Ухвала
від 18.01.2019 по справі 288/1834/18
РУЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 288/1834/18

У К Р А Ї Н А

Ружинський районний суд Житомирської області

У Х В А Л А

18 січня 2019 року

Суддя Ружинського районного суду Житомирської області Митюк О.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Кам янської сільської ради Попільнянського району Житомирської області про скасування рішення сесії сільської ради,

ВСТАНОВИВ:

Відповідно до розпорядження В.О. голови Попільнянського районного суду Житомирської області ОСОБА_2 від 11 січня 2019 року цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Кам янської сільської ради Попільнянського району Житомирської області про скасування рішення сесії сільської ради передано для розгляду за підсудністю до Ружинського районного суду Житомирської області.

В позовній заяві відсутнє клопотання про розгляд справи в порядку спрощеного провадження, а тому справа приймається до розгляду, призначається до розгляду за правилами загального позовного провадження з проведенням підготовчого засідання

Керуючись ст. ст.19, 178, 187, 191,199, 261 ЦПК, суддя

У Х В А Л И В :

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Кам янської сільської ради Попільнянського району Житомирської області про скасування рішення сесії сільської ради, та призначити підготовче судове засідання в залі судових засідань Ружинського районного суду Житомирської області на 14 год. 00 хв. на 14 лютого 2019 року.

Розгляд справи здійснити за правилами загального позовного провадження.

Встановити відповідачу ОСОБА_3 янській сільській раді Попільнянського району Житомирської області п'ятнадцятиденний строк з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі для подання :

- до суду - відзиву на позовну заяву і всіх письмових та електронних доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

- позивачу, іншим відповідачам та третім особам - копії відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз'яснити відповідачу ОСОБА_3 янській сільській раді Попільнянського району Житомирської області право на пред'явлення зустрічного позову у строк, встановлений для подання відзиву на позов.

Протягом п'яти днів з дня отримання відзиву позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення.

Треті особи мають право подати пояснення щодо позову протягом пятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а щодо відзиву - протягом десяти днів із дня його отримання.

Надіслати сторонам - копію ухвали про відкриття провадження у справі; відповідачу - копію позовної заяви та доданих до неї матеріалів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - http://lbs.vl.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій її частині ухвала оскарженню не підляг

Суддя О. В. Митюк.

СудРужинський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення18.01.2019
Оприлюднено19.01.2019
Номер документу79256164
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —288/1834/18

Рішення від 08.07.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Рішення від 08.07.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 05.04.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 14.02.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 18.01.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 09.01.2019

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 26.12.2018

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні