Ухвала
від 18.12.2018 по справі 912/3132/18
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Кіровоградської області

вул.В'ячеслава Чорновола, 29/32, м.Кропивницький, Україна, 25022,

тел/факс: 22-09-70/24-09-91 E-mail: inbox@kr.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

18 грудня 2018 року справа № 912/3132/18

Господарський суд Кіровоградської області в складі судді Коваленко Н.М. розглянувши в підготовчому засіданні суду матеріали

за заявою кредитора - гр. ОСОБА_1 (далі - гр. ОСОБА_1.) ІПН НОМЕР_1, вул. Журбинського, 16, м. Кропивницький, 25018

про порушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ФАВОР ІНВЕСТ" (далі - ТОВ "ФАВОР ІНВЕСТ"), код ЄДР 39356077, 28008, Кіровоградська обл., м. Олександрія, пр. Соборний, буд. 77,

ПРЕДСТАВНИКИ:

від кредитора - участі не брали;

від боржника - участі не брали.

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою від 04.12.2018 господарський прийняв заяву гр. ОСОБА_1 про відкриття провадження (проваджень) у справі про банкрутство ТОВ "ФАВОР ІНВЕСТ" до розгляду. Підготовче засідання суду призначив на 18.12.2018. Зобов'язав арбітражного керуючого Смірнова Ю.М. протягом трьох днів з дня отримання даної ухвали про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство, до дати проведення підготовчого засідання, надати господарському суду заяву про його участь у справі з повідомленням про те, що він не належить до жодної з категорії осіб, зазначених у частині другій статті 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон), на паперовому носії та/або в електронній формі на адресу електронної пошти, з якої він отримав відповідну ухвалу.

Арбітражний керуючий Смірнов Ю.М. протягом трьох днів з дня отримання зазначеної ухвали до дати проведення підготовчого засідання суду заяву про його участь у справі з повідомленням про те, що він не належить до жодної з категорій осіб, зазначених у частині другій статті 114 Закону, на паперовому носії та/або в електронній формі на адресу електронної пошти, з якої він отримав таку ухвалу не надав.

За таких обставин, господарський суд дійшов висновку про необхідність повторного застосування автоматизованої системи з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України для визначення кандидатури арбітражного керуючого на призначення розпорядником майна боржника.

Автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України визначено арбітражного керуючого Проскуріна Дмитра Олександровича (ідентифікаційний номер НОМЕР_2, свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №380 від 27.02.2013 (адреса: АДРЕСА_1)

За ч. 1 ст. 114 Закону під час прийняття заяви про порушення справи про банкрутство суд в ухвалі зобов'язує визначеного автоматизованою системою арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) надати заяву на участь у даній справі.

У разі якщо від арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), визначеного автоматизованою системою, не надійшла заява про згоду стати розпорядником майна в цій справі, то розпорядника майна призначає суд без застосування автоматизованої системи з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України.

Кандидатура арбітражного керуючого для виконання повноважень керуючого санацією або ліквідатора визначається судом за клопотанням комітету кредиторів, а у разі відсутності такого клопотання - за ініціативою суду, крім випадків, передбачених цим Законом.

Під час призначення арбітражного керуючого (керуючого санацією, ліквідатора) господарський суд не пов'язаний з кандидатурами арбітражних керуючих, запропонованими комітетом кредиторів, та має право призначити арбітражного керуючого самостійно.

За таких обставин господарський суд дійшов висновку про необхідність відкладення підготовчого засідання на підставі п. 3 ч. 2 ст. 183, п. 7 ч. 2 ст. 182 Господарського процесуального кодексу України.

Керуючись ст. 1, 2, ч. 4 ст. 8, 114 Закону, ст. 169, ч. 4 ст. 170, ст. 3, 12, п. 3 ч. 2 ст. 183, п. 7 ч. 2 ст. 182, ст. 234-235 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд

У Х В А Л И В:

1. Підготовче засідання суду відкласти до "26" грудня 2018 р. до 12:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Кіровоградської області за адресою: 25022, м. Кропивницький, вул. В'ячеслава Чорновола, 29/32, в залі суд. засідань № 206, тел. 0(522)22-09-70.

2. Зобов'язати арбітражного керуючого Проскуріна Д.О. протягом трьох днів з дня отримання даної ухвали до дати проведення засідання суду, надати господарському суду заяву про його участь у справі з повідомленням про те, що він не належить до жодної з категорій осіб, зазначених у частині другій статті 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", на паперовому носії та/або в електронній формі на адресу електронної пошти, з якої він отримав відповідну ухвалу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття.

Примірники цієї ухвали направити кредитору, боржнику, арбітражному керуючому Проскуріну Д.О. (АДРЕСА_1).

Суддя Н.М. Коваленко

Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості надавати інформацію про веб-адресу судового рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень, одночасно з врученням (надсиланням/видачі) копії повного або скороченого такого рішення до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості забезпечення учасникам справи права брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: http://court.gov.ua/fair/sud5013.

Повідомити учасників справи про можливість ознайомитись з електронною копією судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень за його веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua.

Дата ухвалення рішення18.12.2018
Оприлюднено18.12.2018
Номер документу78612144
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ФАВОР ІНВЕСТ" (далі - ТОВ "ФАВОР ІНВЕСТ"), код ЄДР 39356077, 28008, Кіровоградська обл., м. Олександрія, пр. Соборний, буд. 77

Судовий реєстр по справі —912/3132/18

Ухвала від 25.06.2019

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 12.06.2019

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Постанова від 02.04.2019

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 26.02.2019

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 26.12.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 18.12.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 04.12.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні