Ухвала
від 27.12.2018 по справі 160/9111/18
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

27 грудня 2018 року Справа №160/9111/18

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Турлакова Н.В. розглянувши адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю Форт Стіл до Головного управління ДФС у Дніпропетровській області та старшого слідчого з ОВС СУ ФР Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Кривобок Руслана Володимировича про визнання протиправними дій та бездіяльності, стягнення майнової шкоди, -

ВСТАНОВИВ :

Товариство з обмеженою відповідальністю Форт Стіл звернулося до Дніпропетровського окружного адміністративного суду із позовом до Головного управління ДФС у Дніпропетровській області та старшого слідчого з ОВС СУ ФР Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Кривобок Руслана Володимировича, в якому просить: - визнати протиправними дії та бездіяльність старшого слідчого з ОВС відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у Дніпропетровській області Кривобок Р.В., щодо проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 не роз'яснення особам у яких проводився обшук перед проведенням обшуку їх прав; не роз'яснення перед проведенням обшуку прав понятим; не роз'яснення права іншим особам, які брали участь у обшуку; ненаданні можливості одержати правову допомогу адвоката; непред'явленні та ненаданні особі, яка володіє житлом чи іншим володінням копії ухвали слідчого судді перед початком виконання її виконання; проведення обшуку особою, яка не зазначена в ухвалі про дозвіл на його проведення; проведення обшуку оперативними співробітниками без надання відповідних доручень; проведення більше одного обшуку по одній ухвалі; ненаданні другого примірника протоколу обшуку разом із доданим до нього описом вилучених документів та тимчасово вилучених речей особі у якої було проведено обшук; ненаданні керівнику або представникові підприємства, установи або організації другого примірника протоколу обшуку при проведенні обшуку на підприємстві, в установі або організації; наданні замість примірника протоколу (оригіналу) копію протоколу обшуку; не упакуванні належним чином, та не засвідченні підписами учасників додатків до протоколу, відеозапису процесуальної дії, опечатуючих бірок, ненаданні адвокату на іншим учасникам засвідчити своїми підписами вказані документи; не залишення примірнику протоколу та опису вилучених документів та тимчасово вилучених речей особам у відсутність яких проведено обшук; не допуску адвоката відразу по його прибуттю на місце обшуку; не допуску адвоката по усному договору до надання письмового; не значення в дорученні на оперативних співробітників конкретних прізвищ цих співробітників; не пред'явлення доручень на оперативних співробітників, які були присутні під час обшуку; незадоволення слідчим заяв і клопотання видалити із місця проведення обшуку невстановлених осіб із невстановленими повноваженнями; проведення обшуку та огляду місця, де здійснює адвокатську діяльність адвокат без представника ради адвокатів регіону; неналежного фіксування відеозаписувальними технічними засобами обшуку; незабезпечення присутності під час проведення обшуку осіб, чиї права та законні інтереси були обмежені або порушені; під час проведення обшуку 03.10.2018 за адресою: АДРЕСА_1.;

- стягнути з Головного управління ДФС у Дніпропетровській області на користь позивача майнову шкоду в розмірі 7995грн., що була завдана співробітником ОУ Головного управління ДФС у Дніпропетровській області 03.10.2018р. під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1

Адміністративний позов не відповідав вимогам ст.ст. 160, 161, 172 КАС України, тому ухвалою суду був залишений без руху, з наданням строку для усунення недоліків. На виконання ухвали суду позивач виправив вказані недоліки.

Враховуючи викладене, позовна заява визнана такою, що за формою і змістом відповідає вимогам КАС України та підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись статтями 160-162, 171-173, 175, 179, 180, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Форт Стіл до Головного управління ДФС у Дніпропетровській області та старшого слідчого з ОВС СУ ФР Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Кривобок Руслана Володимировича про визнання протиправними дій та бездіяльності, стягнення майнової шкоди.

Розглядати справу за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначити на 25 січня 2019 року о 14:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: 49089, м. Дніпро, вул. Академіка Янгеля, 4, зал №3.

Здійснювати розгляд адміністративної справи одноособово суддею Турлакова Н.В.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов (у разі заперечення проти позову) протягом п'ятнадцяти днів з дня отримання копії цієї ухвали, разом із доказами, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, а також зобов'язати відповідача надати до суду разом із відзивом на позов: документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив протягом п'яти днів з дня отримання відзиву на позов, а також зобов'язати позивача надати до суду разом із відповіддю на відзив: - документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до неї доказів (у разі наявності) іншим учасникам справи (відповідач, третя особа).

Встановити відповідачу строк для подання заперечень на відповідь на відзив протягом п'яти днів з дня отримання відповіді на відзив, а також зобов'язати відповідача надати до суду разом із запереченнями на відповідь на відзив: - документи, що підтверджують надіслання (надання) заперечень на відповідь на відзив і доданих до неї доказів (у разі наявності) іншим учасникам справи (позивач, третя особа).

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 6 ст. 162 КАС України).

Позивачу, відповідачу в судове засідання надати документи, що підтверджують повноваження представників відповідно до ст. 59 КАС України.

Здійснювати розгляд адміністративної справи одноособово суддею Турлаковою Н.В.

Роз'яснити сторонам, що відповідно до частини 3 статті 194 КАС України, учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі учасники справи, судовий розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження на підставі наявних у суду матеріалів.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Особам, які беруть участь у справі, направити повістки про виклик до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://adm.dp.court.gov.ua/sud0470/gromadyanam/csz/.

Ухвала про відкриття провадження по справі набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 256 КАС України, та може бути оскаржена окремо від рішення суду в апеляційному порядку відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 294 КАС України у строки, встановлені ст.295 КАС України.

Суддя Н.В. Турлакова

Дата ухвалення рішення27.12.2018
Оприлюднено22.01.2019
Номер документу79307359
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними дій та бездіяльності, стягнення майнової шкоди

Судовий реєстр по справі —160/9111/18

Ухвала від 18.03.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

Ухвала від 18.03.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

Ухвала від 27.12.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

Ухвала від 10.12.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні