Ухвала
від 14.11.2018 по справі 604/1250/18
ПІДВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 604/1250/18

Провадження № 2/604/568/18

У х в а л а

про відкриття провадження у справі

14 листопада 2018 року смт. Підволочиськ

Суддя Підволочиського районного суду Тернопільської області Сидорак Г.Б., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ТОВ ОСОБА_1 Ком (код ЄДРПОУ 30925493; юридична адреса: с. Підгородне, вул. Наливайка, 8, Тернопільського району, Тернопільської області) до ОСОБА_2 (РНОКПП НОМЕР_1, адреса проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1), ОСОБА_3 (РНОКПП НОМЕР_2, адреса проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача, - Тернопільський міський відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області (код ЄДРПОУ 40330167, юридична адреса: м. Тернопіль, вул. Кн. Острозького, 14, м. Тернопіль, Тернопільська область) про визнання недійсним договору оренди та зобов'язання усунути перешкоди у користування власністю, -

ВСТАНОВИВ:

Представник ТОВ ОСОБА_1 Ком - в.о. директора ТОВ ОСОБА_1 Ком звернувся в суд із позовною заявою до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 про визнання недійним з моменту укладення договору оренди №1/2018 від 02 січня 2018 року, укладеного між відповідачами щодо будівлі корівника №1, загальною площею 1310 м.кв., будівлю корівника №2, площею 924,2 м.кв., будівлю корівника №3, площею 707,5 кв.м., розташованих за адресою: Тернопільська область, ПІдволочиський район, с. Коршилівка, вул. Центральна, 7. Крім того просить зобов'язати відповідачів звільнити займані ними будівлі корівника №3, площею 707,5 кв.м., розташованих за адресою: Тернопільська область, ПІдволочиський район, с. Коршилівка, вул. Центральна, 7.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Позивачем заяв і клопотань, зокрема про розгляд справи в порядку спрощеного провадження, із позовною заявою не подано.

Таким чином, позовна заява підлягає прийняттю до розгляду в порядку загального позовного провадження із проведенням підготовчого провадження та з наданням відповідачу строку на відзив.

Керуючись ст.ст. 19, 27, 187, 190, 191, 192, 353, 354, 355 ЦПК України, суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження в цивільній справі за позовом ТОВ ОСОБА_1 Ком до ОСОБА_2, ОСОБА_3, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача, - Тернопільський міський відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області про визнання недійсним договору оренди та зобов'язання усунути перешкоди у користування власністю.

Розгляд справи провести в порядку загального позовного провадження.

Почати підготовче провадження з дня постановлення цієї ухвали.

Проведення підготовчого засідання призначити на 03 грудня 2018 року о 10 годині 00 хвилин в приміщенні Підволочиського районного суду Тернопільської області (вул. Залізнична, 1, смт. Підволочиськ, Тернопільської області), про що повідомити учасників справи.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення у відповідності до ч. 5 ст. 272 ЦПК України.

Відповідачу разом з копією ухвали про відкриття провадження у справі одночасно надіслати копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Встановити строк відповідачу для надіслання (надання) до суду відзиву на позовну заяву і всіх доказів, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти позову, - протягом п'ятнадцяти днів з дня одержання копії цієї ухвали. Роз'яснити відповідачу, що він повинен подати суду докази разом з поданням відзиву.

Зобов'язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу.

Відповідачу для надання зустрічного позову встановити строк до 03 грудня 2018 року.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі, тощо.

Позивач вправі відмовитися від позову (всіх або частини позовних вимог), відповідач має право визнати позов (всі або частину позовних вимог) на будь-якій стадії судового процесу.

Сторони можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії судового процесу.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://pv.te.court.gov.ua/sud1912

Ухвала окремо від рішення суду може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо порушення правил підсудності протягом п'ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Тернопільського апеляційного суду. В іншій частині заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду. До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Сидорак Г.Б.

Дата ухвалення рішення14.11.2018
Оприлюднено15.11.2018
Номер документу77841498
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним договору оренди та зобов'язання усунути перешкоди у користування власністю

Судовий реєстр по справі —604/1250/18

Ухвала від 14.09.2020

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Постанова від 02.07.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Щавурська Н. Б.

Ухвала від 27.03.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Щавурська Н. Б.

Ухвала від 17.02.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Щавурська Н. Б.

Ухвала від 31.01.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Щавурська Н. Б.

Ухвала від 24.01.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Щавурська Н. Б.

Рішення від 09.10.2019

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Ухвала від 03.10.2019

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Рішення від 09.10.2019

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Ухвала від 03.04.2019

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні