Ухвала
від 18.03.2019 по справі 160/9111/18
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УХВАЛА (вступна та резолютивна частини)

18 березня 2019 року Срава № 160/9111/18

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого суддіТурлакової Н. В. за участі секретаря судового засіданняЗелецькому Р.Р. за участі: представника позивача представника відповідача-1 відповідача-2 представника відповідача-2 Воловика М.О. Старостенко В.М. Кривобока Р.В. Мізевича Д.А. розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Дніпро клопотання Головного управління ДФС у Дніпропетровській області про закриття провадження по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Форт Стіл до Головного управління ДФС у Дніпропетровській області, старшого слідчого з ОВС СУ ФР Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Кривобока Руслана Володимировича про визнання протиправними дій та бездіяльності, стягнення майнової шкоди, -

ВСТАНОВИВ:

Відповідно до ч.3 ст. 243 Кодексу адміністративного судочинства України, суд проголошує вступну та резолютивну частину ухвали.

Керуючись ст. 19, п.1 ч.1 ст. 238, ст.ст. 241-250, Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника Головного управління ДФС у Дніпропетровській області про закриття провадження по справі №160/9111/18 - задовольнити.

Провадження в адміністративній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Форт Стіл до Головного управління ДФС у Дніпропетровській області, старшого слідчого з ОВС СУ ФР Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Кривобока Руслана Володимировича про визнання протиправними дій та бездіяльності, стягнення майнової шкоди - закрити.

Роз`яснити позивачу його право на звернення до суду для вирішення спірних відносин за правилами передбаченими нормами Кримінально-процесуального кодексу України.

Ухвала суду набирає законної сили відповідно до вимог статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена в строки, передбачені статтєю 295 Кодексу адміністративного судочинства України.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи ухвала суду оскаржується до Третього апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд відповідно до підпункту 15.5 пункту 15 Розділу VII Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України.

Повний текст ухвали буде складений протягом 5-ти днів.

Суддя Н.В. Турлакова

Дата ухвалення рішення18.03.2019
Оприлюднено03.06.2019
Номер документу82101113
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними дій та бездіяльності, стягнення майнової шкоди

Судовий реєстр по справі —160/9111/18

Ухвала від 18.03.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

Ухвала від 18.03.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

Ухвала від 27.12.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

Ухвала від 10.12.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні