Рішення
від 08.11.2018 по справі 755/9131/18
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/9131/18

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(ВСТУПНА ТА РЕЗОЛЮТИВНА ЧАСТИНА)

"08" листопада 2018 р. Дніпровський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді - Катющенко В.П.

при секретарях - Магльованій Н.І., Юдицькому К.О.

за участю: позивача ОСОБА_2, представника позивача ОСОБА_3

представника відповідача Король С.О., Гевак Л.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні, в залі суду, в приміщенні Дніпровського районного суду м. Києва, цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_2 до Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 Дарницького району міста Києва , третя особа: директор Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 Дарницького району міста Києва Швейгер Ярослав Леонідович про визнання звільнення з роботи незаконним, скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди, -

В С Т А Н О В И В:

Враховуючи, що для складання повного тексту рішення необхідно певний час, у відповідності до ст. 259 Цивільного процесуального кодексу України, суд вважає за можливе оголосити вступну та резолютивну частину рішення, із складанням повного тексту рішення не більш як п'ять днів з дня закінчення розгляду справи.

На підставі викладеного, суд -

У Х В А Л И В:

Позов ОСОБА_2 (РНОКПП НОМЕР_1, адреса: АДРЕСА_1) до Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 Дарницького району міста Києва (ідентифікаційний код 30300749, адреса: м. Київ, Харківське шосе, буд. 121), третя особа: директор Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 Дарницького району міста Києва Швейгер Ярослав Леонідович (02091, АДРЕСА_2) про визнання звільнення з роботи незаконним, скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди - задовольнити частково.

Визнати незаконним та скасувати наказ №101 від 18 травня 2018 року Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 Дарницького району міста Києва про звільнення лікаря з медицини невідкладних станів відділення невідкладної медичної допомоги дорослому та дитячому населенню Дарницького району з об`єднаною диспетчерською ОСОБА_2 згідно з п.3 ст. 40 КЗпП України за систематичне невиконання без поважних причин своїх функціональних обовязків з 21 травня 2018 року.

Скасувати наказ №105 від 26 травня 2018 року Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 Дарницького району міста Києва про внесення змін до наказу від 18 травня 2018 року №101.

Поновити ОСОБА_2 на посаді лікаря з медицини невідкладних станів відділення невідкладної медичної допомоги дорослому та дитячому населенню Дарницького району з об`єднаною диспетчерською Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 Дарницького району міста Києва з 21 травня 2018 року.

Стягнути з Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 Дарницького району міста Києва на користь ОСОБА_2 середній заробіток за час вимушеного прогулу за період з 21 травня 2018 року по 08 листопада 2018 року в сумі 6 729 (шість тисяч сімсот двадцять дев'ять) гривень 03 (три) копійки.

Рішення в частині поновлення ОСОБА_2 на посаді лікаря з медицини невідкладних станів відділення невідкладної медичної допомоги дорослому та дитячому населенню Дарницького району з об`єднаною диспетчерською Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 Дарницького району міста Києва з 21 травня 2018 року,підлягає негайному виконанню.

Рішення в частині стягнення з Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 Дарницького району міста Києва на користь ОСОБА_2заробітної плати за один місяць підлягає негайному виконанню.

Стягнути з Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 Дарницького району міста Києва на користь ОСОБА_2моральну шкоду в сумі 5 000 (п'ять тисяч) гривень.

Стягнути з Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 Дарницького району міста Києва на користь ОСОБА_2судовий збір в сумі 1 762 (одну тисячу сімсот шістдесят дві) гривні.

В решті позовних вимог - відмовити.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частину судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складання повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

У відповідності до п.п. 15.5) п.п.15 п. 1 Розділу ХШ Перехідних Положень ЦПК України, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а саме Дніпровський районний суд м. Києва.

Суддя:

Дата ухвалення рішення08.11.2018
Оприлюднено11.11.2018
Номер документу77739110
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення, поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —755/9131/18

Постанова від 18.03.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Соколова Вікторія Вячеславівна

Ухвала від 04.02.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кравець Валентина Аркадіївна

Ухвала від 04.02.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Соколова Вікторія Вячеславівна

Ухвала від 10.01.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Соколова Вікторія Вячеславівна

Ухвала від 10.01.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Соколова Вікторія Вячеславівна

Ухвала від 21.12.2018

Цивільне

Київський апеляційний суд

Соколова Вікторія Вячеславівна

Ухвала від 17.12.2018

Цивільне

Київський апеляційний суд

Соколова Вікторія Вячеславівна

Ухвала від 20.11.2018

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Катющенко В. П.

Рішення від 08.11.2018

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Катющенко В. П.

Рішення від 08.11.2018

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Катющенко В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні