Ухвала
від 05.12.2018 по справі 461/9226/18
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/9226/18

Провадження № 1-кс/461/10644/18

У Х В А Л А

про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи

05.12.2018 року слідчий суддя Галицького районного суду м.Львова ОСОБА_1 , секретар ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 розглянувши клопотання старшого слідчого в ОВС слідчого відділу УСБУ у Львівській області ОСОБА_4 про надання дозволу на обшук, -

в с т а н о в и в :

старший слідчий в ОВС слідчого відділу УСБУ у Львівській області ОСОБА_4 звернувся до суду з клопотанням у кримінальному провадженні №22018140000000073 внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 03.10.2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 359 КК України, погодженим прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та державної прикордонної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області ОСОБА_5 про надання дозволу на проведення обшуку за місцем реєстрації ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 квартири за адресою: АДРЕСА_1 .

Подане клопотання мотивує тим, що існують достатні підстави вважати, що за місцем реєстрації ОСОБА_6 за адресою АДРЕСА_1 можуть знаходитись спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації, предмети та документи, які свідчать про незаконні придбання зберігання та збут спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, комп`ютери з відповідним програмним забезпеченням, планшетні комп`ютери, флеш накопичувачі, магнітні диски, магнітні носії інформації та мобільні телефони на яких містяться незаконно скопійовані бази даних підприємств установ та організацій, особисті записи, які містять інформацію про незаконні придбання та збут спеціальних технічних засобів негласного отриманні інформації та копіювання баз даних підприємств установ та організацій та інші предмети та документи, які можуть мати значення для досудового розслідування і можуть бути використані в подальшому в якості доказів.

В судовому засіданні слідчий ОСОБА_3 вимоги клопотання підтримала у повному обсязі, просить клопотання задовольнити.

Заслухавши думку слідчого, дослідивши матеріали клопотання, вважаю що клопотання підлягає до задоволення, з наступних підстав.

Слідчим суддею встановлено, що Слідчим відділом УСБ України у Львівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 22018140000000073 внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 03.10.2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 359 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що невстановленою групою осіб з числа мешканців міста Львова та Львівської області, через мережу Інтернет, організовано механізм незаконного придбання та збуту спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації. Із вказаною метою, двоє невстановлених осіб спеціально створили Інтернет - магазин. Замовлення товару відбувається знеособлено за номером телефону, або через електронну пошту Інтернет-магазину.

У ході досудового розслідування з матеріалів кримінального провадження (оглянутих в судовому засіданні), отриманих з відділом КІБ УСБУ у Львівській області, вбачається, що в ході виконання доручення в порядку ст. 40 КПК України та оперативного супроводу у кримінальному провадженні отримано інформацію про те, що фірма « ІНФОРМАЦІЯ_2 » має укладені договори на обслуговування підприємств установ та організації з приводу встановлення та технічного супроводу програмного забезпечення «Парус» та «Афіна». В ході обслуговування вказаного програмного забезпечення співробітниками вказаної фірми здійснюється несанкціоноване копіювання баз даних та масивів інформації відповідних підприємств установ та організацій, зокрема Національній академії сухопутних військ ім. П.Сагайдачного.

Окрім того, встановлено, що до вищевказаної злочинної діяльності пов`язаної із незаконним придбанням та збутом спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації причетний засновник та директор ТзОВ фірма «АБ ВЕСТ» (код ЄДРПОУ 13836266, юридична адреса: місто Львів, вул. Чупринки, 102, кв. 3) ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 уродженець РФ, зареєстрованого за адресою АДРЕСА_1 .

Відповідно до копії свідоцтва на право власності на квартиру (будинок) від 10.07.1996 № НОМЕР_1 співвласником квартири, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 є ОСОБА_6 .

Згідно відомостей з Відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання ГУДМС України у Львівській області станом на 13.11.2018 р. ОСОБА_6 зареєстрований за адресою АДРЕСА_1 .

Відповідно до ч.1 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Згідно ч.4 ст.234 КПК України клопотання про обшук розглядається у суді у день його надходження за участю слідчого або прокурора.

Відповідно до ч.2 ст. 235 КПК України ухвала про дозвіл на обшук повинна містити відомості про речі та документи, для виявлення яких проводиться обшук.

Заслухавши думку слідчого та оперативного працівника відділу КІБ УСБУ у Львівській області щодо обставин клопотання, дослідивши матеріали клопотання, зважаючи на те, що за місцем реєстрації засновника та директора ТзОВ фірми «АБ ВЕСТ» (код ЄДРПОУ 13836266, юридична адреса: місто Львів, вул. Чупринки, 102, кв. 3) ОСОБА_6 можуть знаходитись спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації, предмети та документи, які свідчать про незаконні придбання зберігання та збут спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, комп`ютери з відповідним програмним забезпеченням, планшетні комп`ютери, флеш накопичувачі, магнітні диски, магнітні носії інформації та мобільні телефони на яких містяться незаконно скопійовані бази даних підприємств установ та організацій, особисті записи, які містять інформацію про незаконні придбання та збут спеціальних технічних засобів негласного отриманні інформації та копіювання баз даних підприємств установ та організацій та інші предмети та документи, які можуть мати значення для досудового розслідування і можуть бути використані в подальшому в якості доказів, тому вважаю, що клопотання слідчого підставне та підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України, слідчий суддя ,-

у х в а л и в :

клопотання задовольнити.

Надати (забезпечити) слідчому слідчого відділу УСБ України у Львівській області ОСОБА_4 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 ОСОБА_11 та іншим слідчим того ж відділу, або за їх дорученням іншим уповноваженим КПУ України службовим особам, дозвіл на проведення обшуку за місцем реєстрації ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 квартири за адресою: АДРЕСА_1 з метою виявлення та вилучення спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, предметів і слідів злочину, предметів та документів, які свідчать про незаконні придбання зберігання та збут спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, комп`ютерів з відповідним програмним забезпеченням, планшетних комп`ютерів, флеш накопичувачів, магнітних дисків, магнітних носіїв інформації та мобільних телефонів на яких містяться незаконно скопійовані бази даних підприємств установ та організацій, особисті записи, які містять інформацію про незаконні придбання та збут спеціальних технічних засобів негласного отриманні інформації та копіювання баз даних підприємств установ та організацій та інших предметів та документів.

Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня постановлення ухвали.

Контроль за виконанням ухвали покласти на старшого слідчого в ОВС слідчого відділу УСБУ у Львівській області ОСОБА_4 ..

Ухвала остаточна, оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1 .

Дата ухвалення рішення05.12.2018
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу78421644
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на обшук

Судовий реєстр по справі —461/9226/18

Ухвала від 13.12.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 13.12.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 13.12.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 13.12.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 13.12.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 13.12.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 13.12.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 05.12.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 05.12.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 05.12.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні