Ухвала
від 09.02.2010 по справі 8/180-09
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

09.02.10р. Справа № 8/180-09

За заявою: Відділу держ авної виконавчої служби Петр опавлівського районного упр авління юстиції Дніпропетро вської області (смт. Петропав лівка Дніпропетровської обл асті)

про відстрочку виконання р ішення

У СПРАВІ:

За позовом Прокурора П етропавлівського району Дні пропетровської області в інт ересах держави в особі Петро павлівської райдержадмініс трації (смт. Петропавлівка Дн іпропетровської області)

до Приватного підприєм ства "Промсвязьсервіс" (м. Харк ів)

про повернення самовіл ьно зайнятої земельної ділян ки та зобов'язання привести з емельну ділянку у придатний до використання стан

Суддя Дубінін І.Ю.

Без представників стор ін.

СУТЬ СПОРУ:

Прокурор Петропавлівс ького району Дніпропетровсь кої області звернувся з позо вом до господарського суду Х арківської області в інтерес ах держави в особі Петропавл івської райдержадміністрац ії, в якому просить:

- зобов'язати Приватне під приємство "Промсвязьсервіс" (далі - відповідач) повернути державі в особі Петропавлів ської райдержадміністрації , смт. Петропавлівка Дніпропе тровської області (далі - пози вач) самовільно зайняту земе льну ділянку площею 0,1364га, що р озташована на території Мико лаївської сільської ради Пет ропавлівського району Дніпр опетровської області поблиз у розташування телевізійної ретрансляційної вежі;

- зобов'язати Приватне підпр иємство "Промсвязьсервіс" пр ивести вказану земельну діля нку в придатний для використ ання стан.

Рішенням господарського с уду від 02.09.09р. позов задоволено та зобов'язано відповідача п овернути самовільно зайняту земельну ділянку площею 0,1364 га , розташовану на території Ми колаївської сільської ради П етропавлівського району Дні пропетровської області побл изу розташування телевізійн ої ретрансляційної вежі держ аві в особі Петропавлівської райдержадміністрації; приве сти земельну ділянку площею 0,1364 га, розташовану на територ ії Миколаївської сільської р ади Петропавлівського район у Дніпропетровської області поблизу розташування телеві зійної ретрансляційної вежі в придатний до використання стан. Також стягнуто з відпов ідача в доход держбюджету - 85 грн. 00 коп. витрат на держмито та 312 грн. 50 коп. витрат на інформ аційно-технічне забезпеченн я судового процесу, відповід но.

На виконання вищевказаног о рішення 18.09.09р. судом видано на кази про примусове виконання .

Від Відділу державної вико навчої служби Петропавлівсь кого районного управління юс тиції Дніпропетровської обл асті 04.02.10р. надійшла заява про в ідстрочку виконання рішення , в якій він просить суд відстр очити виконання наказу суду від 18.09.09р. по справі № 8/180-09 про зоб ов'язання відповідача поверн ути самовільно зайняту земел ьну ділянку площею 0,1364 га, розт ашовану на території Миколаї вської сільської ради Петроп авлівського району Дніпропе тровської області поблизу ро зташування телевізійної рет рансляційної вежі державі в особі Петропавлівської райд ержадміністрації та приведе ння земельної ділянки площею 0,1364 га, розташованої на терито рії Миколаївської сільської ради Петропавлівського райо ну Дніпропетровської област і поблизу розташування телев ізійної ретрансляційної веж і в придатний до використанн я стан до 01.04.2010р. Вказана заява о бґрунтована тим, що в ході вик онання вказаного виконавчог о документа стало неможливим провести відповідні роботи по приведенню самовільно зай нятої земельної ділянки в пр идатний для використання ста н, у зв'язку із складними погод ними умовами, та як наслідок у складнюється момент передач і вказаної земельної ділянки державі в особі позивача.

Розглянувши подану заяву , суд, -

ВСТАНОВИВ:

Відповідно до ч. 1 ст. 121 Го сподарського процесуальног о кодексу України, при наявно сті обставин, що ускладнюють виконання рішення або робля ть його неможливим, за заявою сторони, державного виконав ця, за поданням прокурора чи й ого заступника або за своєю і ніціативою господарський су д, який видав виконавчий доку мент, у десятиденний строк ро зглядає це питання у судовом у засіданні з викликом сторі н, прокурора чи його заступни ка і у виняткових випадках, за лежно від обставин справи, мо же відстрочити або розстрочи ти виконання рішення, ухвали , постанови, змінити спосіб та порядок їх виконання.

За змістом ст. 121 Господарс ького процесуального кодекс у України, заявник повинен на правити копії заяви боржнику та іншим учасникам виконавч ого провадження, як і при пода нні позовної заяви, чого заяв ником не зроблено.

Подана заява про відстрочк у виконання рішення суду не в ідповідає по формі вимогам Г ПК України щодо змісту позов ної заяви, а саме: не подано до казів надсилання боржнику та іншим учасникам виконавчого провадження копії заяви про відстрочку виконання рішенн я і доданих до неї документів .

Викладене є підставою для п овернення заяви Відділу держ авної виконавчої служби Петр опавлівського районного упр авління юстиції Дніпропетро вської області, що не перешко джає повторній її подачі піс ля усунення вказаних недолік ів.

Керуючись ст. 86, 121 Господарсь кого процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

Повернути заяву про в ідстрочку виконання рішення суду Відділу державної вико навчої служби Петропавлівсь кого районного управління юс тиції Дніпропетровської обл асті.

Додаток на адресу заявни ка: заява з додатком на 5-ти а ркушах та конверт.

Суддя І.Ю. Дубінін

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення09.02.2010
Оприлюднено28.07.2010
Номер документу7811325
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —8/180-09

Ухвала від 09.12.2010

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Білоус В.В.

Ухвала від 09.03.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін Ігор Юрійович

Ухвала від 25.02.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін Ігор Юрійович

Ухвала від 09.02.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін Ігор Юрійович

Ухвала від 15.06.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін І.Ю.

Ухвала від 30.07.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін І.Ю.

Судовий наказ від 18.09.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін І.Ю.

Судовий наказ від 18.09.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін І.Ю.

Судовий наказ від 18.09.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін І.Ю.

Рішення від 07.09.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін І.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні