Ухвала
від 17.09.2019 по справі 2-1397/10
БІЛОКУРАКИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №2-1397/10

Пров. № 2-в/409/91/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

17 вересня 2019 року смт.Білокуракине

Білокуракинський районний суд Луганської області у складі головуючого судді Третяка О.Г., розглянувши матеріали цивільної справи за заявою ОСОБА_1 про відновлення втраченого судового провадження у цивільній справі Артемівського районного суду м.Луганська № 2-1397/10 за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про розірвання шлюбу, -

В с т а н о в и в :

До Білокуракинського районного суду Луганської області надійшла вказана цивільна справа .

Відповідно до статті 489 ЦПК України втрачене судове провадження у цивільній справі може бути відновлене за заявою учасника справи або за ініціативою суду.

Відповідно до вимог ст. 490 ЦПК України заява про відновлення втраченого судового провадження подається до суду, який розглядав справу як суд першої інстанції - Артемівський районний суд Луганська.

Згідно розпорядження Голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 02.09.2014р. № 27/0/38-14 „Про визначення територіальної підсудності справ» у зв`язку з неможливістю здійснювати правосуддя деякими судами Донецької і Луганської областей, у районі проведення антитерористичної операції, було визначено нову територіальну підсудність. Територіальна підсудність справ Артемівського районного суду м. Луганська була визначена Білокуракинському районному суду Луганської області.

Відповідно до ч.3 ст.493 ЦПК України розгляд заяви про відновлення втраченого судового провадження здійснюється за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням учасників справи з урахуванням особливостей, передбачених Розділом Х ЦПК України, протягом тридцяти днів з дня надходження заяви до суду.

За таких обставин вважаю за можливе відкрити провадження у цій справі.

Оскільки місцезнаходження відповідача у справі знаходиться на тимчасово окупованій території Луганської області (м.Луганськ) та він не має офіційної електронної адреси, то про відкриття провадження у справі він має бути повідомлений згідно з порядком, визначеним статтею 1-1 Закону України Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв`язку з проведенням антитерористичної операції , відповідно до якої учасники справи, місцезнаходження яких знаходиться в районі проведення антитерористичної операції і які не мають офіційної електронної адреси, повідомляються про ухвалення відповідного судового рішення шляхом розміщення інформації на офіційному веб-порталі судової влади з посиланням на веб-адресу такого судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

На підставі викладеного, керуючись ст. 259, 260, 489, 493 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 про відновлення втраченого судового провадження у цивільній справі Артемівського районного суду м.Луганська № 2-1397/10 за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про розірвання шлюбу в порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

Розгляд справи по суті призначити на 23 вересня 2019 року на 15.30 годину у відкритому судовому засіданні в залі суду смт.Білокуракине Луганської області.

Про день слухання справи повідомити учасників справи.

Повідомити відповідача про відкриття провадження у справі шляхом розміщення інформації на офіційному веб-порталі судової влади з посиланням на веб-адресу такого судового рішення в Єдиному реєстрі судових рішень.

Учасники справи мають право подати пояснення щодо справи в термін до першого судового засідання.

При наявності документів або їх копій, навіть якщо вони не посвідчені в установленому порядку, що збереглися у сторін, їх необхідно додати до заяви відповідно до вимог частини 3 статті 491 ЦПК України.

Учасникам справи роз`яснюється, що вони можуть отримати інформацію щодо даної справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://bl.lg.court.gov.ua/sud1205/gromadyanam/csz/.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності до Луганського апеляційного суду через Білокуракинський районний суд Луганської області на підставі п.15.5 ч.1 Розділу XIII "Перехідні положення" ЦПК України шляхом подачі апеляційної скарги протягом 15 днів з дня складення повного судового рішення, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Білокуракинського

районного суду Луганської області О.Г. Третяк

СудБілокуракинський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення17.09.2019
Оприлюднено25.09.2019
Номер документу84463852
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-1397/10

Ухвала від 10.09.2010

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Слободян Н. П.

Ухвала від 10.09.2010

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Слободян Н. П.

Ухвала від 10.09.2010

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Слободян Н. П.

Ухвала від 10.09.2010

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Слободян Н. П.

Ухвала від 26.10.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Трусова Т. О.

Ухвала від 29.10.2020

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 02.09.2020

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 18.08.2020

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 23.09.2019

Цивільне

Білокуракинський районний суд Луганської області

Третяк О. Г.

Ухвала від 17.09.2019

Цивільне

Білокуракинський районний суд Луганської області

Третяк О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні