Ухвала
від 03.07.2019 по справі 240/106/18
ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 240/106/18 р.

Номер провадження № 2/240/1/19 р.

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 липня 2019 року Олександрівський районний суд Донецької області у складі :

головуючого- судді Щербак Ю.В.,

за участю секретаря судового засідання - Осадчої Л.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду питання про виправлення описки судовому рішенні по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Маяк" та Спасько-Михайлівської сільської ради Олександрівського району Донецької області про розірвання договору оренди землі та скасування запису про реєстрацію речового права, третя особа - відділ державної реєстрації Олександрівської районної державної адміністрації Донецької області,

В С Т А Н О В И В:

Рішенням Олександрівського районного суду Донецької області від 10 квітня 2019 року відмовлено у задоволенні позовних вимог ОСОБА_1 до ТОВ "Маяк" та Спасько-Михайлівської сільської ради Олександрівського району Донецької області про розірвання договору оренди землі та скасування запису про реєстрацію речового права, третя особа - відділ державної реєстрації Олександрівської районної державної адміністрації Донецької області.

Представником позивачів вказане рішення було оскаржене. Ухвалою Донецького апеляційного суду від 12 червня 2019 року цивільну справу було повернуто до Олександрівського районного суду для належного оформлення, бо при постановленні оскаржуваного рішення було допущено описки у визначенні позивача по справі.

Згідно ч.1,2 ст.269 ЦПК України,суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала.

Учасники справи про день розгляду справи не повідомлялися ,про що постановлено ухвалу.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до таких висновків.

У вступній та резолютивній частинах судового рішення , ухваленого Олександрівським районним судом Донецької області 10 квітня 2019 року у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Маяк" та Спасько-Михайлівської сільської ради Олександрівського району Донецької області про розірвання договору оренди землі та скасування запису про реєстрацію речового права, третя особа - відділ державної реєстрації Олександрівської районної державної адміністрації Донецької області, позивачем зазначено ОСОБА_1 .

Втім, ухвалою від 18 грудня 2018 року до участі у справі як правонаступників померлої ОСОБА_1 залучено ОСОБА_2 та неповнолітніх ОСОБА_3 , 2008 року народження, ОСОБА_4 , 2013 року народження, ОСОБА_5 , 2015 року народження, в особі їх законного представника - ОСОБА_6 .

Отже, у вступній та резолютивній частині рішення необхідно виправити допущену описку у визначенні позивача по справі: замість помилково вказаного позивача - ОСОБА_1 вказати позивачів - ОСОБА_2 та ОСОБА_6 , яка діє від імені неповнолітніх : ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 .

За таких обставин, допущені судом описки підлягають виправленню.

Керуючись ст.ст. 260, 269, 354 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Виправити описки у вступній та резолютивній частинах рішення Олександрівського районного суду Донецької області від 10 квітня 2019 року у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Маяк" та Спасько-Михайлівської сільської ради Олександрівського району Донецької області про розірвання договору оренди землі та скасування запису про реєстрацію речового права, третя особа - відділ державної реєстрації Олександрівської районної державної адміністрації Донецької області, виправивши описку щодо імені (найменування) позивача, вказавши замість помилково зазначеної - ОСОБА_1 - належних позивачів - ОСОБА_2 та ОСОБА_6 ,яка діє від імені неповнолітніх ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 .

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Ухвала може бути оскаржена до Донецького апеляційного суду через Олександрівський районний суд Донецької області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення .

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручені у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Ю.В.Щербак

СудОлександрівський районний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення03.07.2019
Оприлюднено10.07.2019
Номер документу82897673
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —240/106/18

Постанова від 23.09.2019

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Папоян В. В.

Постанова від 17.09.2019

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Папоян В. В.

Ухвала від 01.08.2019

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Папоян В. В.

Ухвала від 17.07.2019

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Папоян В. В.

Ухвала від 15.07.2019

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Папоян В. В.

Ухвала від 03.07.2019

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Щербак Ю. В.

Ухвала від 12.06.2019

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Папоян В. В.

Рішення від 10.04.2019

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Щербак Ю. В.

Рішення від 10.04.2019

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Щербак Ю. В.

Ухвала від 18.12.2018

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Щербак Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні