Ухвала
від 14.08.2019 по справі 522/10673/19
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/10673/19

Провадження по справі № 1-кс/522/14972/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

14 серпня 2019 року місто Одеса

Слідчий суддя Приморського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у судовому засіданні клопотання представника ТОВ «Торговий Дім «Кристал» (код ЄДРПОУ 32266257) в.о. директора ОСОБА_3 , про скасування арешту майна,-

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою слідчогосудді Приморськогорайонного судум.Одеси від30.07.2019у справі №522/10673/19, провадження №1-кс/522/14559/19, задоволено клопотання старшого слідчого з ОВС ВРКП СУ ФР ГУ ДФС в Одеській області ОСОБА_4 про накладення арешту на предмети, документи та товарно-матеріальні цінності, які були вилучені у період часу з 23.07.2019 по 25.07.2019 в ході проведення обшуку за адресою: м. Одеса, вул. Базова 1.

ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді із клопотанням в порядкуст.174 КПК України, в якому просить скасуватиарешт, накладений на майно, посилаючись на той факт, що клопотання слідчого не містило жодного доказу на обґрунтування необхідності та правомірності арешту майна, вилученого під час проведення обшуку, а також не доведення причетності власника майна до кримінального провадження №3201916000000033 та до вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

Крім того, як зазначає ОСОБА_3 , власнику майна не повідомлялося про підозру про вчинення будь-яких кримінальних правопорушень, передбачених КК України. Він не є також обвинуваченим або особою, яка в силу закону несе цивільну відповідальність за шкоду, завдану діями підозрюваного, обвинуваченого, або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння.

Заявник також зазначає, що слідчим не надано жодного доказу у відповідності до вимог ст.84 КПК України, який би підтверджував вчинення власником майна кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України, які описує слідчий.

На підставі викладеного, ОСОБА_3 вважає, що на даний час відсутня потреба в перебуванні вказаного майна під арештом і останній підлягає скасуванню.

В судове засідання ОСОБА_3 не з`явився, просив розглянути клопотання за його відсутністю.

Слідчий чи прокурор в судове засідання не з`явились. Згідно заяви слідчого, останній просить провести судове засідання без його участі.

Дослідивши матеріали, додані до клопотання, приходжу до висновку про наступне.

Відповідно до ч. 1 ст. 174 КПК України підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Згідно із ч.1 ст.170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існують достатні підстави вважати, що воно є предметом, засобом чи знаряддям вчинення злочину, доказом злочину, набуте злочинним шляхом, доходом від вчиненого злочину, отримане за рахунок доходів від вчиненого злочину або може бути конфісковане у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого чи юридичної особи, до якої може бути застосовано заходи кримінально-правового характеру, або може підлягати спеціальній конфіскації щодо третіх осіб, юридичної особи або для забезпечення цивільного позову. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Частиною 2 ст.170 КПК України встановлено, що метою арешту майна є забезпечення кримінального провадження, забезпечення цивільного позову у кримінальному провадженні, забезпечення конфіскації або спеціальної конфіскації. Арештованим може бути майно, яким володіє, користується чи розпоряджається підозрюваний, обвинувачений, засуджений, треті особи, юридична особа, до якої може бути застосовано заходи кримінально-правового характеру за рішенням, ухвалою суду, слідчого судді.

Треті особи, майно яких може бути арештовано, - особи, які отримали чи придбали у підозрюваної, обвинуваченої чи засудженої особи майно безоплатно або в обмін на суму, значно нижчу ринкової вартості, або знали чи повинні були знати, що мета такої передачі - отримання доходу від майна, здобутого внаслідок вчинення злочину, приховування злочину та/або уникнення конфіскації.

Відповідно до приписів ч.3 ст.170 КПК України, підставою арешту майна є наявність ухвали слідчого судді чи суду за наявності сукупності підстав чи розумних підозр вважати, що майно є предметом, доказом злочину, засобом чи знаряддям його вчинення, набуте злочинним шляхом, є доходом від вчиненого злочину або отримане за рахунок доходів від вчиненого злочину. Арешт майна можливий також у випадках, коли санкцією статті Кримінального кодексу України, що інкримінується підозрюваному, обвинуваченому, передбачається застосування конфіскації, до підозрюваної, обвинуваченої особи заявлено цивільний позов у кримінальному провадженні. Арешт також може бути застосовано до майна третіх осіб з урахуванням частини другої цієї статті.

Арешт може бути накладений і на майно, на яке раніше накладено арешт відповідно до інших актів законодавства. У такому разі виконанню підлягає ухвала слідчого судді, суду про накладення арешту на майно відповідно до правил цього Кодексу.

Частиною 4 ст.170 КПК України визначено, що вартість майна, яке належить арештувати, крім випадків арешту майна для забезпечення конфіскації, повинна бути співмірною розміру шкоди, завданої кримінальним правопорушенням або зазначеної у цивільному позові, розміру неправомірної вигоди, яка отримана або могла бути отримана юридичною особою.

У разі задоволення цивільного позову або стягнення з юридичної особи розміру отриманої неправомірної вигоди суд за клопотанням прокурора, цивільного позивача може вирішити питання про арешт майна для забезпечення цивільного позову або стягнення з юридичної особи доведеного розміру отриманої неправомірної вигоди до набрання судовим рішенням законної сили, якщо таких заходів не було вжито раніше.

Згідно із ч.ч.6, 7 ст.170 КПК України, арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, які перебувають у власності або володінні, користуванні, розпорядженні підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача.

Заборона або обмеження користування, розпорядження майном можуть бути застосовані лише у випадках, якщо існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до зникнення, втрати, знищення, перетворення, пересування, відчуження майна.

Вищезазначені відомості щодо третьої особи повинні бути встановлені в судовому порядку на підставі достатності доказів.

Відповідно до правової позиції Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, викладеної ним в п.2 р.2.6 «Узагальнення судової практики щодо розгляду слідчим суддею клопотань про застосування заходів забезпечення кримінального провадження» 2014 рік (далі Узагальнення), правильною є практика, коли слідчі судді визнають клопотання про накладення арешту на майно передчасними та відмовляють у їх задоволенні, оскільки на момент їх розгляду, особам, про майно яких йдеться в клопотанні, не повідомлено про підозру.

Пунктом 6 р.2.6 «Узагальнення судової практики щодо розгляду слідчим суддею клопотань про застосування заходів забезпечення кримінального провадження» 2014 рік, метою застосування арешту майна є забезпечення можливості конфіскації майна або цивільного позову. При цьому слід пам`ятати, що сторона кримінального провадження, яка подає клопотання про арешт майна зобов`язана навести підстави, у зв`язку з якими потрібно здійснити арешт майна (правову кваліфікацію правопорушення, яке передбачає покарання у вигляді конфіскації майна, докази факту завдання шкоди і розміру цієї шкоди). У свою чергу, слідчий суддя, задовольняючи клопотання про накладення арешту на майно, зобов`язаний навести ці підстави у рішенні.

Відповідно до правової позиції Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, викладеної ним в п.2 р.2.6 «Узагальнення судової практики щодо розгляду слідчим суддею клопотань про застосування заходів забезпечення кримінального провадження» 2014 рік, навіть якщо у слідчого судді є достатні підстави вважати, що певною особою було вчинено кримінальне правопорушення, він не має повноважень накладати арешт на майно особи, яка не є підозрюваним.

В судовому засіданні з клопотання про скасування арешту з майна представника власника майна та досліджених матеріалів встановлено, що Слідчим управлінням ФР ГУ ДФС в Одеській області проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню №3201916000000033 за ознаками злочину, передбаченого ч. 1, ч. 3 ст.212 КК України.

Згідно матеріалів вказаного кримінального провадження вбачається, що невстановлені особи протягом 2018-2019 років, діючи умисно, використовуючи реквізити підприємств-імпортерів, які здійснюють ввезення товарно-матеріальних цінностей на територію України через Одеську митницю ДФС, шляхом заниження фактурної вартості товарів, підміни їх номенклатури та супровідних документів, внесення до них недостовірних відомостей, зміни маршруту товарів та місць їх відвантаження, ухилились від сплати податків та інших обов`язкових платежів на загальну суму понад 5 млн.грн., що призвело до фактичного ненадходження коштів до державного бюджету в особливо великих розмірах.

Так, в рамках вказаного кримінального провадження встановлено, що протягом 2018-2019 років ТОВ «Альянс групп ЛТД» (код за ЄДРПОУ 33812520) ввезено на митну територію України товарів торгової марки «Pasabahce» на загальну митну вартість 31,5 млн.грн., переважна більшість оформлення товарів від нерезидента ТОВ «Посуда», що зарестроване у Нижегородській області, м.Бор, Росія.

Згідно наявної інформації встановлено, що власником вказаної торгової марки є громадянин Туреччини ОСОБА_5 ве ОСОБА_6 .

Так, в ході проведеного аналізу встановлено, що ТОВ «Альянс групп ЛТД» протягом поточного року документально реалізувало імпортовану продукцію торгової марки «Pasabahce» на наступні підприємства: ПП «Таврія Плюс» (код ЄДРПОУ 31929492) , ТОВ «Таврія-В» (код ЄДРПОУ 19202597), ТОВ «Альянс - Декор» (код ЄДРПОУ 40512864) та ТОВ ТД «Крістал» (код ЄДРПОУ 32266257).

Однак, згідно наявної інформації, фактично товар реалізовується за готівкові кошти зі складського приміщення, що розташоване за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Авангард, вул. Базова, 1, без фактичного відображення в податковій та бухгалтерській звітності у повному обсязі, що фактично призводить до не сплати податків до бюджету України.

Так, у період часу з 23.07.2019-25.07.2019 проведено обшук за вищевказаною адресою, в ході якого, виявлено та вилучено документи, предмети то товарно-матеріальні цінності ТОВ «Торговий Дім «Крістал» код ЄДРПОУ 32266257, що здійснює реалізацію товарів торгової марки «Pasabahce»

Ухвалою слідчогосудді Приморськогорайонного судум.Одеси від30.07.2019у справі №522/10673/19, провадження №1-кс/522/14559/19, задоволено клопотання старшого слідчого з ОВС ВРКП СУ ФР ГУ ДФС в Одеській області ОСОБА_4 про накладення арешту на предмети, документи та товарно-матеріальні цінності, які були вилученні у період часу з 23.07.2019 по 25.07.2019 в ході проведення обшуку за адресою: м. Одеса, вул. Базова 1.

Арешт було накладено обґрунтовано, однак, на цей час правові підстави для подальшого арешту вказаного майна відпали.

Так, зважаючи на той факт, що ухвала Приморського районного суду м. Одеси винесена без наданих представником власника майна пояснень та доказів існують підстави для скасування арешту майна.

Відповідно до ч.10 ст.170 КПК України, не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

З досліджених матеріалів вбачається, що службі особи ТОВ "Торговий дім "Кристал" реалізовують товар за готівкові кошти зі складського приміщення, що розташовано за адресою реєстрації ТОВ "Торговий дім "Кристал", а саме: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Авангард, вул. Базова, 1., без фактичного відображення такої реалізації в податковій та бухгалтерській звітності, що призводить до несплати податків до державного бюджету України.

Проте ця інформація не знайшла підтвердження ні під час обшуку, оскільки не було виявлено неоприбуткованих готівкових коштів, ні при дослідженні документів, які визначають розмір податкових зобов`язань та надходження коштів до бюджету.

Жодному з службових осіб ТОВ "Торговий дім "Кристал" не пред`явлено підозри. У витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань (якщо такий навіть є) про службових осіб ТОВ "Торговий дім "Кристал" нічого не згадується.

За таких обставин, суд зважаючи на зазначені обставини, вважає, що подане заявником клопотання про скасування арешту майна є обґрунтованим та підлягає задоволенню, оскільки існують передбачені Законом підстави для скасування арешту на майно.

Керуючись ст.ст. 167-174КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання представник ТОВ «Торговий Дім «Кристал» (код ЄДРПОУ 32266257) в.о. директора ОСОБА_3 , про скасування арешту майна,- задовольнити.

Скасувати арешт,накладений ухвалоюПриморського районногосуду м.Одеси від30.07.2019у справі №522/10673/19, провадження №1-кс/522/14559/19 на тимчасово вилучене майно, вилучене в ході проведення обшуку у період часу з 23.07.2019 по 25.07.2019 в рамках кримінального провадження №3201916000000033, у приміщеннях за адресою: м. Одеса, вул. Базова, 1, а саме:

1.Папка скорозшивач з надписом «Приход Альянс Групп ЛТД 2019…» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 126 аркушів;

2.Папка зеленого кольру з надписом «Договор Альянс Групп ЛТД-Торговий Дом Кристал» в якій знаходяться договір купівлі продажу з додатками на 34 аркушах;

3.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (4) февраль 2018» синього кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 263 аркушів;

4.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (2) февраль 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 464 аркушів;

5.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (1) февраль 2018» зжовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 253 аркушів;

6.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (2) февраль 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 270 аркушів;

7.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (2) март 2018» синього кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 457 аркушів;

8.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (1) май 2018» синього кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 352 аркушів;

9.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (4) март 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 183 аркушів;

10.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (4) май 2018» синього кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 340 аркушів;

11.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (2) май 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 262 аркушів;

12.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (2) февраль 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 270 аркушів;

13.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (3) май 2018» синього кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 75 аркушів;

14.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (5) май 2018» червоного кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 270 аркушів;

15.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (2) апрель 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 306 аркушів;

16.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (4) апрель 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 284 аркушів;

17.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (1) март 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 270 аркушів;

18.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (3) февраль 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 317 аркушів;

19.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (2) июль 2018» синього кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 286 аркушів;

20.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (2) февраль 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 270 аркушів;

21.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (1) июль 2018» зеленого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 376 аркушів;

22.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (5) июнь 2018» зеленого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 267 аркушів;

23.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (3) январь 2018» зеленого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 479 аркушів;

24.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (3) март 2018» червоного кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 334 аркушів;

25.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (3) июль 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 388 аркушів;

26.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (1) июнь 2018» червоного кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 230 аркушів;

27.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (1) апрель 2018» червоного кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 255 аркушів;

28.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (2) июнь 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 298 аркушів;

29.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (3) июнь 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 340 аркушів;

30.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (4) июль 2018» синього кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 428 аркушів;

31.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (4) июнь 2018» жовтого кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 204 аркушів;

32.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (1) январь 2018» червоно кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 460 аркушів;

33.Папка скорозшивач з надписом «Товарные Отчеты (2) январь 2018» червоного кольору в які знаходяться видаткові накладні в кількості 270 аркушів;

34.Жорсткий диск Toshiba с/н x65hmsabs x 13 чорно-сталевого кольору в кількості 1 штука;

35.Жорсткий диск Seagate с/н 60 QE1E1E7S7 чорно-сталевого кольору в кількості 1 штука;

36.Жорсткий диск Seagate с/н 60 6QE1EJZE чорно-сталевого кольору в кількості 1 штука;

37.Папка скорозшивач з надписом «ІІ кв 2019» червоного кольору в які знаходяться банківські документи в кількості 229аркушів;

38.Папка скорозшивач синього кольору в які знаходяться банківські документи в кількості 543 аркушів;

39.Папка скорозшивач з надписом «май июнь банк Апрель 2018» червоного кольору в які знаходяться банківські документи в кількості 277 аркушів;

40.Папка скорозшивач з надписом «Приват 2018» червоного кольору в які знаходяться банківські документи в кількості 68 аркушів;

41.Папка скорозшивач з надписом «Банк Південий январь март 2019» червоного кольору в які знаходяться банківські документи в кількості 219 аркушів;

42.Жорсткий диск Toshiba с/н Z72JDXVAS x 13 Х 13 чорно-сталевого кольору в кількості 1 штука;

43.Жорсткий диск Western Digital с/н WMAYU3507172 чорно-сталевого кольору в кількості 1 штука;

44.Жорсткий диск Western Digital с/н WMAYUC220789 чорно-сталевого кольору в кількості 1 штука;

45.Прибуткові-видаткові та транспортні накладні в кількості 10608 штук.

46.Акти звірки між «Альянс Групп ЛТД» та ТД «Крістал» в кількості 4 штуки.

47.Товарно-матеріальні цінності-посуд:

-Стакан «Elysia», артикул 520004 в кількості 234 шт;

-Стакан «Cashen», артикул 42035 в кількості 110 шт;

-Стакан «Dens», артикул 42866 в кількості 306 шт;

-Салатник «Bovl Invision», артикул 10342 в кількості 172 шт;

-Стакан «Side», артикул 42439 в кількості 864 шт;

- Набор Vals артикул 97675 в кількості 10 наборів (6 стаканів 1 кувшин), 66 предметів;

-Стакан «Casablanca», артикул 52708 в кількості 203 шт;

-Фужер «Tupku», артикул 44160 в кількості 84 шт;

-Тарілка «Sultana», артикул 10284 в кількості 160 шт;

-Фужер «Bistro», артикул 44410 в кількості 936 шт;

-Фужер «Tyamplex», артикул 51718 в кількості 348 шт;

-Фужер «Ecotex», артикул 44688 в кількості 29 шт;

- Кувшин «Viledgе», артикул 43804 в кількості 191 шт;

-Фужер «Bistro», артикул 44136 в кількості 288 шт;

- Рюмка «Ektica», артикул 52450 в кількості 462 шт;

-Фужер «Tvist», артикул 44612 в кількості 1166 шт;

-Бокал «Cremlin», артикул 87624 в кількості 246 шт;

-Салатник «Mosalen», артикул 10298 в кількості 108 шт;

-Бокал «Сoral», артикул 440148 в кількості 492 шт;

-Стакан «Taymplex», артикул 52810 в кількості 708 шт;

-Стакан «Imperial+», артикул 440909 в кількості 1344 шт;

-Бокал «Inotex», артикул 44728 в кількості 312 шт;

-Бокал «Сlasic», артикул 440335 в кількості 276 шт;

-Бокал «Tyamplex», артикул 40356 в кількості 828 шт;

-Бокал «Basic», артикул 43890 в кількості 1200 шт;

-Бокал «Clasic», артикул 520004 в кількості 794 шт;

-Бокал «Dyimont», артикул 440099 в кількості 144 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44787 в кількості 672 шт;

-Спецовник «Вasic», артикул 80221 в кількості 84 шт;

-Стакан «Tulipe», артикул 44164 в кількості 2736 шт;

- Бокал «Kitshen», артикул 98671 в кількості 12 шт;

-Тарелка «Marine», артикул 10257 в кількості 167 шт;

-Тарелка «Marine», артикул 10256 в кількості 274 шт;

-Бокал «Casablanca», артикул 51268 в кількості 156 шт;

-Фужер «Pub», артикул 42528 в кількості 276 шт;

-Стакан «Istanbul», артикул 42402 в кількості 667 шт;

-Рюмка «Timlesse», артикул 52780 в кількості 1944 шт;

-Рюмка «Columbia», артикул 52780 в кількості 39 шт;

-Фужер «Diamont», артикул 44777 в кількості 84 шт;

-Попілничка «Bistro», артикул 74036 в кількості 1848 шт;

-Стакан «Alanya», артикул 55052 в кількості 573 шт;

-Стакан «Timplesse», артикул 52802 в кількості 288 шт;

-Стакан «Сosablanca», артикул 52706 в кількості 252 шт;

-Попільничка, артикул 7076 в кількості 7200 шт;

-Кувшін «Dance», артикул 43374 в кількості 740 шт;

- Набор «Sultana» (7 предметів: салатниця, піала) 98 наборів, 686 предметів;

-Салатниця «Sultana» артикул 10286, в кількості 1296 шт;

-Піала «Atlantis» артикул 10249, в кількості 54 шт;

- Посуд «Dorcam» артикул 59084, в кількості 13 шт;

-Фужер «Bistro» артикул 44483, в кількості 342 шт;

-Пиала «Chees» артикул 53573, в кількості 24 шт;

-Стакан «Diamont» артикул 10286, в кількості 1200 шт;

-Бокал «Landmark» артикул 98667, в кількості 44 шт;

-Фужер «Ramona» артикул 44858, в кількості 520 шт;

-Рюмка «Pub» артикул 42194, в кількості 742 шт;

-Кувшин «Vilage» артикул 4824, в кількості 97 шт;

-Піала «Showbox» артикул 53223, в кількості 612 шт;

-Рюмка «Istanbul» артикул 42025, в кількості 84 шт;

-Бокал «Bistro» артикул 44419, в кількості 672 шт;

-Бокал «Enoteca» артикул 44248, в кількості 240 шт;

-Бокал «Enoteca» артикул 44238, в кількості 144 шт;

-Бокал «Elisia» артикул 440436, в кількості 360 шт;

-Бокал «Twist» артикул 44372, в кількості 36 шт;

-Фужер «Timplesse» артикул 440176, в кількості 828 шт;

-Фужер «Elisia» артикул 440437, в кількості 936 шт;

-Бокал «Bistro» артикул 44417, в кількості 965 шт;

-Креманка «Ice Ville» артикул 51068, в кількості 177 шт;

-Бокал «Timplesse» артикул 51648, в кількості 276 шт;

-Бокал «Homemade» артикул 80384, в кількості 153 шт;

-Кружка «TeaCoffe» артикул 55411, в кількості 934 шт;

-Піала «Сhefs» артикул 53066, в кількості 1356 шт;

-Стакан «Pub» артикул 41792, в кількості 460 шт;

-Cтакан «Tulipe» артикул 44419, в кількості 276 шт;

- Стакан «Casablanca» артикул 52714, в кількості 84 шт;

-Кружка «Pub» артикул 55341, в кількості 232 шт;

-Стакан «Casablanca» артикул 52704, в кількості 1044 шт;

-Бокал «Elisia» артикул 520004, в кількості 84 шт;

-Піала «Tokyo» артикул 53682, в кількості 1176 шт;

-Стакан «Cin Cin», в кількості 72 шт;

-Стакан «Casablance» артикул 52705, в кількості 2460 шт;

-Рюмка «Boston Shots» артикул 52194 в кількості 3892 шт;

-Стакан «Timelys» артикул 52800, в кількості 120 шт;

-Креманка, артикул 51078, в кількості 897 шт;

-Кувшин «Bacchus» артикул 80161, в кількості 552 шт;

-Блюдо «Party Sennie» артикул 95200, в кількості 138 шт;

-Блюда артикул 48402, в кількості 852 шт;

-Блюдо «Party Sennie» артикул 70442 в кількості 59 шт;

-Блюдо «Party Sennie» артикул 10345, в кількості 380 шт;

-Блюдо «Party Sennie» артикул 10488, в кількості 189 шт;

-Блюдо «Boston Shots» артикул 52194, в кількості 462 шт;

-Рюмка «Vals» артикул 42294, в кількості 846 шт;

-Кувшин «Frigo» артикул 80050, в кількості 37 шт;

-Кувшин «Basic» артикул 43964, в кількості 26 шт;

-Піала «LockStore» артикул 53099, в кількості 159 шт;

-Креманка «Avrora» артикул 95833, в кількості 38 шт;

-Стакан «Trend» артикул 52838, в кількості 117 шт;

-Кружка «Chefes» артикул 53772, в кількості 76 шт;

-Стакан «Cay Bardagi», в кількості 282 шт;

-Блюдо «Homemade», артикул 80388, в кількості 84 шт;

-Креманка «Mini Cornet» артикул 410006, в кількості 201 шт;

-Банка «Kitchen» артикул 98863, в кількості 492 шт;

-Кувшин «Casablanca» артикул 55052, в кількості 30 шт;

-Кувшин, «Сosem» артикул 80051, в кількості 11 шт;

-Кувшин «Cosem» артикул 43414, в кількості 339 шт;

-Тарілка «Invitation» артикул 10359, в кількості 275 шт;

-Стакан «Coshen» артикул 42078, в кількості 960 шт;

-Ваза «Florena» артикул 43417, в кількості 506 шт;

-Піала «Gastroboetige» артикул 53952, в кількості 428 шт;

-Лимонниця «Basic» артикул 98397, в кількості 238 шт;

-Стакан «Pub» артикул 42199, в кількості 288 шт;

-Тарілка «Sultana» артикул 10289, в кількості 228 шт;

-Кружка «Pub» артикул 55289, в кількості 1092 шт;

-Тарілка «Sultana» артикул 10288, в кількості 600 шт;

-Салатнік «Chevs» артикул 53583, в кількості 81 шт;

-Бокал «Tulibe» артикул 44163, в кількості 84 шт;

-Піала «Invitation» артикул 10328, в кількості 157 шт;

-Блюдо «Party Sevie» артикул 98259, в кількості 89 шт;

-Салатница «Aurora» артикул 10513, в кількості 36 шт;

-Посуд «Boncam» артикул 59024, в кількості 80 шт;

-Посуд «Boncam» артикул 59013, в кількості 86 шт;

-Кувшин «Bistro» артикул 80102, в кількості 408 шт;

-Фужер «Isabella» артикул 440272, в кількості 108 шт;

-Фужер «Isabella» артикул 440271, в кількості 144 шт;

-Набор «Aqua» артикул 95040, в кількості 228 шт;

-Стакан «Elysia» артикул 520015, в кількості 244 шт;

-Посуд «Atlantis» артикул 10248, в кількості 588 шт;

-Салатнік «Bowl Atlantis» артикул 10249, в кількості 105 шт;

-Кувшин «Silvona» артикул 43334, в кількості 102 шт;

-Стакан «Luna» артикул 42338, в кількості 486 шт;

-Кружка «Pub» артикул 55861, в кількості 321 шт;

-Фужер «Enoteca» артикул 44238, в кількості 336 шт;

-Фужер артикул 44738, в кількості 168 шт;

-Фужер «Imperial+» артикул 44829, в кількості 180 шт;

-Фужер «Cheronte» артикул 44816, в кількості 408 шт;

-Набор «Aqua» артикул 95756, в кількості 144 шт;

-Фужер «Churente» артикул 440219, в кількості 96 шт;

-Спецовник «Blanche» артикул 80030, в кількості 2417 шт;

-Фужер «Enoteca» артикул 440061, в кількості 875 шт;

-Бокал «Bistro» артикул 44411, в кількості 1068 шт;

-Бокал «Timplesse» артикул 440276, в кількості 348 шт;

-Бокал «Enoteca» артикул 440061, в кількості 90 шт;

-Тарелка «Marine» артикул 10258, в кількості 24 шт;

-Бокал «Enoteca» артикул 44688, в кількості 774 шт;

-Фужер «Timplesse» артикул 440236, в кількості 648 шт;

-Фужер «Diamont» артикул 440069, в кількості 312 шт;

-Кувшин «Luna» артикул 43544, в кількості 177 шт;

-Фужер «Timplesse» артикул 440237, в кількості 828 шт;

-Фужер «Casablanca» артикул 51258, в кількості 108 шт;

-Бокал «Bistro» артикул 44188, в кількості 744 шт;

-Фужер «Enoteca» артикул 44738, в кількості 96 шт;

-Фужер «Enoteca» артикул 44228, в кількості 503 шт;

-Фужер «Bistro» артикул 44188, в кількості 696 шт;

-Фужер «Diamont» артикул 44777, в кількості 288 шт;

-Стакан «Timplesse» артикул 52790, в кількості 1368 шт;

-Фужер «Timplesse», в кількості 892 шт;

-Бокал «Kremlin» артикул 97626, в кількості 120 шт;

-Тарелка «Bronze» артикул 10469, в кількості 112 шт;

-Фужер «Bistro» артикул 44418, в кількості 1162 шт;

-Фужер «Timplesse» артикул 52849, в кількості 208 шт;

-Стакан «Craft» артикул 420685, в кількості 624 шт;

-Стакан «Timplesse» артикул 420748, в кількості 48 шт;

-Стакан «Casablanca» артикул 52713, в кількості 4176 шт;

-Кружка «Mug» артикул 55029, в кількості 789 шт;

-Фужер «Craft Behp» артикул 440327, в кількості 636 шт;

-Стакан «Pub» артикул 42477, в кількості 339 шт;

-Рюмка «Boston» артикул 52174, в кількості 2232 шт;

-Стакан «Nals» артикул 42942, в кількості 38544 шт;

-Бокал «Stemwere» артикул 44162, в кількості 384 шт;

-Масляница «Basic» артикул 98402, в кількості 9 шт;

-Стакан «Baltic» артикул 41300, в кількості 36 шт;

-Бокал «Stenvyure» артикул 44075, в кількості 384 шт;

-Бокал «Cesni» артикул 43023, в кількості 114 шт;

-Кувшин «Bistro» артикул 86100, в кількості 269 шт;

-Креманка «Keville» артикул 51038, в кількості 220 шт;

-Стакан «Valse» артикул 49455, в кількості 480 шт;

-Банка «Cesni» артикул 41300, в кількості 15 шт;

-Тарелка «Avrora» артикул 10547, в кількості 221 шт;

-Стакан «Silvana» артикул 42812, в кількості 354 шт;

-Стакан «Karal» артикул 52888, в кількості 222 шт;

-Тарелка «Avrora» артикул 10499, в кількості 101 шт;

-Салатник «Cefs» артикул 53563, в кількості 93 шт;

-Бокал «Bistro» артикул 41300, в кількості 216 шт;

-Блюдо артикул 95198, в кількості 80 шт;

-Стакан «Baltic» артикул 41280, в кількості 834 шт;

-Стакан «Chefs» артикул 53583, в кількості 6 шт;

-Салатник «Chefs» артикул 53593, в кількості 122 шт;

-Рюмка «Lbena» артикул 42244, в кількості 1944 шт;

-Піала «Chefs» артикул 63553, в кількості 48 шт;

-Посуд «Aqua» артикул 54119, в кількості 1158 шт;

-Бокал «Bistro» артикул 44412, в кількості 288 шт;

-Стакан «Baltic» артикул 41270, в кількості 1260 шт;

-Креманка «AceWile» артикул 51008, в кількості 24 шт;

-Стакан «Tempo» артикул 42942, в кількості 864 шт;

-Ваза, артикул 43896, в кількості 70 шт;

-Соусник «Basic» артикул 55012, в кількості 13 шт;

-Соусник «Basic» артикул 55002, в кількості 1292 шт;

-Тарілка «Avrora» артикул 10512, в кількості 335 шт;

-Кувшин «Casablanca» артикул 43614, в кількості 98 шт;

-Тарелка «Sultana» артикул 10292, в кількості 533 шт;

-Тарелка «Pabisserie» артикул 10467, в кількості 96 шт;

-Кружка «Basic» артикул 55991, в кількості 469 шт;

-Кружка «Basic» артикул 55531, в кількості 606 шт;

-Стакан «Vots» артикул 42943, в кількості 908 шт;

-Стакан «Sade» артикул 42469, в кількості 1776 шт;

-Стакан «Chefs» артикул 53543, в кількості 792 шт;

-Стакан «Arabic» артикул 42978, в кількості 384 шт;

-Стакан «Silvana» артикул 53626, в кількості 72 шт;

-Стакан «Imperial+» артикул 440043, в кількості 504 шт;

-Фужер «Tulibe» артикул 44167, в кількості 72 шт;

-Форма з жаростійкого скла «Barcam» артикул 59003, в кількості 16 шт;

-Форма з жаростійкого скла «Barcam» артикул 59010, в кількості 8 шт;

-Форма з жаростійкого скла «Barcam» артикул 50023, в кількості 60 шт;

-Ваза «Botanica» артикул 43267, в кількості 154 шт;

-Фужер «Atlantis» артикул 10250, в кількості 66 шт;

-Фужер «Pomond» артикул 44767, в кількості 66 шт;

-Фужер «Banomet» артикул 44435, в кількості 410 шт;

-Блюдо «Avrora» артикул 95834, в кількості 154 шт;

-Ваза «Fioba» артикул 43737, в кількості 93 шт;

-Бокал «Koral» артикул 440146, в кількості 240 шт;

-Тарелка «Atlantis» артикул 10235 в кількості 351 шт;

-Ваза «Fior» артикул 43767, в кількості 40 шт;

-Стакан «Cosem» артикул 42083, в кількості 293 шт;

-Лімонниця «Basic» артикул 96701, в кількості 68 шт;

-Стакан «Pab» артикул 42582, в кількості 8 шт;

-Стакан «Artic» артикул 51128, в кількості 258 шт;

-Кувшин «Bistro» артикул 43944, в кількості 102 шт;

-Масленка «Frigo» артикул 97711, в кількості 116 шт;

-Посуд «Viva» артикул 96374, в кількості 14 шт;

-Фужер «Isabella» артикул 440270, в кількості 192 шт;

-Відро для льоду «Celebration» артикул 49772, в кількості 87 шт;

-Піала «Perla» артикул 53733, в кількості 6 шт;

-Відро для льоду «Silvana» артикул 53628, в кількості 24 шт;

-Чашка «Istanbul» артикул 55871, в кількості 594 шт;

-Бутилка, артикул 480108, в кількості 454 шт;

-Рюмка «Pub» артикул 42194, в кількості 69 шт;

-Салатник «Bronze» артикул 10342, в кількості 12 шт;

-Бутилка «Vita» артикул 80333, в кількості 11 шт;

-Тарылка «Tokio» артикул 54087, в кількості 288 шт;

-Салатник, артикул 10327, в кількості 12 шт;

-Тарілка, артикул 10327, в кількості 15 шт;

-Фужер «Tulib» артикул 94167, в кількості 12 шт;

-Фужер «Step» артикул 44654, в кількості 12 шт;

-Барком, артикул 59003, в кількості 1 шт;

-Салатник «Aurora» артикул 10513, в кількості 5 шт;

-Банка «Cesni» артикул 43023, в кількості 1 шт;

-Банка, артикул 80388, в кількості 1 шт;

-Кружка «Chefs», в кількості 1 шт;

-Банка «Bella» артикул 80386, в кількості 2 шт;

-Рюмка «Sultana» артикул 42411, в кількості 72 шт;

-Чашка «Basic» артикул 55531, в кількості 5 шт;

-Салатник «Tokio» артикул 53076, в кількості 1 шт;

-Тарілка «Sultana» артикул 10288, в кількості 4 шт;

-Форма з жаростійкого скла «Barcam» артикул 59104, в кількості 1 шт;

-Форма з жаростійкого скла «Barcam» артикул 58433, в кількості 1 шт;

-Рюмка «Boven» артикул 44404, в кількості 276 шт;

-Піала «Colbi» артикул 53518, в кількості 582 шт;

-Банка «Basic» артикул 43880, в кількості 1523 шт;

-Стакан «Istanbul» артикул 42405, в кількості 348 шт;

-Графин «FND» артикул 92016, в кількості 34 шт;

-Відро для льоду «Coral» артикул 53588, в кількості 141 шт;

-Бокал «Classic» артикул 440153, в кількості 606 шт;

-Тарілка «Sultana» артикул 10284, в кількості 228 шт;

-Бокад «Coral» артикул 440148, в кількості 480 шт;

-Сахарниця «Perla» артикул 97236, в кількості 60 шт;

-Тарілка «Perla» артикул 54268, в кількості 208 шт;

-Банка «Bella» артикул 80002, в кількості 6 шт;

-Салатниця «Sultana» артикул 10286, в кількості 1296 шт;

-Фужер «Enotex» артикул 44728, в кількості 762 шт;

-Фужер «Enotex» артикул 44238, в кількості 180 шт;

-Блюдо «Avrora» артикул 95832, в кількості 72 шт;

-Стакан «Pub» артикул 42199, в кількості 486 шт;

-Бокал «Enotex» артикул 44688, в кількості 564 шт;

-Кувшин «Bistro» артикул 43944, в кількості 204 шт;

-Салатник «Sultana» артикул 10284, в кількості 80 шт;

-Бокал «Enoteks» артикул 44228, в кількості 744 шт;

-Супниця «Bronze» артикул 55303, в кількості 396 шт;

-Стакан «Casablanca» артикул 52707, в кількості 792 шт;

-Стакан «Coral» артикул 52882, в кількості 1200 шт;

-Кувшин «Valse» артикул 43474, в кількості 474 шт;

-Стакан «Valse» артикул 42994, в кількості 660 шт;

-Стакан «Casablanca» артикул 52708, в кількості 756 шт;

-Лимонниця «Basic» артикул 98397, в кількості 942 шт;

-Стакан «Dance» артикул 42865, в кількості 1074 шт;

-Кувшин «Olvia» артикул 94167, в кількості 228 шт;

-Стакан «Pub» артикул 94167, в кількості 582 шт;

-Фужер «Diamond» артикул 440113, в кількості 648 шт;

-Фужер «Pub» артикул 41972, в кількості 362 шт;

-Фужер «Atlantic» артикул 10237, в кількості 229 шт;

-Бокал «Ekoteca» артикул 440113, в кількості 480 шт;

-Бокал «Imperial», в кількості 156 шт;

-Бокал «Homemade», в кількості 814 шт;

-Бокал «Classic», артикул 44052, в кількості 597 шт;

-Фужер «Imperial», артикул 44809, в кількості 528 шт;

-Ваза «Flora», артикул 43737, в кількості 216 шт;

-Бокал «Ekoteca», артикул 44228, в кількості 576 шт;

-Набор «Valse», артикул 97675, в кількості 448 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44415, в кількості 552 шт;

-Набор «Atlantic», артикул 44052, в кількості 533 шт;

-Бокал «Carat», артикул 440146, в кількості 672 шт;

-Бокал «Enoteca», артикул 44248, в кількості 246 шт;

-Креманка «Ice Ville», артикул 41116, в кількості 414 шт;

-Бокал «Enoteca», артикул 44738, в кількості 408 шт;

-Креманка «Ice Ville», артикул 51068, в кількості 648 шт;

-Кувшин «Kosem», артикул 43414, в кількості 324 шт;

-Стакан «Pub», артикул 55289, в кількості 3289 шт;

-Стакан «AcVatik», артикул 42975, в кількості 386 шт;

-Стакан «Pub», артикул 41116, в кількості 646 шт;

-Стакан «Dance», артикул 42866, в кількості 914 шт;

-Тарелка «Atlantis», артикул 10239, в кількості 144 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44419, в кількості 1032 шт;

-Фужер «Tvist», артикул 44307, в кількості 240 шт;

-Кружка «TeaCoffe», артикул 55411, в кількості 1285 шт;

-Бокал «Tvist», артикул 44362, в кількості 410 шт;

-Фужер «Karat», артикул 44015, в кількості 888 шт;

-Фужер «Tvist», артикул 44372, в кількості 217 шт;

-Стакан «Valse», артикул 42945, в кількості 384 шт;

-Креманка «Ice Ville», артикул 440336, в кількості 336 шт;

-Кружка «Pub», артикул 55341, в кількості 249 шт;

-Стакан «Timplesse», артикул 52800, в кількості 720 шт;

-Стакан «Pub», артикул 55299, в кількості 252 шт;

-Стакан «Tango», артикул 42294, в кількості 1008 шт;

-Піала «Tokio», артикул 53076, в кількості 96 шт;

-Стакан «Casablanca», артикул 52706, в кількості 1440 шт;

-Стакан «Tango», артикул 42942, в кількості 1008 шт;

-Стакан «Side», артикул 41050, в кількості 216 шт;

-Стакан «Basic», артикул 52837, в кількості 1560 шт;

-Рюмка «Istanbul», артикул 42025, в кількості 3504 шт;

-Тарілка, артикул 10415, в кількості 574 шт;

-Тарілка, артикул 10327, в кількості 116 шт;

-Тарілка, артикул 10328, в кількості 97 шт;

-Салатник «Bronze», артикул 10342, в кількості 252 шт;

-Бокал «Tulibe», артикул 44160, в кількості 2160 шт;

-Піала «Tokio», артикул 53056, в кількості 1716 шт;

-Форма з жаростійкого скла «Barcam» артикул 59044, в кількості 792 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44134, в кількості 1896 шт;

-Блюдо «Patty Serrie», артикул 98259, в кількості 264 шт;

-Стакан «Casablanca», артикул 52734, в кількості 3456 шт;

-Бокал «Carat», артикул 440149, в кількості 996 шт;

-Бокал «Enoteca», артикул 44738, в кількості 612 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44188, в кількості 858 шт;

-Салатниця «Invitation», артикул 10342, в кількості 403 шт;

-Бокал «Tulibe», артикул 44160, в кількості 2160 шт;

-Салатниця «Atlantic», артикул 10249, в кількості 498 шт;

-Бокал «Enoteca», артикул 44728, в кількості 384 шт;

-Кружка «Pub», артикул 55861, в кількості 540 шт;

-Кувшин «Bacchus», артикул 80111, в кількості 858 шт;

-Фужер «Casablanca», артикул 52713, в кількості 360 шт;

-Фужер «Tulibe», артикул 44169, в кількості 768 шт;

-Стакан «Сasablanka», артикул 52862, в кількості 216 шт;

-Піала «Chefs», артикул 53573, в кількості 180 шт;

-Салатник «Сhefs», артикул 53583, в кількості 564 шт;

-Тарілка «Marine», артикул 10258, в кількості 282 шт;

-Стакан «Tango», артикул 42943, в кількості 1104 шт;

-Стакан «Luna», артикул 42373, в кількості 480 шт;

-Кружка «Сhefs», артикул 55303, в кількості 696 шт;

-Фужер «Tulipe», артикул 44164, в кількості 2352 шт;

-Бокал «Party Service», артикул 98259 в кількості 120 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44872, в кількості 1296 шт;

-Попільниця «Bistro», артикул 54036, в кількості 29892 шт;

-Стакан «Valse», артикул 42945, в кількості 1572 шт;

-Стакан «Coral», артикул 52888, в кількості 720 шт;

-Стакан «Luna», артикул 42358, в кількості 816 шт;

-Кувшин «Bistro», артикул 80102, в кількості 96 шт;

-Фужер «Bistro», артикул 44411, в кількості 3768 шт;

-Піала «Chefs», артикул 53553, в кількості 429 шт;

-Стакан «Luna», артикул 42348, в кількості 816 шт;

-Тарелка «Party Series», артикул 10352, в кількості 1350 шт;

-Стакан «Sulvana», артикул 42414, в кількості 144 шт;

-Фужер «Bistro», артикул 44188, в кількості 2040 шт;

-Кувшин «Kashen», артикул 80051, в кількості 216 шт;

-Стакан «Timlesse», артикул 52800, в кількості 288 шт;

-Фужер «Bistro», артикул 44419, в кількості 264 шт;

-Тарілка «Atlantis», артикул 10236, в кількості 1008 шт;

-Тарілка «Konua», артикул 54332, в кількості 296 шт;

-Тарілка «Atlantis», артикул 10238, в кількості 162 шт;

-Фужер «Tulibe», артикул 44160, в кількості 1080 шт;

-Фужер «Pub», артикул 42116, в кількості 402 шт;

-Фужер «Retro», артикул 440060, в кількості 282 шт;

-Стакан «Side», артикул 42435, в кількості 468 шт;

-Кувшин «Bistro», артикул 80119, в кількості 236 шт;

-Кружка «Pub», артикул 55229, в кількості 341 шт;

-Тарілка «Avrora», артикул 10499, в кількості 318 шт;

-Стакан «Akyatic», в кількості 420 шт;

-Стакан «Pub», артикул 42756, в кількості 264 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44419, в кількості 410 шт;

-Ваза «Botanic», артикул 43206, в кількості 36 шт;

-Кружка «Pub», артикул 55861, в кількості 166 шт;

-Cоусник «Basic», артикул 55018, в кількості 130 шт;

-Стакан «Dance», артикул 42868, в кількості 336 шт;

-Стакан«Sig», артикул 42439, в кількості 1344 шт;

-Бокал «Tulibe», артикул 44160, в кількості 2160 шт;

-Креманка «Ace Vile», артикул 51068, в кількості 168 шт;

-Кувшин «Dance», артикул 43374, в кількості 118 шт;

-Кувшин «Luna», артикул 43544, в кількості 564 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44410, в кількості 228 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44787, в кількості 780 шт;

-Ведро «Silvana», артикул 53638, в кількості 72 шт;

-Фужер «Banket», артикул 44435, в кількості 575 шт;

-Ваза «Flora», артикул 43966, в кількості 177 шт;

-Салатниця «Tokio», артикул 53056, в кількості 192 шт;

-Підсвішник «Basic», артикул 44021, в кількості 110 шт;

-Стакан «Silvona», артикул 42415, в кількості 512 шт;

-Креманка «Atlantis», артикул 51118, в кількості 6 шт;

-Стакан «К 7», артикул 42078, в кількості 36 шт;

-Ваза «Flora», артикул 43417, в кількості 120 шт;

-Ваза «Flora», артикул 43407, в кількості 501 шт;

-Фужер «Imperial+», артикул 44819, в кількості 24 шт;

-Банка «Bella», артикул 80386, в кількості 167 шт;

-Банка «Chesni», артикул 97424, в кількості 166 шт;

-Банка «Chesni», артикул 97425, в кількості 35 шт;

-Банка «Chesni», артикул 43003, в кількості 84 шт;

-Банка «Home Made», артикул 80385, в кількості 204 шт;

-Спецовник «Basic», артикул 80221, в кількості 2400 шт;

-Тарылка «Sultana», артикул 10289, в кількості 885 шт;

-Креманка «Ice Wille», артикул 51018, в кількості 288 шт;

-Кувшин «Bahus», артикул 80112, в кількості 324 шт;

-Банка «Chremlin», артикул 97624, в кількості 148 шт;

-Форма для випікання «Barcam», артикул 59794, в кількості 14 шт;

-Форма для випікання «Barcam», артикул 59114, в кількості 6 шт;

-Фужер «Retro», артикул 440074, в кількості 48 шт;

-Салатник «Chefs», артикул 53563, в кількості 73 шт;

-Стакан «TeaCoffe», артикул 62511, в кількості 98 шт;

-Стакан «Liric», артикул 42030, в кількості 360 шт;

-Фужер «Isabella», артикул 440164, в кількості 972 шт;

-Піала «Stor Max», артикул 53522, в кількості 60 шт;

-Піала «Snow Box», артикул 53223, в кількості 2732 шт;

-Стакан «Silvane», артикул 42415, в кількості 1392 шт;

-Попільниця «Bistro», артикул 54036, в кількості 936 шт;

-Кружка «TeaCoffe», артикул 55411, в кількості 1440 шт;

-Стакан «Coral», артикул 52885, в кількості 893 шт;

-Тарілка «Sultana», артикул 10258 в кількості 594 шт;

-Кувшин «Casablanca», артикул 43614, в кількості 498 шт;

-Стан «Side», артикул 42469, в кількості 552 шт;

-Cалатник «Chefs», артикул 53573, в кількості 252 шт;

-Cалатник «Chefs», артикул 53583, в кількості 96 шт;

-Стакан «Side», артикул 42439, в кількості 564 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44411, в кількості 2304 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44412, в кількості 1176 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44483, в кількості 84 шт;

-Тарілка «Sultana», артикул 10293, в кількості 245 шт;

-Фужер «Isabella», артикул 440271, в кількості 432 шт;

-Фужер «Isabella», артикул 440272, в кількості 384 шт;

-Ваза «Flora», артикул 43767, в кількості 323 шт;

-Кувшин «Bistro», артикул 80101, в кількості 90 шт;

-Бокал «Kichen», артикул 98863, в кількості 336 шт;

-Тарілка «Atlantis», артикул 10236, в кількості 48 шт;

-Тарілка «Pati Series», артикул 96632, в кількості 180 шт;

-Фужер «Retro», артикул 440075, в кількості 120 шт;

-Кувшин «Olivia», артикул 80108, в кількості 153 шт;

-Ваза «Flora», артикул 43407, в кількості 889 шт;

-Стакан «Basic», артикул 52837, в кількості 1746 шт;

-Креманка «Ісе Wille», артикул 44016, в кількості 702 шт;

-Фужер «Tvist», артикул 44614, в кількості 49 шт;

-Ваза «Botanic», артикул 80147, в кількості 1983 шт;

-Тарілка «Marine», артикул 10258, в кількості 151 шт;

-Кружка «Basic», артикул 55531, в кількості 278 шт;

-Бокал «Tulippe», артикул 44163, в кількості 372 шт;

-Салатник «Chefs», артикул 53483, в кількості 729 шт;

-Чашка «Glias», артикул 55029, в кількості 320 шт;

-Сахарниця «Picknic», артикул 97556, в кількості 771 шт;

-Тарілка «Sultana», артикул 10289, в кількості 162 шт;

-Фужер «Enoteca», артикул 44238, в кількості 148 шт;

-Салатник «Atlantic», артикул 10251, в кількості 68 шт;

-Банка «Tesno», артикул 47002, в кількості 211 шт;

-Стакан «Teplesse», артикул 52790, в кількості 792 шт;

-Cтакан «Side», артикул 42884, в кількості 432 шт;

-Креманка «Picknic», артикул 51238, в кількості 644 шт;

-Кувшин «Basis», артикул 80113, в кількості 151 шт;

-Стакан «Carat», артикул 52886, в кількості 186 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44483, в кількості 648 шт;

-Стакан «Side», артикул 42438, в кількості 456 шт;

-Соусник «Basic», артикул 55022, в кількості 144 шт;

-Салатник «Aurora», артикул 1013, в кількості 61 шт;

-Салатник «PickNic», артикул 53348, в кількості 504 шт;

-Тарілка «Aurora», артикул 10512, в кількості 48 шт;

-Стакан «Casablanca», артикул 52719, в кількості 192 шт;

-Набор «Cashen», артикул 97415, в кількості 280 шт;

-Бокал «Tulippe», артикул 44169, в кількості 480 шт;

-Кувшин «Frigo», артикул 80050, в кількості 276 шт;

-Бокал «Bistro», артикул 44417, в кількості 109 шт;

-Стакан «Pub», артикул 42199, в кількості 75 шт;

-Стакан «Istanbul», артикул 42402, в кількості 909 шт;

-Фужер «Timlesse», артикул 440276, в кількості 348 шт;

-Фужер «Isabella», артикул 440270, в кількості 480 шт;

-Стакан «Dance», артикул 42864, в кількості 317 шт;

-Фужер «Imperial+», артикул 44819, в кількості 498 шт.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Приморського районного

суду м. Одеси ОСОБА_1

14.08.2019

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення14.08.2019
Оприлюднено20.02.2023
Номер документу83725998
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про скасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —522/10673/19

Ухвала від 14.07.2020

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Іванов В. В.

Ухвала від 07.09.2020

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 01.10.2019

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 01.10.2019

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 30.12.2020

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Іванов В. В.

Ухвала від 23.12.2020

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 15.10.2020

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 04.09.2020

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 28.07.2020

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Журавльов О. Г.

Ухвала від 28.07.2020

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Журавльов О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні