Ухвала
від 21.02.2019 по справі 752/16869/18
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 лютого 2019 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду у складі:

головуючого судді ОСОБА_1

суддів ОСОБА_2 , ОСОБА_3

секретаря судового засідання ОСОБА_4

розглянула у відкритому судовому засіданні в м. Києві заяву представника власника ТОВ «ТД ДНІПРОПРОММАШ» - адвоката ОСОБА_5 про виправлення описки в ухвалі колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду від 09 січня 2019 року,

В с т а н о в и л а:

Ухвалою колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду від 09 січня 2019 року задоволено апеляційну скаргу директора ТОВ «ТД ДНІПРОПРОММАШ» ОСОБА_6 ; скасовано ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва від 19 жовтня 2018 року; постановлено нову ухвалу, якою відмовлено у задоволенні клопотання слідчого в особливо важливих справах першого слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_7 , погодженого прокурором відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_8 , про арешт майна, а саме на суми ПДВ в системі електронного адміністрування ПДВ (ліміти ПДВ) по ТОВ «ТД ДНІПРОПРОММАШ» (код ЄДРПОУ 41498233), на які вказаний платник має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, із забороною службовим особам, працівникам вказаного платника, його представникам за дорученням, використовувати або будь-яким чином відчужувати вищезазначене майно.

05 лютого 2019 року представник власника майна ТОВ «ТД ДНІПРОПРОММАШ» - адвокат ОСОБА_5 звернувся до Київського апеляційного суду з заявою про виправлення описки у вищезазначеному рішенні колегії суддів, а саме з проханням привести у відповідність мотивувальну та резолютивну частину рішення суду, оскільки вони є діаметрально протилежними.

Заслухавши доповідача, дослідивши матеріали судового провадження, а саме ухвалу колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду від 09 січня 2019 року, зокрема її мотивувальну та резолютивну частину, прослухавши звукозапис судового засідання від 09.01.2019 року в частині оголошення прийнятого рішення, колегія суддів приходить до висновку, що вказана заява про виправлення описки підлягає задоволенню, а резолютивна частина рішення апеляційної інстанції від 09.01.2019 року виправленню, як про це зазначено у вищевказаній заяві представника власника майна.

Згідно зі ст. 379 КПК України, суд має право за власною ініціативою або за заявою учасника кримінального провадження чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Враховуючи викладене, колегія суддів приходить до висновку, що описка, допущена в резолютивній частині ухвали колегії суддів Київського апеляційного суду від 09 січня 2019 року, підлягає виправленню.

Керуючись ст. 379 КПК України, колегія суддів, -

П о с т а н о в и л а:

Заяву представника власника майна ТОВ «ТД ДНІПРОПРОММАШ» - адвоката ОСОБА_5 про виправлення описки в ухвалі колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду від 09 січня 2019 року задовольнити.

Виправити описку допущену в резолютивній частині ухвали колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду від 09 січня 2019 року, виклавши її наступним чином:

«Апеляційну скаргу директора ТОВ «ТД ДНІПРОПРОММАШ» ОСОБА_6 задовольнити.

Ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва від 19 жовтня 2018 року, якою задоволено клопотання слідчого в особливо важливих справах першого слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_7 , погоджене прокурором відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_8 , про арешт майна та накладено арешт на майно, а саме на суми ПДВ в системі електронного адміністрування ПДВ (ліміти ПДВ) по ТОВ «ТД ДНІПРОПРОММАШ» (код ЄДРПОУ 41498233), на які вказаний платник має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, із забороною службовим особам, працівникам вказаного платника, його представникам за дорученням, використовувати або будь-яким чином відчужувати вищезазначене майно з моменту винесення ухвали, скасувати.

Постановити нову ухвалу, якою у задоволенні клопотання слідчого в особливо важливих справах першого слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_7 , погодженого прокурором відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_8 , про арешт майна, а саме на суми ПДВ в системі електронного адміністрування ПДВ (ліміти ПДВ) по ТОВ «ТД ДНІПРОПРОММАШ» (код ЄДРПОУ 41498233), на які вказаний платник має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, із забороною службовим особам, працівникам вказаного платника, його представникам за дорученням, використовувати або будь-яким чином відчужувати вищезазначене майно, відмовити.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з моменту її проголошення, але може бути оскаржена в касаційному порядку впродовж трьох місяців з дня проголошення ухвали.

СУДДІ:




ОСОБА_1 ОСОБА_2 ОСОБА_3

СудКиївський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення21.02.2019
Оприлюднено14.02.2023
Номер документу80303823
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —752/16869/18

Постанова від 13.11.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Бородій Василь Миколайович

Постанова від 13.11.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Бородій Василь Миколайович

Ухвала від 03.10.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Бородій Василь Миколайович

Постанова від 24.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Чередніченко Н. П.

Ухвала від 05.09.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Юрдига Ольга Степанівна

Ухвала від 10.09.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Фрич Т.В.

Ухвала від 10.07.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Фрич Тетяна Вікторівна

Ухвала від 05.07.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Бородій Василь Миколайович

Ухвала від 26.06.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Бородій Василь Миколайович

Ухвала від 19.06.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Бородій Василь Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні