Ухвала
від 18.03.2019 по справі 766/14749/17
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №766/14749/17

н/п 1-кс/766/4678/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18.03.2019 року м. Херсон

Слідчий суддя Херсонського міського суду Херсонської області ОСОБА_1 , за участю: секретаря судових засідань ОСОБА_2 , розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання заступника начальника СВ Дніпровського ВП ХВП ГУНП в Херсонській області ОСОБА_3 , погоджене з прокурором Херсонської місцевої прокуратури ОСОБА_4 про надання дозволу на затримання підозрюваного ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, в кримінальному провадженні № 12016230030003517,

в с т а н о в и в :

Слідчий звернувся до суду із клопотанням, погодженим з прокурором, про надання дозволу на затримання підозрюваного ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, в кримінальному провадженні № 12016230030003517.

Слідчий в судове засідання не з`явився, надав до суду заяву в якій просив провести розгляд клопотання за його відсутності. Клопотання підтримує у повному обсязі, просить задовольнити його з підстав викладених у ньому.

Відповідно до ст. 107 ч.4 КПК України, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснювалось.

Вивчивши матеріали клопотання, слідчий суддя вважає клопотання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню з огляду на таке.

Клопотання про надання дозволу на затримання з метою приводу відповідає вимогам ст. 188 КПК та подане одночасно з клопотанням про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Судом встановлено, що згідно протоколу № 1 від 15.12.2000 зборів засновників Товариства з обмеженою відповідальністю «СБС» (ЄРДПОУ 31293942 юридична адреса: м. Херсон, пров. Смоленський, 2а) затверджено Статут ТОВ «СБС». Згідно протоколу б/н від 01.11.2001 зборів засновників Товариства з обмеженою відповідальністю «СБС» (ЄРДПОУ 31293942) призначено ОСОБА_5 на посаду директора ТОВ «СБС» з 01.11.2001.

Відповідно до модельного статуту товариства з обмеженою відповідальністю, затвердженого Постановою КМУ від 16.11.2011 № 1182 визначено юридичний статус товариства, учасників товариства, виконавчий орган товариства, а саме:

- п. 8. Товариство самостійно згідно із законодавством визначає форми, розміри та види оплати праці; установлює технічно обґрунтовані норми праці; надає своїм працівникам додаткові відпустки; визначає трудовий розпорядок.

- п. 48. Виконавчим органом Товариства, що здійснює управління його поточною діяльністю, є дирекція (колегіальний орган) або директор (одноособовий орган). Дирекцію очолює генеральний директор. Членами виконавчого органу можуть бути особи, які не є учасниками Товариства.

- п. 49. Дирекція (директор) здійснює свої повноваження відповідно до положення, затвердженого загальними зборами, у якому, зокрема, визначаються компетенція виконавчого органу, порядок прийняття ним рішень, порядок вчинення юридичних дій від імені Товариства. Дирекція (директор) вирішує всі питання діяльності Товариства, крім тих, що належать до виключної компетенції загальних зборів. Загальні збори можуть прийняти рішення про передачу частини своїх повноважень (крім тих, що належать до виключної компетенції загальних зборів) до компетенції дирекції (директора).

- п. 52. Директор (генеральний директор) має право без довіреності вчиняти юридичні дії від імені Товариства.

Згідно Статуту ТОВ «СБС» визначено юридичний статус товариства, учасників товариства, виконавчий орган товариства, а саме:

8.1. Управління Товариством здійснюють:

- збори Засновників Товариства - вищий орган управління;

- Виконавчий Директор (Директор) Товариства.

8 3. Виконавчий Директор Товариства.

8.3.1. Виконавчим органом Товариства, який здійснює повсякденне керівництво його оперативною діяльністю і розпорядження коштами та майном Товариства в порядку, визначеному даним Статутом, є Виконавчий Директор.

Виконавчий Директор здійснює свою діяльність в суворій відповідності до чинного законодавства та даного Статуту.

8.3.2. Виконавчий Директор призначається зборами не із числа Засновників терміном визначеним контрактом і наділяється, відповідно з даним Статутом, всіма необхідними повноваженнями, які виконує без довіреності, і має право:

- діяти від імені Товариства, представляти його на всіх підприємствах, установах і організаціях;

- видавати довіреності;

- відкривати рахунки в банках;

- розпоряджатись коштами та майном Товариства в межах, встановлених зборами Товариства;

- призначати керівників структурних підрозділів, визначати сферу їх компетенції, права і відповідальність;

- укладати трудові договори з працівниками Товариства;

- накладати на працівників стягнення відповідно до чинного законодавства України;

- складати та затверджувати штатний розклад, Положення про оплату праці;

- делегувати виконання окремих функцій іншим посадовим особам (своїм заступникам, керівникам підрозділів);

- в межах своєї компетенції видавати нормативні документи, накази, розпорядження та давати вказівки, обов`язкові для всіх підрозділів та працівників Товариства;

- виступати в разі необхідності ініціатором проведення позачергових ревізій та аудиторських перевірок фінансово-господарської діяльності Товариства;

- здійснювати інші повноваження, що йому можуть надати збори Засновників.

8.3.3. До компетенції Виконавчого Директора відносяться усі питання діяльної Товариства, крім тих, які згідно з чинним законодавством України, цим Статутом, або рішенні Вищого органу управління Товариства віднесені виключно до компетенції зборів Засновників Товариства.

Виходячи з викладеного , будучи службовою особою, директором ТОВ «СБС», ОСОБА_5 був наділений організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями.

02 жовтня 2015 року між ТОВ «СБС» в особі директора ОСОБА_5 та Зеленівською селищною Радою в особі голови ОСОБА_6 укладено договір № 5 на виконання капітального ремонту будівлі, приміщень будівлі, та інженерних мереж за адресою: м. Херсон, сел.. Богданівка, вул. Радянська, 40-а. Після чого у ОСОБА_5 , який був службовою особою та виконував організаційно-розпорядчі функції, виник умисел на заволодіння грошовими коштами міського бюджету шляхом зловживання своїм службовим становищем.

Реалізуючи свій злочинний намір, спрямований на заволодіння чужим майном, використовуючи своє службове становище та будучи наділеним організаційно-розпорядчими функціями, ОСОБА_5 , діючи з корисливих мотивів, умисно, протиправно, знаходячись за місцем реєстрації ТОВ «СБС», за адресою: м. Херсон, пров. Смоленський, 2а, склав акт № 3 приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2015 року від 20.11.2015 (форма-КБ2в) за договором підряду № 5 від 02.10.2015 на виконання робіт «капітального ремонту будівлі, приміщень будівлі, та інженерних мереж» щодо обсягів виконаних робіт на суму 117053,6 грн., зазначивши в акті завідомо неправдиві відомості об`ємів виконаних робіт у порівнянні із фактично виконаними по наступним позиціям:

1. В розділі 11 зазначено роботи по ремонту та фарбуванню зовнішніх сходів. По факту роботи не проводились;

2. В розділі 12 зазначено роботи по ремонту вимощення. По факту роботи не проводились;

3.Ремонт штукатурки фасадів по акту 82 кв.м., по факту 51 кв.м., чим завищено вартість виконаних робіт.

Згідно висновку судової будівельно-технічної експертизи від 14.07.2017 № 23/2017, загальна вартість не виконаних робіт згідно акту № 3 становить 30678,40 грн., в тому числі загальна вартість фактично невикористаних будівельних матеріалів становить 13996,73 гривень, засвідчив його за допомогою свого власного підпису в графі «Здав» та посвідчив печаткою ТОВ «СБС».

На підставі укладеного договору № 5 від 02.10.2015 у якості передплати за матеріали для проведення капітального ремонту будівлі, приміщень будівлі, та інженерних мереж за платіжним дорученнями № 1600 від 08.10.2015, Зеленівською селищною Радою перераховано ТОВ «СБС» на розрахунковий рахунок № НОМЕР_1 у ПАТ КБ «Правексбанк» грошові кошти на загальну суму 80000 гривень. Також на підставі значеного акту № 3, який у подальшому був підписаний посадовим особами Зеленівської селищної Ради, за платіжним дорученням № 1727 від 20.11.2015 Зеленівською селищною Радою перераховано ТОВ «СБС» на розрахунковий рахунок № НОМЕР_1 у ПАТ КБ «Правексбанк» грошові кошти на загальну суму 117053,20 гривень.

Тим самим, використовуючи своє службове становище та будучи наділеним організаційно-розпорядчими функціями, ОСОБА_5 , діючи з корисливих мотивів, умисно, протиправно заволодів грошовими коштами міського бюджету в особі Зеленівської селищної Ради в сумі 30678,40 грн., спричинивши територіальній громаді сел. Зеленівка м. Херсона Херсонської області матеріальну шкоду на вказану суму.

Таким чином, своїми умисними діями ОСОБА_5 вчинив кримінальне правопорушення (злочин), передбачене ч. 2 ст. 191 КК України - заволодіння чужим майном шляхом зловживання посадовою особою своїм службовим становищем.

Крім того, ОСОБА_5 , будучи службовою особою, директором ТОВ «СБС», та наділений організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями. діючи умисно, протиправно, знаходячись за місцем реєстрації ТОВ «СБС», за адресою: м. Херсон, пров. Смоленський, 2а, склав акт № 3 приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2015 року від 20.11.2015 (форма-КБ2в) за договором підряду № 5 від 02.10.2015 на виконання робіт «капітального ремонту будівлі, приміщень будівлі, та інженерних мереж» щодо обсягів виконаних робіт на суму 117053,6 грн., зазначивши у складеному ним акті, який є офіційним документом, завідомо неправдиві для нього відомості об`ємів виконаних робіт у порівнянні із фактично виконаними по наступним позиціям:

1. В розділі 11 зазначено роботи по ремонту та фарбуванню зовнішніх сходів. По факту роботи не проводились;

2. В розділі 12 зазначено роботи по ремонту вимощення. По факту роботи не проводились;

3.Ремонт штукатурки фасадів по акту 82 кв.м., по факту 51 кв.м. чим завищено вартість виконаних робіт.

Згідно висновку судової будівельно-технічної експертизи від 14.07.2017 № 23/2017, загальна вартість не виконаних робіт згідно акту № 3 становить 30678,40 грн., в тому числі загальна вартість фактично невикористаних будівельних матеріалів становить 13996,73 гривень, засвідчив його за допомогою свого власного підпису в графі «Здав» та посвідчив печаткою ТОВ «СБС».

Тим самим, ОСОБА_5 вніс до офіційного документу, який видається та засвідчується підприємством, надає права та має юридичні наслідки, завідомо неправдиві відомості з метою використання зазначеного документу для подальшого заволодіння грошовими коштами міського бюджету в особі Зеленівської селищної Ради в сумі 30678,40 грн. спричинивши територіальній громаді сел. Зеленівка м. Херсона Херсонської області матеріальну шкоду на вказану суму.

Таким чином, своїми умисними діями ОСОБА_5 вчинив кримінальне правопорушення (злочин), передбачене ч. 1 ст. 366 КК України - складання посадовою особою завідомо неправдивого офіційного документа, внесення до офіційного документу завідомо неправдивих відомостей.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, будучи службовою особою, директором ТОВ «СБС», ОСОБА_5 був наділений організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями з наступних підстав:

Згідно протоколу № 1 від 15.12.2000 зборів засновників Товариства з обмеженою відповідальністю «СБС» (ЄРДПОУ 31293942 юридична адреса: м. Херсон, пров. Смоленський, 2а) затверджено Статут ТОВ «СБС». Згідно протоколу б/н від 01.11.2001 зборів засновників Товариства з обмеженою відповідальністю «СБС» (ЄРДПОУ 31293942) призначено ОСОБА_5 на посаду директора ТОВ «СБС» з 01.11.2001.

Відповідно до модельного статуту товариства з обмеженою відповідальністю, затвердженого Постановою КМУ від 16.11.2011 № 1182 визначено юридичний статус товариства, учасників товариства, виконавчий орган товариства, а саме:

- п. 8. Товариство самостійно згідно із законодавством визначає форми, розміри та види оплати праці; установлює технічно обґрунтовані норми праці; надає своїм працівникам додаткові відпустки; визначає трудовий розпорядок.

- п. 48. Виконавчим органом Товариства, що здійснює управління його поточною діяльністю, є дирекція (колегіальний орган) або директор (одноособовий орган). Дирекцію очолює генеральний директор. Членами виконавчого органу можуть бути особи, які не є учасниками Товариства.

- п. 49. Дирекція (директор) здійснює свої повноваження відповідно до положення, затвердженого загальними зборами, у якому, зокрема, визначаються компетенція виконавчого органу, порядок прийняття ним рішень, порядок вчинення юридичних дій від імені Товариства. Дирекція (директор) вирішує всі питання діяльності Товариства, крім тих, що належать до виключної компетенції загальних зборів. Загальні збори можуть прийняти рішення про передачу частини своїх повноважень (крім тих, що належать до виключної компетенції загальних зборів) до компетенції дирекції (директора).

- п. 52. Директор (генеральний директор) має право без довіреності вчиняти юридичні дії від імені Товариства.

Згідно Статуту ТОВ «СБС» визначено юридичний статус товариства, учасників товариства, виконавчий орган товариства, а саме:

8.1. Управління Товариством здійснюють:

- збори Засновників Товариства - вищий орган управління;

- Виконавчий Директор (Директор) Товариства.

8 3. Виконавчий Директор Товариства.

8.3.1. Виконавчим органом Товариства, який здійснює повсякденне керівництво його оперативною діяльністю і розпорядження коштами та майном Товариства в порядку, визначеному даним Статутом, є Виконавчий Директор.

Виконавчий Директор здійснює свою діяльність в суворій відповідності до чинного законодавства та даного Статуту.

8.3.2. Виконавчий Директор призначається зборами не із числа Засновників терміном визначеним контрактом і наділяється, відповідно з даним Статутом, всіма необхідними повноваженнями, які виконує без довіреності, і має право:

- діяти від імені Товариства, представляти його на всіх підприємствах, установах і організаціях;

- видавати довіреності;

- відкривати рахунки в банках;

- розпоряджатись коштами та майном Товариства в межах, встановлених зборами Товариства;

- призначати керівників структурних підрозділів, визначати сферу їх компетенції, права і відповідальність;

- укладати трудові договори з працівниками Товариства;

- накладати на працівників стягнення відповідно до чинного законодавства України;

- складати та затверджувати штатний розклад, Положення про оплату праці;

- делегувати виконання окремих функцій іншим посадовим особам (своїм заступникам, керівникам підрозділів);

- в межах своєї компетенції видавати нормативні документи, накази, розпорядження та давати вказівки, обов`язкові для всіх підрозділів та працівників Товариства;

- виступати в разі необхідності ініціатором проведення позачергових ревізій та аудиторських перевірок фінансово-господарської діяльності Товариства;

- здійснювати інші повноваження, що йому можуть надати збори Засновників.

8.3.3. До компетенції Виконавчого Директора відносяться усі питання діяльної Товариства, крім тих, які згідно з чинним законодавством України, цим Статутом, або рішенні Вищого органу управління Товариства віднесені виключно до компетенції зборів Засновників Товариства.

Виходячи з викладеного , будучи службовою особою, директором ТОВ «СБС», ОСОБА_5 був наділений організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями.

17 грудня 2015 року між ТОВ «СБС» в особі директора ОСОБА_5 та Зеленівською селищною Радою в особі голови ОСОБА_6 укладено договір № 7 на виконання капітального ремонту приміщень спортивної зали за адресою: м. Херсон, сел. Зеленівка, вул. Молодіжна, 52. Після чого у ОСОБА_5 , який був службовою особою та виконував організаційно-розпорядчі функції, виник умисел на заволодіння грошовими коштами міського бюджету шляхом зловживання своїм службовим становищем.

Реалізуючи свій злочинний намір, спрямований на заволодіння чужим майном, використовуючи своє службове становище та будучи наділеним організаційно-розпорядчими функціями, ОСОБА_5 , діючи з корисливих мотивів, умисно, протиправно, знаходячись за місцем реєстрації ТОВ «СБС», за адресою: м. Херсон, пров. Смоленський, 2а, склав акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2015 року від 22.12.2015 (форма-КБ2в) за договором підряду № 7 від 17.12.2015 на виконання робіт «капітального ремонту приміщень спортивної зали» щодо обсягів виконаних робіт на суму 39080,00 грн., зазначивши в акті завідомо неправдиві відомості об`ємів виконаних робіт у порівнянні із фактично виконаними, а саме: будівельні матеріали лак ВЛ-2, НЦ-62 в кількості 0,015774 тони, загальною вартістю (без врахування ПДВ) 858 гривень, а також лак меламинний МЛ-2111 в кількості 0,04075 тон загальною вартістю (без врахування ПДВ) 2837 гривень, включені до зазначеного акту безпідставно, чим завищено вартість виконаних робіт, згідно висновку судової будівельно-технічної експертизи від 14.07.2017 № 23/2017, на загальну суму 4434 грн., що є загальною вартістю фактично невикористаних будівельних матеріалів з урахуванням (ПДВ), засвідчив його за допомогою свого власного підпису в графі «Здав» та посвідчив печаткою ТОВ «СБС».

На підставі значеного акту № 1, який у подальшому був підписаний посадовим особами Зеленівської селищної Ради, за платіжним дорученням № 1852 від 22.12.2015 Зеленівською селищною Радою перераховано ТОВ «СБС» на розрахунковий рахунок № НОМЕР_1 у ПАТ КБ «Правексбанк» грошові кошти на загальну суму 39080,00 гривень.

Тим самим, використовуючи своє службове становище та будучи наділеним організаційно-розпорядчими функціями, ОСОБА_5 , діючи з корисливих мотивів, умисно, повторно, протиправно заволодів грошовими коштами міського бюджету в особі Зеленівської селищної Ради в сумі 4434 грн., спричинивши територіальній громаді сел. Зеленівка м. Херсона Херсонської області матеріальну шкоду на вказану суму.

Таким чином, своїми умисними діями ОСОБА_5 вчинив кримінальне правопорушення (злочин), передбачене ч. 3 ст. 191 КК України - заволодіння чужим майном шляхом зловживання посадовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно.

Крім того, ОСОБА_5 , будучи службовою особою, директором ТОВ «СБС», та наділений організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями. діючи умисно, протиправно, знаходячись за місцем реєстрації ТОВ «СБС», за адресою: м. Херсон, пров. Смоленський, 2а, склав акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2015 року від 22.12.2015 (форма-КБ2в) за договором підряду № 7 від 17.12.2015 на виконання робіт «капітального ремонту приміщень спортивної зали» щодо обсягів виконаних робіт на суму 39080,00 грн., зазначивши у складеному ним акті, який є офіційним документом, завідомо неправдиві для нього відомості об`ємів виконаних робіт у порівнянні із фактично виконаними а саме: будівельні матеріали лак ВЛ-2, НЦ-62 в кількості 0,015774 тони, загальною вартістю (без врахування ПДВ) 858 гривень, а також лак меламинний МЛ-2111 в кількості 0,04075 тон загальною вартістю (без врахування ПДВ) 2837 гривень, включені до зазначеного акту безпідставно, чим завищено вартість виконаних робіт, згідно висновку судової будівельно-технічної експертизи від 14.07.2017 № 23/2017, на загальну суму 4434 грн., що є загальною вартістю фактично невикористаних будівельних матеріалів (з урахуванням ПДВ), засвідчив його за допомогою свого власного підпису в графі «Здав» та посвідчив печаткою ТОВ «СБС».

Тим самим, ОСОБА_5 вніс до офіційного документу, який видається та засвідчується підприємством, надає права та має юридичні наслідки, завідомо неправдиві відомості з метою використання зазначеного документу для подальшого заволодіння грошовими коштами міського бюджету в особі Зеленівської селищної Ради в сумі 4434 грн. спричинивши територіальній громаді сел. Зеленівка м. Херсона Херсонської області матеріальну шкоду на вказану суму.

Таким чином, своїми умисними діями ОСОБА_5 вчинив кримінальне правопорушення (злочин), передбачене ч. 1 ст. 366 КК України - складання посадовою особою завідомо неправдивого офіційного документа, внесення до офіційного документу завідомо неправдивих відомостей.

22.09.2017 відносно ОСОБА_5 за вказаним фактом складено повідомлено про підозру та у зв`язку із відсутністю його за місцем мешкання, направлено на його адресу повідомлення про підозру у вчинення зазначеного кримінального правопорушення.

У вчиненні зазначених кримінальних правопорушень у вказаному кримінальному провадженні підозрюється:

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженець м. Вяземський Хабаровського краю, громадянин України, фізична особа-підприємець, зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимий,

Підозрюваний ОСОБА_5 на теперішній час переховується від слідчих органів.

Згідно довідки Державної прикордонної служби України № 52/755 від 21.09.2017 ОСОБА_5 виїхав з території України до США 10.09.2017.

25.09.2017 підозрюваного ОСОБА_5 оголошеного у розшук.

06.10.2017 слідчим суддею Херсонського міського суду винесено ухвалу про надання дозволу на затримання підозрюваного ОСОБА_5 з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Строк дії ухвали 15.12.2017.

Досліджуючи особу (соціальні зв`язки) підозрюваного ОСОБА_5 органами досудового розслідування встановлено, що підозрюваний раніше не судимий, за місцем реєстрації не мешкає, на обліках в наркологічному та психоневрологічному диспансерах не стоїть.

З огляду на викладене, враховуючи, що ОСОБА_5 у даному кримінальному провадженні підозрюється у вчиненні тяжкого злочину за який передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8-ми років, раніше не судимий, переховується від органів досудового слідства та суду, наявність доказів, які підтверджують вчинення ним злочину, покарання, яке загрожує йому у разі визнання винуватим, його репутацію, а саме те, що його оголошено у розшук, є підстави вважати, що у разі не застосування до нього запобіжного заходу, який дійсно зможе забезпечити належну поведінку підозрюваного, він буде переховуватись від органів досудового розслідування й суду, перешкоджатиме кримінальному провадженню та вчинить інше правопорушення.

Відповідно до ч. 1 ст. 188 КПК України прокурор, слідчий за погодженням з прокурором має право звернутися із клопотанням про дозвіл на затримання підозрюваного, обвинуваченого з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Таким чином, оскільки при розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу (його зміну) участь підозрюваного є обов`язковою та з метою покладення на підозрюваного процесуальних обов`язків, а також з метою запобігання подальшому переховуванню від органів досудового розслідування та суду, перешкоджанню кримінальному провадженню, вчиненні інших незаконних дій, слідчий суддя вважає необхідним надати дозвіл на затримання ОСОБА_5 з метою приводу.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 188,189,190 КПК України, -

у х в а л и в :

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл на затримання підозрюваного ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Ухвала набирає законної сили з моменту оголошення.

Ухвала втрачає законну силу: - з моменту приводу підозрюваного/обвинуваченого до слідчого судді; у разі відкликання ухвали прокурором; 18.09.2019 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Дата ухвалення рішення18.03.2019
Оприлюднено09.06.2023
Номер документу80713475
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про дозвіл на затримання з метою приводу

Судовий реєстр по справі —766/14749/17

Ухвала від 05.08.2019

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Мусулевський Я. А.

Ухвала від 18.03.2019

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Мусулевський Я. А.

Ухвала від 25.09.2018

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Мусулевський Я. А.

Ухвала від 11.02.2019

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Мусулевський Я. А.

Ухвала від 02.10.2018

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Мусулевський Я. А.

Ухвала від 30.07.2018

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Мусулевський Я. А.

Ухвала від 03.08.2018

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Мусулевський Я. А.

Ухвала від 03.08.2018

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Мусулевський Я. А.

Ухвала від 25.06.2018

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Мусулевський Я. А.

Ухвала від 19.06.2018

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Гонтар Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні