області у складі: головуючої-судді ОСОБА_1, за участю: секретаря судового засідання Мудрицької Л.В., розглянувши в відкритому судовому засіданні м.Дунаївці, в порядку ч.2 ст.247 ЦПК України, цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю ТЛА Хмельницький , Товариства з обмеженою відповідальністю Престиж -Авто , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТОВ Еліт -Україна про розірвання договору та повернення грошових коштів (ціна позову 19580,66 грн.),

в с т а н о в и в :

30 березня 2018 року позивач, ОСОБА_2, звернувся до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю ТЛА Хмельницький , Товариства з обмеженою відповідальністю Престиж -Авто про розірвання договору та повернення грошових коштів ( ціна позову 19580,66 грн.).

Ухвалою Дунаєвецького районного суду Хмельницької області від 07 червня 2018 року провадження у справі було зупинено та направлено експертам експертам Львівського науково-дослідного Інституту судових експертиз для проведення судово товарознавчої експертизи.

До суду від судового експерта ОСОБА_3 надійшли матеріали цивільної справи №674/467/18 разом з ухвалою про призначення судово-товарознавчої експертизи без виконання з клопотанням про надання додаткових та матеріалів необхідних для проведення експертизи.

Для об'єктивного та правильного вирішення вищезазначеної експертизи судом було витребувано зазначені у клопотанні судового експерта додаткові матеріали, необхідні для проведення експертизи.

Сторони та їх представники в судове засідання не з'явилися, в матеріалах справи наявні заяви про розгляд справи у їх відсутності.

Згідно зі п. 2 ч. 6 ст. 72 ЦПК України, експерт має право заявляти клопотання про надання йому додаткових матеріалів і зразків, якщо експертиза призначена судом.

Суд, дослідивши матеріали цивільної справи уважає за необхідне провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю ТЛА Хмельницький , Товариства з обмеженою відповідальністю Престиж -Авто , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТОВ Еліт -Україна про розірвання договору та повернення грошових коштів (ціна позову 19580,66 грн.) зупинити та направити її до Львівського науково-дослідного Інституту судових експертиз , для організації проведення судово-товарознавчої експертизи.

Керуючись ст. ст. 251, 253 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ :

Цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю ТЛА Хмельницький , Товариства з обмеженою відповідальністю Престиж -Авто , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТОВ Еліт -Україна про розірвання договору та повернення грошових коштів (ціна позову 19580,66 грн.), направити до Львівського науково-дослідного Інституту судових експертиздля організації проведення судово-товарознавчої експертизи, призначеної ухвалою суду від 07 червня 2018 року.

До отримання висновку експертизи провадження у справі за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю ТЛА Хмельницький , Товариства з обмеженою відповідальністю Престиж -Авто , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТОВ Еліт -Україна про розірвання договору та повернення грошових коштів (ціна позову 19580,66 грн.), зупинити.

Ухвала в частині зупинення провадження може бути оскаржена в апеляційному порядку до Хмельницького апеляційного суду через Дунаєвецький районний суд Хмельницької області протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Головуюча:/підпис/

Згідно з оригіналом:

Суддя Дунаєвецького районного суду В. М. Артемчук

СудДунаєвецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення12.10.2018
Оприлюднено17.10.2018
Номер документу77142511
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —674/467/18

Ухвала від 02.12.2019

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 16.05.2019

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 12.10.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 08.08.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 02.08.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 07.06.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 07.06.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 03.04.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні