Ухвала
від 21.12.2018 по справі 448/135/16-ц
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 448/135/16-ц Головуючий у 1 інстанції: Білоус Ю.Б.

Провадження № 22-ц/811/327/18 Доповідач в 2-й інстанції: Мікуш Ю. Р.

У Х В А Л А

про призначення справи до розгляду в апеляційному суді

21 грудня 2018 року Львівський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого - судді Мікуш Ю.Р.,

суддів: Приколоти Т.І.,Савуляка Р.В..,

заслухавши доповідь судді-доповідача Мікуш Ю.Р. про вчинені нею підготовчі дії для призначення справи до розгляду,

ВСТАНОВИВ:

Згідно із ч. 1 ст. 351 ЦПК України (в редакції закону від 03.10.2017 року) судом апеляційної інстанції у цивільних справах є апеляційний суд, у межах апеляційного округу якого (території, на яку поширюються повноваження відповідного апеляційного суду) знаходиться місцевий суд, який ухвалив судове рішення, що оскаржується, якщо інше не передбачено цим Кодексом.

Пунктом 8 розділу XIII Перехідні положення ЦПК України (в редакції закону від 03.10.2017 року) визначено, що до утворення апеляційних судів в апеляційних округах їхні повноваження здійснюють апеляційні суди, у межах територіальної юрисдикції яких перебуває місцевий суд, який ухвалив судове рішення, що оскаржується.

Відповідно до Указу Президента України № 452/2017 від 29.12.2017 року Про ліквідацію апеляційних судів та утворення апеляційних судів в апеляційних округах Апеляційний суд Львівської області ліквідовано та створено новий - Львівський апеляційний суд в апеляційному окрузі, що включає Львівську область, з місцезнаходженням у місті Львові.

За частиною 6 статті 147 Закону України Про судоустрій і статус суддів у разі ліквідації суду, що здійснює правосуддя на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці (відповідних адміністративно-територіальних одиниць), та утворення нового суду, який забезпечує здійснення правосуддя на цій території, суд, що ліквідується, припиняє здійснення правосуддя з дня опублікування в газеті Голос України повідомлення голови новоутвореного суду про початок роботи новоутвореного суду.

04 жовтня 2018 року у газеті Голос України опубліковано повідомлення голови Львівського апеляційного суду про початок роботи новоутвореного суду.

Нерозглянуті апеляційні скарги, заяви, клопотання, подані до Апеляційного суду Львівської області передано до новоутвореного Львівського апеляційного суду.

Протоколом автоматизованого розподілу судової справи від 17.10.2018 року для розгляду справи запозовом Релігійної громади Української Автокефальної Православної Церкви Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього в селі Годині Мостиського району Львівської області та Настоятеля Релігійної громади Української Автокефальної Православної Церкви Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього в селі Годині Мостиського району Львівської області о.ОСОБА_2 до ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7 та ОСОБА_8, треті особи - Мостиська міська рада Львівської області (правонаступник Годинівської сільської ради Мостиського району Львівської області), Громада УГКЦ с.Годині, Львівська Єпархія УАПЦ, Львівська обласна державна адміністрація, Єпархіальне управління Дрогобицько-Самбірської єпархії Українсько Православної Церкви Київського Патріархату, про усунення перешкод в користуванні культовою спорудою, та за зустрічним позовом членів Релігійної громади Української Автокефальної Православної Церкви в селі Годині Мостиського району ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7 та ОСОБА_8 до Релігійної громади Української Автокефальної Православної церкви Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього та Настоятеля Релігійної громади Української Автокефальної Православної церкви Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього о.ОСОБА_2 ОСОБА_9, третя особа - Годинівська сільська рада Мостиського району Львівської області, про усунення перешкод в користуванні культовою спорудою, визначено склад колегії суддів: суддя-доповідач Мікуш Ю.Р., судді: Приколота Т.І., Савуляк Р.В.

З матеріалів справи вбачається, що ухвалою Апеляційного суду Львівської області в складі судді судової палати з розгляду цивільних справ Шандри М.М. від 23 березня 2018 року відкрито апеляційне провадження у справі за апеляційною скаргою Єпархіального управління Дрогобицько-Самбірської єпархії Української православної Цкркви Київського Патріархату на рішення Мостиського районного суду Львівської області від 23 січня 2018 року.

Особам, які беруть участь у справі надіслано копії ухвали про відкриття апеляційного провадження та копії апеляційної скарги та додані до неї матеріали, роз'яснено право на подачу відзиву на апеляційну скаргу.

Оскільки питання про відкриття провадження у справі вирішено в порядку, передбаченому ЦПК України необхідності для повторного вирішення даного питання немає.

Суддею-доповідачем вчинено необхідні дії для підготовки справи, передбачені ст. 365 ЦПК України, потреби у проведенні додаткових підготовчих дій колегія суддів не вбачає.

Керуючись ст.ст. 365,366, 368,369 ЦПК України,суд апеляційної інстанції,

УХВАЛИВ:

Проведення підготовчих дій по справі закінчити.

Справу призначити до розгляду на 11 год. 00 хв. 05 лютого 2019 року в приміщенні Львівського апеляційного суду, про що повідомити учасників справи.

Головуючий: Ю.Р.Мікуш

Судді: Т.І.Приколота

Р.В.Савуляк

Дата ухвалення рішення21.12.2018
Оприлюднено23.12.2018

Судовий реєстр по справі —448/135/16-ц

Постанова від 05.02.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Постанова від 05.02.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Ухвала від 21.12.2018

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Ухвала від 19.12.2018

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Ухвала від 29.10.2018

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Ухвала від 26.09.2018

Цивільне

Апеляційний суд Львівської області

Шандра М. М.

Ухвала від 13.04.2018

Цивільне

Апеляційний суд Львівської області

Шандра М. М.

Ухвала від 23.03.2018

Цивільне

Апеляційний суд Львівської області

Шандра М. М.

Ухвала від 07.03.2018

Цивільне

Апеляційний суд Львівської області

Шандра М. М.

Рішення від 23.01.2018

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Білоус Ю. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні