Ухвала
від 06.02.2019 по справі 752/2445/19
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/2445/19

Провадження №1-кс/752/1655/19

У Х В А Л А

про арешт майна

06.02.2019 року слідчий суддя Голосіївського районного суду м. Києва ОСОБА_1 з участю секретаря ОСОБА_2 та слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у судовому засіданні в приміщенні Голосіївського районного суду м. Києва клопотання про арешт майна у кримінальному провадженні № 1201910000000062, внесене старшим слідчим в ОВС СУ ГУ НП в м. Києві ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу прокуратури м. Києва ОСОБА_4 , подане в порядкуглави 17 Кримінального процесуального кодексу України, -

в с т а н о в и в:

старший слідчий в ОВС СУ ГУ НП в м. Києві ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді з клопотанням пронакладення арешту на земельні ділянки (паї) з забороною вчиняти будь - які реєстраційні дії

В обґрунтування вимог, викладених у клопотанні про арешт майна, слідчим зазначено, що слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в м. Києві проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12019100000000062 від 21.05.2019 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 ККУкраїни.

В ходідосудового розслідуваннявстановлено,що упродовж 2014-2015 років між ТОВ «Деремезна-Агро» та фізичними особами було укладено більше 150 договорів оренди земельних ділянок, загальною площею близько 400 га, розташованих на території с. Мала Вільшанка та с. Деремезна Обухівського району Київської області. Право оренди вказаного товариства на земельні ділянки було зареєстровано у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

В подальшому в 2017 році невстановлені особи, діючи від імені ТОВ «Роза-Л», шляхом обману та зловживання довірою власників земельних ділянок, незважаючи на те, що земельні ділянки у встановленому законом порядку, знаходились у користуванні ТОВ «Деремезна-Агро», з метою отримання права користування цими ж земельними ділянками, уклали з окремими власниками нові договори оренди.

У подальшому, продовжуючи свої злочинні дії, невстановлені особи, що діяли в інтересах ТОВ «Роза-Л», склали та направили до Міністерства юстиції України підписані нібито власниками земельних ділянок скарги від 12.03.2017, 30.03.2017, 27.04.2017, 06.06.2017 та 19.10.2017 про скасування в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень державну реєстрацію за ТОВ «Деремезна-Агро» права користування земельними ділянками в розмірі 400 га.

Крім цього, переслідуючи мету здійснення незаконної державної реєстрації нових договорів оренди земельних ділянок, невстановленими особами, що діяли в інтересах ТОВ «Роза-Л», направлені до реєстраційних органів підроблені документи про припинення права оренди ТОВ «Деремезна-Агро», а також документи про нібито наявність у ТОВ «Роза-Л» права користування земельними ділянками, що перебувають в користуванні ТОВ «Деремезна-Агро».

Таким чином, в результаті вказаних незаконних дій невстановлених осіб, що діяли в інтересах ТОВ «Роза-Л», службових осіб Міністерства юстиції України та окремих власників земельних ділянок, право використання на земельні ділянки, площею близько 400 га, у подальшому було зареєстровано за ТОВ «Роза-Л», що призвело до протиправного вибуття з користування ТОВ «Деремезна-Агро» зазначених земельних ділянок.

29.01.2019 на адресу слідчого управління Головного управління Національної поліції у м. Києві надійшло клопотання директора ТОВ «Деремезна-Агро» ОСОБА_5 про накладення арешту на майно (в порядку ст. 170 КПК України), а саме заборонити вчиняти всім без виключення суб`єктам державної реєстрації права на нерухоме майно, державним реєстратором прав не нерухоме майно, Міністерству юстиції України та його територіальним органам, комісіям, нотаріусам, особам на яких покладаються функції державного реєстратора, державними реєстраторами органів місцевого самоврядування та державними кадастровими реєстраторами управлінь Держгеокадастру в Україні, іншими акредитованими суб`єктами, посадовими особами, які уповноважені здійснювати реєстраційні дії, щодо набуття або припинення права користування. Зміни користувачів, зміни порядку користування на наступні земельні ділянки (паї).

Оскільки вказані земельні ділянки (паї) є предметом вчинення кримінального правопорушення, прокурор слыдчий накласти арешт на вказане майно.

Відповідно до ч. 2 ст. 172 КПК України клопотання слідчого/прокурора про арешт майна, яке не було тимчасово вилучене, може розглядатися без повідомлення підозрюваного, іншого власника майна, їх захисника, якщо це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

Вислухавши пояснення слідчого та дослідивши матеріали клопотання, встановлено наступне.

При застосуванні заходів забезпечення кримінального провадження слідчий суддя повинен діяти у відповідності до вимог КПК України та судовою процедурою гарантувати дотримання прав, свобод та законних інтересів осіб, а також умов, за яких жодна особа не була б піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

Зокрема, при вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного та обґрунтованого рішення слідчий суддя, згідно зі ст.ст. 94, 132, 173 КПК України, повинен враховувати правову підставу для арешту майна, можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні або застосування щодо нього конфіскації, в тому числі і спеціальної, наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення, розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а також наслідки арешту майна для підозрюваного, третіх осіб.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Згідно ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Крім того, ч. 3 ст. 170 КПК України визначено, що у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Звертаючись у суд з клопотанням про арешт майна, зокрема земельних ділянок (паї), слідчий зазначає, що майно, яке є предметом (засобом) вчинення кримінального правопорушення, повинно арештовуватися незалежно від того, хто є його власником, у кого і де воно знаходиться, незалежно від того чи належить воно підозрюваному чи іншій заінтересовані особі, оскільки в протилежному випадку не можуть бути досягнені цілі застосування цього заходу - запобігання можливості протиправного впливо (відчуження, знищення, приховування) на певне майно, а тому перешкоджатиме встановленню істини у кримінальному провадженні.

Зважаючи на розумність та співрозмірність обмеження права власності на вказане майно завданням кримінального провадження, слідчий суддя погоджується з доводами слідчого, у зв"язку з чим вважає, що клопотання підлягає задоволенню.

До такого висновку суд приходить з огляду на те, що матеріали провадження свідчать, що на цьому етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовують таке втручання у права та інтереси власника майна з метою запобігання відчуження, втрати та забезпечення кримінального провадження, а суд на даній стадії не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд при розгляді кримінального провадження по суті, тобто не вправі оцінювати докази з точки зору їх достатності і допустимості для встановлення вини чи її відсутності у особи за вчинення злочину, а лише зобов`язаний на підставі розумної оцінки сукупності отриманих доказів визначити, що причетність тієї чи іншої особи до вчинення кримінального правопорушення є вірогідною та достатньою для застосування щодо неї заходів забезпечення кримінального провадження, одним із яких і є накладення арешту на майно.

Будь-яких негативних наслідків від вжиття такого заходу забезпечення кримінального провадження, як арешт нерухомого майна, які можуть суттєво позначитися на інтересах інших осіб, суд не вбачає.

Керуючись вимогами ст. ст.131,132,170-173КПК України, слідчий суддя -

У Х В А Л И В:

Клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУ НП в м. Києві ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу прокуратури м. Києва ОСОБА_4 , про накладення арешту на майно - задовольнити.

У кримінальному провадженні № 12019100000000062 накласти арешт із забороною вчиняти всім без виключення суб`єктам державної реєстрації права на нерухоме майно, державним реєстратором прав не нерухоме майно, Міністерству юстиції України та його територіальним органам, комісіям, нотаріусам, особам, на яких покладаються функції державного реєстратора, державними реєстраторами органів місцевого самоврядування та державними кадастровими реєстраторами управлінь Держгеокадастру в Україні, іншими акредитованими суб`єктами, посадовими особами, які уповноважені здійснювати реєстраційні дії, щодо набуття або припинення права користування. Зміни користувачів, зміни порядку користування на наступні земельні ділянки (паї):

1.1. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0010 площею 2,1441 га, яка належить ОСОБА_6 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.2. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:002:0011 площею 2,103 га, яка належить ОСОБА_7 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.3. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:003:0022 площею 2,0716 га, яка належить ОСОБА_8 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.4. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:002:0018 площею 2,0286 га, яка належить ОСОБА_9 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.5. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:004:0016 площею 2,0723 га, яка належить ОСОБА_10 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.6. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:004:0013 площею 2,0647 га, яка належить ОСОБА_11 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.7. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:004:0012 площею 2,0649 га, яка належить ОСОБА_11 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.8. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:005:0013 площею 2,0656 га, яка належить ОСОБА_12 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.9. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:006:0011 площею 2,3504 га, яка належить ОСОБА_13 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.10. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:006:0012 площею 2,5161 га, яка належить ОСОБА_14 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.11. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:004:0004 площею 2,0686 га, яка належить ОСОБА_15 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.12. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0014 площею 2 га, яка належить ОСОБА_16 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.13. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:004:0031 площею 4,1294 га, яка належить ОСОБА_16 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.14. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:003:0011 площею 2,3692 га, яка належить ОСОБА_17 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.15. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:003:0012 площею 2,2683 га, яка належить ОСОБА_17 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.16. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:003:0023 площею 2,256 га, яка належить ОСОБА_18 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.17. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0028 площею 2 га, яка належить ОСОБА_19 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.18. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:006:0001 площею 2,0649 га, яка належить ОСОБА_20 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.19. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:002:0005 площею 2,0649 га, яка належить ОСОБА_21 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.20. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:006:0008 площею 2,0695 га, яка належить ОСОБА_22 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.21. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:004:0014 площею 2,0647 га, яка належить ОСОБА_23 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.22. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0002 площею 2,136 га, яка належить ОСОБА_24 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.23. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:005:0048 площею 4,1308 га, яка належить ОСОБА_25 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.24. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:005:0026 площею 2,0654 га, яка належить ОСОБА_25 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.25. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:004:0025 площею 2,0654 га, яка належить ОСОБА_26 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.26. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:004:0022 площею 2,0648 га, яка належить ОСОБА_27 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.27. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:007:0001 площею 2 га, яка належить ОСОБА_28 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.28. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:003:0016 площею 2,0385 га, яка належить ОСОБА_28 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.29. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:005:0045 площею 4,1307 га, яка належить ОСОБА_29 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.30. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:003:0006 площею 2,059 га, яка належить ОСОБА_30 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.31. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:003:0005 площею 2,0469 га, яка належить ОСОБА_30 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.32. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0022 площею 2 га, яка належить ОСОБА_31 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.33. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0015 площею 2 га, яка належить ОСОБА_32 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.34. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:005:0012 площею 2,0655 га, яка належить ОСОБА_33 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.35. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0016 площею 2 га, яка належить ОСОБА_34 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.36. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0005 площею 2,136 га, яка належить ОСОБА_34 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.37. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:002:0010 площею 2,0385 га, яка належить ОСОБА_35 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.38. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:003:0015 площею 2,0384 га, яка належить ОСОБА_36 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.39. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:006:0013 площею 4,1248 га, яка належить ОСОБА_37 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.40. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:004:0019 площею 2,0646 га, яка належить ОСОБА_38 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.41. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:007:0003 площею 2 га, яка належить ОСОБА_39 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.42. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:003:0026 площею 2,0378 га, яка належить ОСОБА_40 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.43. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:004:0011 площею 2,7881 га, яка належить ОСОБА_41 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.44. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:001:0021 площею 2,7996 га, яка належить ОСОБА_42 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.45. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:001:0031 площею 3,0723 га, яка належить ОСОБА_42 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.46. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:02:004:0017 площею 3,5904 га, яка належить ОСОБА_43 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.47. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:007:0014 площею 2,8755 га, яка належить ОСОБА_44 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.48. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:009:0017 площею 2,7331 га, яка належить ОСОБА_45 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.49. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:02:001:0002 площею 3,0197 га, яка належить ОСОБА_46 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.50. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:02:001:0001 площею 3,02 га, яка належить ОСОБА_47 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.51. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:007:0019 площею 2,7174 га, яка належить ОСОБА_48 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.52. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:008:0030 площею 2,7175 га, яка належить ОСОБА_49 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.53. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:003:0013 площею 2,7882 га, яка належить ОСОБА_50 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.54. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:007:0033 площею 2,7803 га, яка належить ОСОБА_51 у та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.55. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:007:0060 площею 2,6482 га, яка належить ОСОБА_51 у та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.56. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:004:0045 площею 2,699 га, яка належить ОСОБА_52 у та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.57. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:006:0010 площею 5,5596 га, яка належить ОСОБА_53 у та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.58. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:02:003:0009 площею 3,02 га, яка належить ОСОБА_46 у та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.59. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:007:0030 площею 2,7798 га, яка належить ОСОБА_54 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.60. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:006:0008 площею 2,7797 га, яка належить ОСОБА_55 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.61. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:006:0019 площею 2,7799 га, яка належить ОСОБА_55 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.62. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:005:0010 площею 5,5763 га, яка належить ОСОБА_56 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.63. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:005:0028 площею 2,7666 га, яка належить ОСОБА_57 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.64. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:008:0021 площею 2,8755 га, яка належить ОСОБА_58 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.65. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:009:0012 площею 2,7374 га, яка належить ОСОБА_59 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.66. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:009:0013 площею 2,7446 га, яка належить ОСОБА_59 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.67. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:02:001:0016 площею 3,0198 га, яка належить ОСОБА_60 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.68. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:007:0021 площею 2,6942 га, яка належить ОСОБА_61 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.69. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:004:0047 площею 2,6988 га, яка належить ОСОБА_62 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.70. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:001:0030 площею 5,8458 га, яка належить ОСОБА_63 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.71. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:001:0010 площею 2,8165 га, яка належить ОСОБА_64 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.72. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:001:0009 площею 2,8163 га, яка належить ОСОБА_65 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.73. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:004:0025 площею 2,807 га, яка належить ОСОБА_66 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.74. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:004:0046 площею 2,6988 га, яка належить ОСОБА_67 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.75. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:02:003:0006 площею 3,0198 га, яка належить ОСОБА_68 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.76. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:001:0027 площею 2,7122 га, яка належить ОСОБА_69 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.77. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:004:0001 площею 2,7989 га, яка належить ОСОБА_70 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.78. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:02:003:0008 площею 3,0197 га, яка належить ОСОБА_71 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.79. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:010:0005 площею 2,8815 га, яка належить ОСОБА_72 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.80. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:008:0058 площею 5,3153 га, яка належить ОСОБА_73 та ОСОБА_74 та яка передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.81. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:02:002:0006 площею 3,1987 га, яка належить ОСОБА_75 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.82. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:004:0026 площею 2,8071 га, яка належить ОСОБА_76 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.83. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:009:0004 площею 2,733 га, яка належить ОСОБА_77 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.84. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:001:0008 площею 2,8164 га, яка належить ОСОБА_78 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.85. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:006:0005 площею 2,7175 га, яка належить ОСОБА_79 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.86. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:007:0023 площею 2,7175 га, яка належить ОСОБА_80 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.87. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:007:0004 площею 2,7175 га, яка належить ОСОБА_80 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.88. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:006:0010 площею 2,6887 га, яка належить ОСОБА_81 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.89. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:004:0032 площею 2,737 га, яка належить ОСОБА_82 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.90. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:008:0010 площею 2,7371 га, яка належить ОСОБА_83 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.91. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:008:0002 площею 5,7464 га, яка належить ОСОБА_84 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.92. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:008:0001 площею 2,7024 га, яка належить ОСОБА_85 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.93. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:008:0007 площею 2,6814 га, яка належить ОСОБА_86 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.94. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223187200:04:005:0010 площею 2,0599 га, яка належить ОСОБА_87 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.95. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223187200:04:005:0008 площею 2,0601 га, яка належить ОСОБА_87 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.96. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223187200:05:004:0026 площею 2,0401 га, яка належить ОСОБА_88 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.97. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223187200:05:003:0003 площею 2,0401 га, яка належить ОСОБА_89 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.98. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223187200:04:005:0035 площею 2,0601 га, яка належить ОСОБА_90 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.99. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223187200:04:005:0036 площею 2,0599 га, яка належить ОСОБА_90 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.100. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223187200:02:001:0014 площею 2,2894 га, яка належить ОСОБА_91 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.101. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223187200:02:001:0015 площею 2,38 га, яка належить ОСОБА_92 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.102. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:04:005:0019 площею 4,1340 га, яка належить ОСОБА_93 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.103. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:02:009:0009 площею 1,0335 га, яка належить ОСОБА_94 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.104. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:04:007:0001 площею 0,5167 га, яка належить ОСОБА_95 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.105. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:02:009:0014 площею 1,0335 га, яка належить ОСОБА_96 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.106. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:04:007:0007 площею 0,5167 га, яка належить ОСОБА_97 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.107. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:04:007:0009 площею 0,5167 га, яка належить ОСОБА_98 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.108. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:04:003:0013 площею 2,0670 га, яка належить ОСОБА_99 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.109. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:04:003:0014 площею 2,3086 га, яка належить ОСОБА_99 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.110. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:02:008:0003 площею 2,0670 га, яка належить ОСОБА_100 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.111. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:02:001:0002 площею 2,0670 га, яка належить ОСОБА_101 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.112. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:02:010:0009 площею 2,2799 га, яка належить ОСОБА_102 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.113. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:02:010:0010 площею 2,5232 га, яка належить ОСОБА_103 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.114. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:04:003:0003 площею 2,4971 га, яка належить ОСОБА_104 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.115. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:003:0001 площею 2,2445 га, яка належить ОСОБА_105 та ОСОБА_106 .

1.116. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:002:0015 площею 2,0287 га, яка належить ОСОБА_107 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.117. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:003:0022 площею 2,162 га, яка належить ОСОБА_108 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.118. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:003:0021 площею 2,1355 га, яка належить ОСОБА_108 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.119. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:002:0004 площею 2,0386 га, яка належить ОСОБА_109 та ОСОБА_110 .

1.120. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0008 площею 2,1443 га, яка належить ОСОБА_111 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.121. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0036 площею 2 га, яка належить ОСОБА_112 .

1.122. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:007:0009 площею 2 га, яка належить ОСОБА_113 .

1.123. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:003:0014 площею 2,0791 га, яка належить ОСОБА_114 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.124. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:002:0008 площею 2,0387 га, яка належить ОСОБА_115 .

1.125. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:005:0049 площею 4,1326 га, яка належить ОСОБА_116 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.126. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:005:0028 площею 2,0654 га, яка належить ОСОБА_117 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.127. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:003:0019 площею 2,0384 га, яка належить ОСОБА_118 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.128. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0009 площею 2,1441 га, яка належить ОСОБА_6 .

1.129. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223187200:02:002:0008 площею 2,0899 га, яка належить ОСОБА_119 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.130. Земельну ділянку з кадастровим номером 32231872000:04:003:0020 площею 1,0301 га, яка належить ОСОБА_120 .

1.131. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:02:003:0010 площею 3,0197 га, яка належить ОСОБА_46 .

1.132. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:04:008:0040 площею 0,8974 га, яка належить ОСОБА_121 .

1.133. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:02:009:0006 площею 2,0670 га, яка належить ОСОБА_122 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.134. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:02:001:0014 площею 2,1022 га, яка належить ОСОБА_123 .

1.135. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:04:004:0033 площею 1,378 га, яка належить ОСОБА_124 .

1.136. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186400:04:008:0001 площею 2,0670 га, яка належить ОСОБА_125 .

1.137. Земельну ділянку з кадастровим номером 32231872000:05:002:0017 площею 2,03 га, яка належить ОСОБА_126 та ОСОБА_127 .

1.138. Земельну ділянку з кадастровим номером 32231872000:05:002:0016 площею 2,03 га, яка належить ОСОБА_126 та ОСОБА_127 .

1.139. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:004:0010 площею 2,2087 га, яка належить ОСОБА_128 .

1.140. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:003:0021 площею 2,079 га, яка належить ОСОБА_8 .

1.141. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0001 площею 2,1359 га, яка належить ОСОБА_24 .

1.142. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:004:0023 площею 2,0646 га, яка належить ОСОБА_129 .

1.143. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:001:0005 площею 2,6828 га, яка належить ОСОБА_130 .

1.144. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:03:001:0006 площею 2,6829 га, яка належить ОСОБА_130 .

1.145. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223187200:04:005:0018 площею 2,0599 га, яка належить ОСОБА_131 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.146. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223186000:02:001:0014 площею 6,0397 га, яка належить ОСОБА_132 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.147. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:002:0011 площею 2,2405 га, яка належить ОСОБА_133 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.148. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:02:004:0030 площею 4,1293 га, яка належить ОСОБА_134 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

1.149. Земельну ділянку з кадастровим номером 3223183000:03:005:0011 площею 2,0722 га, яка належить ОСОБА_135 та передана в користування ТОВ Деремезна-Агро на підставі договору оренди.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

Слідчий суддя

СудГолосіївський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення06.02.2019
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу79862103
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —752/2445/19

Постанова від 30.11.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Чередніченко Н. П.

Ухвала від 07.07.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Кахно І. А.

Ухвала від 07.10.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Рибак Іван Олексійович

Ухвала від 10.07.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Присяжнюк Олег Богданович

Ухвала від 25.04.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Шевченко Т. М.

Ухвала від 27.03.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Лашевич Валерій Миколайович

Ухвала від 07.03.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Шевченко Т. М.

Ухвала від 06.02.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Шевченко Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні