Ухвала
від 12.04.2019 по справі 335/2068/19
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1Справа № 335/2068/19 2/335/1309/2019

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 квітня 2019 року Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя у складі:

головуючого судді Рибалко Н.І.,

за участю секретаря судового засідання Косатої М.А.,

представника позивача ОСОБА_1,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні у залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Комунального закладу Палац культури Титан про скасування наказу про звільнення та поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до Комунального закладу Палац культури Титан про скасування наказу про звільнення та поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

У справі розпочато підготовче судове засідання.

Представник позивача у судовому засіданні заявив клопотання про витребування доказів у відповідача, а саме: довідки про середню заробітну плату ОСОБА_2 за останні два місяці роботи та завіреної належним чином копії наказу про звільнення ОСОБА_2 Проти призначення справи до судового розгляду не заперечував.

Представник відповідача у судове засідання не з'явився, про час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином.

Заслухавши думку представника позивача, дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступних висновків.

Відповідно до ч. ч. 1, 3 ст. 13 ЦПК України, суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

Відповідно до ст. 76 ЦПК України, доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність витребування у Комунального закладу Палац культури Титан довідки про середню заробітну плату ОСОБА_2 за останні два місяці роботи та завіреної належним чином копії наказу про звільнення ОСОБА_2, оскільки вказані докази, на думку суду, мають відношення до предмету доказування, сприятимуть забезпеченню повноти та об'єктивності при вирішенні справи.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2ст. 197 ЦПК України, за результатами яких, встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб суду не надійшло, інші клопотання розглянуті судом. Підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

Беручи до уваги, що спір не врегульовано в підготовчому засіданні, за результатами підготовчого засідання суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст.13, 76, 84, 196-200,259,260 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати у Комунального закладу Палац культури Титан (вул. Перемоги, б.131, м. Запоріжжя, 69005):

1)довідку про середню заробітну плату ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, за останні два місяці роботи перед звільненням;

2)завірену належним чином копію наказу про звільнення ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1.

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Комунального закладу Палац культури Титан про скасування наказу про звільнення та поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, до судового розгляду по суті на 13.06.2019 року о 13-00 год. в залі судового засідання Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя.

Витребувані документи надати суду до 07.06.2019 року

Роз'яснити, що відповідно до ст.84 ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов'язку подати витребувані судом докази.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Н.І.Рибалко

СудОрджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення12.04.2019
Оприлюднено26.04.2019
Номер документу81409010
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —335/2068/19

Ухвала від 29.01.2020

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Рибалко Н. І.

Ухвала від 29.01.2020

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Рибалко Н. І.

Ухвала від 29.01.2020

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Рибалко Н. І.

Постанова від 17.12.2019

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Кочеткова І. В.

Ухвала від 27.11.2019

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Кочеткова І. В.

Ухвала від 25.11.2019

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Кочеткова І. В.

Ухвала від 06.11.2019

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Кочеткова І. В.

Рішення від 01.10.2019

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Рибалко Н. І.

Ухвала від 12.04.2019

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Рибалко Н. І.

Ухвала від 22.02.2019

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Рибалко Н. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні