Ухвала
від 19.07.2019 по справі 263/10518/18
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАРІУПОЛЯ

Справа № 263/10518/18

Провадження № 2/263/245/2019

У Х В А Л А

19 липня 2019 року місто Маріуполь

Жовтневий районний суд міста Маріуполя Донецької області у складі:

головуючого судді Кияна Д.В.,

за участю секретаря судового засідання Рябова С.М.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні у місті Маріуполі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Житлово-будівельний кооператив "РОДІНА", Акціонерне товариство "ДТЕК Донецькі електромережі", Маріупольська міська рада "Маріупольтепломережа", Комунальне підприємство "Комунальник", Комунальне підприємство "Маріупольське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства" про визначення порядку користування квартирою та розділ особових рахунків та зустрічної позовної заяви ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про визначення порядку користування квартирою,

В С Т А Н О В И В:

01.08.2018 р. до Жовтневого районного суду міста Маріуполя Донецької області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Житлово-будівельний кооператив "РОДІНА", Акціонерне товариство "ДТЕК Донецькі електромережі", Маріупольська міська рада "Маріупольтепломережа", Комунальне підприємство "Комунальник", Комунальне підприємство "Маріупольське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства" про визначення порядку користування квартирою та розділ особових рахунків.

03.09.2018 р. ухвалою Жовтневого районного суду міста Маріуполя Донецької області відкрито провадження по справі та призначено підготовче судове засідання.

16.10.2018 року до суду надійшла зустрічна позовна заява ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про визначення порядку користування квартирою.

07.12.2018 р. ухвалою Жовтневого районного суду м. Маріуполя Донецької області прийнята зустрічна позовна заява та об`єднана з первісним позовом.

Представник позивача надав до суду заяву, в якій просив провести підготовче судове засідання за його відсутності та призначити справу до судового розгляду.

Відповідач та представник відповідача надала до суду заяву, в якій просили провести підготовче судове засідання за їх відсутності та призначити справу до судового розгляду.

У справі проведено підготовче судове засідання за правилами, встановленими ст.ст.197,198 ЦПК України, в ході якого: з`ясовано, чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі; чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові, встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, з`ясовано розмір заявлених сторонами судових витрат; визначено дату проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст.34 ЦПК України, відсутні.

Відповідно до ст. 200 ЦПК України за наслідками підготовчого провадження суд постановляє ухвалу, зокрема про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду. В ухвалі про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду зазначається, які підготовчі дії проведені, і встановлюються дата, час та місце розгляду справи.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження у справі чи закриття провадження у справі немає.

За результатами підготовчого судового засідання суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу досудового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 197-198, 200 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Житлово-будівельний кооператив "РОДІНА", Акціонерне товариство "ДТЕК Донецькі електромережі", Маріупольська міська рада "Маріупольтепломережа", Комунальне підприємство "Комунальник", Комунальне підприємство "Маріупольське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства" про визначення порядку користування квартирою та розділ особових рахунків та зустрічної позовної заяви ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про визначення порядку користування квартирою.

Призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Житлово-будівельний кооператив "РОДІНА", Акціонерне товариство "ДТЕК Донецькі електромережі", Маріупольська міська рада "Маріупольтепломережа", Комунальне підприємство "Комунальник", Комунальне підприємство "Маріупольське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства" про визначення порядку користування квартирою та розділ особових рахунків та зустрічної позовної заяви ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про визначення порядку користування квартирою до судового розгляду по суті на 30 жовтня 2019 року о 10-00 год.

Справу розглядати одноособово.

У судове засідання викликати сторін.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Д.В. Киян

Дата ухвалення рішення19.07.2019
Оприлюднено21.07.2019
Номер документу83120263
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення порядку користування квартирою

Судовий реєстр по справі —263/10518/18

Постанова від 14.12.2020

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 19.10.2020

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 14.09.2020

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 31.08.2020

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Рішення від 06.04.2020

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Маріуполя

Киян Д. В.

Ухвала від 19.07.2019

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Маріуполя

Киян Д. В.

Ухвала від 07.12.2018

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Маріуполя

Киян Д. В.

Ухвала від 03.09.2018

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Маріуполя

Скрипниченко Т. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні