Ухвала
від 17.01.2019 по справі 466/6078/13-ц
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/6078/13-ц

УХВАЛА

іменем України

17 січня 2019 року Шевченківський районний суд м. Львова

в складі : головуючого - судді Кавацюка В.І

при секретарі Климко С.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Львові

цивільну справу за позовом Львівської місцевої прокуратури №2 в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Державного агенства лісових ресурсів, Львівської міської ради до ОСОБА_1, ОСОБА_2, Брюховицької селищної ради, третіх осіб - Управління Держкомзему у м.Львові, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_3, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_4, ОСОБА_5, Об'єднання комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу, Представництва Американського об'єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу про витребування майна від добросовісного набувача, скасування рішення Брюховицької селищної ради, визнання недійсними договорів купівлі-продажу, визнання недійсним договору поділу земельної ділянки, скасування Державного акту на право власності на земельну ділянку,

у с т а н о в и в :

У провадженні Шевченківського районного суду м. Львова знаходилась цивільна справа за позовом Львівської місцевої прокуратури №2 в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Державного агенства лісових ресурсів, Львівської міської ради до ОСОБА_1, ОСОБА_2, Брюховицької селищної ради, третіх осіб - Управління Держкомзему у м.Львові, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_3, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_4, ОСОБА_5, Об'єднання комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу, Представництва Американського об'єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу про витребування майна від добросовісного набувача, скасування рішення Брюховицької селищної ради, визнання недійсними договорів купівлі-продажу, визнання недійсним договору поділу земельної ділянки, скасування Державного акту на право власності на земельну ділянку.

Учасники процесу в судове засідання не з'явились та з Львівської місцевої прокуратури №2 та від представника відповідача ОСОБА_1 - ОСОБА_6 надійшло клопотання про повернення даної справи у підготовче провадження, у відповідності до вимог п.9 розділу ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України в новій редакції, а також розглядати дане клопотання у їх відсутності.

У відповідності до положень ч.2 ст. 247 ЦПК України у зв'язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Вирішуючи питання щодо можливості розгляду справи, суд виходить з такого.

Провадження у цій справі відкрито та призначені судові засідання за правилами, що діяли до набрання законної сили 15 грудня 2017 року нової редакції ЦПК України.

Відповідно до п.9 розділу ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України в новій редакції, справи у судах першої та апеляційної інстанцій, провадження у яких відкрито до набрання чинності цією редакцією Кодексу, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Згідно з положень ст. ст.19, 196, 189 ЦПК України проведення підготовчого судового засідання у справах, що розглядається за правилами загального позовного провадження є обов'язковим.

Щодо розгляду справи у спрощеному позовному провадженні, з урахуванням ч.3 ст.274 ЦПК України, клопотань не надійшло.

У зв'язку з цим та на підставі викладеного, суд приходить до висновку про необхідність повернення до підготовчого судового засідання.

На підставі наведеного та керуючись ст. ст. 19, 196, 189, 247, 260, п.9 ч.1 р.ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України,

у х в а л и в :

Повернути у підготовче провадження справу за позовом Львівської місцевої прокуратури №2 в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Державного агенства лісових ресурсів, Львівської міської ради до ОСОБА_1, ОСОБА_2, Брюховицької селищної ради, третіх осіб - Управління Держкомзему у м.Львові, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_3, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_4, ОСОБА_5, Об'єднання комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу, Представництва Американського об'єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу про витребування майна від добросовісного набувача, скасування рішення Брюховицької селищної ради, визнання недійсними договорів купівлі-продажу, визнання недійсним договору поділу земельної ділянки, скасування Державного акту на право власності на земельну ділянку.

Встановити загальний порядок розгляду справи.

Призначити підготовче судове засідання на 29 січня 2019 року о 14.00 год.

Позивачу необхідно надати суду попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які позивач поніс і які очікує понести у зв'язку із розглядом справи, підтвердження про те, що ними не подано іншого позову (позовів) до цього ж відповідача (відповідачів) з тим самим предметом та з тих самих підстав.

Надати відповідачам строк для надання відзиву на позовну заяву протягом двадцяти днів з дня отримання даної ухвали суду.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Відомості щодо розгляду справи сторони можуть отримати за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://sh.lv.court.gov.ua/sud1328/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_7

СудШевченківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення17.01.2019
Оприлюднено22.01.2019
Номер документу79293821
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —466/6078/13-ц

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ніткевич А. В.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ніткевич А. В.

Рішення від 11.12.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Кавацюк В. І.

Рішення від 11.12.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Кавацюк В. І.

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Кавацюк В. І.

Ухвала від 06.04.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Кавацюк В. І.

Ухвала від 13.05.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Кавацюк В. І.

Ухвала від 13.05.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Кавацюк В. І.

Ухвала від 13.05.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Кавацюк В. І.

Ухвала від 17.01.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Кавацюк В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні