Ухвала
від 25.04.2019 по справі 303/7353/18
МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №303/7353/18

2/303/1038/19

УХВАЛА

/про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті/

25 квітня 2019 року м.Мукачево

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

в особі : головуючого судді Довжанин В.М. секретар судового засідання Фозекош І.І.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Мукачево позовну заяву ОСОБА_1 до Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області, Державної казначейської служби України, треті особи суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Придачук Олег Андрійович, Державна судова адміністрація України про відшкодування шкоди, -

в с т а н о в и в:

Позивач - ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області, Державної казначейської служби України, треті особи суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Придачук Олег Андрійович, Державна судова адміністрація України про відшкодування шкоди.

Ухвалою Мукачівського міськрайонного суду від 01 квітня 2019 року відкрито провадження у вищевказаній цивільній справі.

Так, 15 грудня 2017 року набрав чинності Закон України від 03 жовтня 2017 року № 2147-VIII Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів .

Згідно з п.п. 9 п. 1 Розділу ХІІ Перехідні положення Цивільного процесуального кодексу України, вбачається справи у судах першої та апеляційної інстанції, провадження у яких відкрито до набрання чинності цією редакцією Кодексу, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Положеннями статті 189 Цивільного процесуального кодексу України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Згідно частини 5 статті 200 Цивільного процесуального кодексу України, суд з'ясовує думку сторін щодо дати призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

У підготовчому судовому засіданні у відповідності до статті 189 Цивільного процесуального кодексу України виконано завдання підготовчого провадження, у зв'язку із чим, суд вважає за доцільне закрити підготовче засідання.

Позивач - ОСОБА_1 у підготовче судове засідання не з'явився.

Відповідач - представник Ужгородського міськрайонного суду в підготовче судове засідання не з'явився, однак від в.о. Голови суду ОСОБА_2 на адресу суду надійшов Відзив на позовну заяву, в якому просить провадження у справі закрити відповідно до п.1 ч.1 ст.255 ЦПК України.

Відповідач - представник Державної казначейської служби України у підготовче судове засідання не з'явився.

Третя особа - суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Придачук О.А. у підготовче судове засідання не з'явився.

-2-

Третя особа - представник Державної судової адміністрації України у підготовче судове засідання не з'явився.

З урахуванням вказаного, суд приходить до висновку, що в задоволенні клпотання в.о. Голови Ужгородського міськрайонного суду про закриття провадження у справі необхідно відмовити, оскільки таких підстав суд не вбачає.

Таким чином, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200, 258, 260 ЦПК України, суддя, -

у х в а л и в:

В задоволенні клопотання в.о. Голови Ужгородського міськрайонного суду ОСОБА_2 про закриття провадження у справі на підставі п.1 ч.1 ст. 255 ЦПК України - відмовити.

Закрити підготовче судове засідання за позовною заявою ОСОБА_1 до Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області, Державної казначейської служби України, треті особи суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Придачук Олег Андрійович, Державна судова адміністрація України про відшкодування шкоди.

Призначити справу до судового розгляду по суті на - 11 годину 00 хвилин 24 травня 2019 року.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Головуючий В.М.Довжанин

Дата ухвалення рішення25.04.2019
Оприлюднено28.04.2019
Номер документу81442542
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди

Судовий реєстр по справі —303/7353/18

Ухвала від 13.03.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Краснощоков Євгеній Віталійович

Постанова від 25.11.2019

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Мацунич М. В.

Ухвала від 22.08.2019

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Мацунич М. В.

Ухвала від 05.08.2019

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Мацунич М. В.

Рішення від 02.07.2019

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Довжанин В. М.

Ухвала від 25.04.2019

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Довжанин В. М.

Ухвала від 01.04.2019

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Довжанин В. М.

Постанова від 07.03.2019

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Ухвала від 15.01.2019

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Ухвала від 29.12.2018

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні