Ухвала
від 30.09.2019 по справі 520/11362/19
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 520/11362/19

Провадження № 1-кс/947/12905/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30.09.2019 року слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , розглянувши у судовому засіданні в м. Одесі клопотання заступника начальника відділу СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_4 , яке погоджене прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_3 про проведення обшуку в рамках кримінального провадження №12019010000000038 від 13.03.2019 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Як вбачається з клопотання, досудовим розслідування встановлено, що в період з початку 2016 року по кінець 2018 року, невстановлені особи на території Одеської області розробили злочинну схему привласнення бюджетних грошових коштів, шляхом внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, стосовно осіб, які нібито потребують державної соціальної допомоги, та після нарахування грошових коштів, в якості такої допомоги, отримували їх, привласнювали та розподіляли між собою.

Під час досудового розслідування Південним офісом Держаудитслужби проведено позапланову виїзну ревізію окремих питань фінансового-господарської діяльності в частині призначення і нарахування державної соціальної допомоги, пільг, субсидій та інших виплат, що здійснюються за рахунок коштів держави та місцевих бюджетів в УСЗН Біляївської районної державної адміністрації Одеської області за період 01.01.2016 по 10.10.2018, якою підтверджено незаконність призначення і нарахування державної соціальної допомоги.

Так згідно Акту позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово господарської діяльності Управління соціального захисту населення Біляївського РДА Одеської області № 04-11/28 від 24.06.2019 дотриманням умов призначення і виплати допомоги при народженні дитини, допомоги на дітей одиноким матерям та допомоги малозабезпеченим сім`ям встановлено втрати державних коштів на загальну суму 10 345 790,00 гривень.

Умови призначення державної соціальної допомоги сім`ям з дітьми визначаються згідно з Порядком призначення і виплати державної соціальної допомоги сім`ям з дітьми, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 року № 1751.

Відповідно до вимог ст. 11 Закону України «Про державну допомогу сім`ям з дітьми» для призначення допомоги при народженні дитини до органу праці та соціального захисту населення за умови пред`явлення паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, та свідоцтва про народження дитини подається одним з батьків (опікуном), з яким постійно проживає дитина, заява за формою, встановленою центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сферах трудових відносин соціального захисту населення, копія свідоцтва про народження дитини.

Відповідно до ч. 4 ст. 13 ЗУ "Про державну реєстрацію актів цивільного стану" від 27.07.2010 підставою для проведення державної реєстрації народження дитини є визначені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров`я документи, що підтверджують факт народження дитини, а в разі їх відсутності рішення суду.

Порядок підтвердження факту народження дитини поза закладом охорони здоров`я, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 09.01.2013 № 9 визначає процедуру підтвердження медичною комісією факту народження жінкою дитини поза закладом охорони здоров`я у разі, коли таким закладом не проводився огляд жінки та дитини.

Відповідно до Положення про медичну консультативну комісію з підтвердження факту народження жінкою дитини поза закладом охорони здоров`я, затвердженого Наказом МОЗ України 01.08.2013 № 679, затвердженого Міністерством юстиції України 22.08.2013 № 14/64/23996 медична консультативна комісія з підтвердження факту народження жінкою дитини поза закладом охорони здоров`я (далі Комісія) є постійним діючим органом при Міністерстві охорони здоров`я Автономної Республіки Крим, структурному підрозділі з питань охорони здоров`я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Згідно відповіді з Департаменту охорони здоров`я ОДА в період з 01.08.2013 по теперішній час ними не видавались висновки про підтвердження факту народження дитини поза закладом охорони здоров`я на ім`я 334 осіб.

20.09.2019 під час проведення обшуку в приміщеннях Біляївського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Одеській області, виявлено та вилучено: оригінали актових записів про реєстрацію народження, медичні довідки про перебування дитини під наглядом лікувального закладу датовані в період з 2013 року по 2018 рік, видані КЗ «Біляївська центральна районна лікарня», висновки про підтвердження факту народження дитини, видані КЗ «Біляївська центральна районна лікарня» в період з 2013 року по кінець 2018 року.

Враховуючи, що іншими способами встановити обставини скоєння кримінальних правопорушень, ніж за допомогою документів, які видавались КЗ «Біляївська центральна районна лікарня» та в подальшому стали підставою реєстрації та внесення даних до актових записів посадовими особами, необхідність безпосереднього дослідження даних документів, шляхом проведення відповідних процесуальних дій, виникла необхідність в проведенні їх вилучення, з метою використання та дослідження наявних в них відомостей.

У судовому засіданні прокурор клопотання про надання дозволу на проведення обшуку підтримав в повному обсязі.

Розглянувши клопотання та долучені в його обґрунтування матеріали, заслухавши думку прокурора, слідчий суддя приходить до наступного переконання.

Згідно ст. 223 КПК України слідчі (розшукові) дії є діями, спрямованими на отримання (збирання) доказів або перевірку вже отриманих доказів у конкретному кримінальному провадженні. Підставами для проведення слідчої (розшукової) дії є наявність достатніх відомостей, що вказують на можливість досягнення її мети.

Згідно ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

З урахуванням викладеного, з огляду на обставини можливого вчинення кримінальних правопорушень, слідчий суддя приходить до переконання, що жодна слідча (розшукова) дія та жоден захід забезпечення кримінального провадження аніж обшук, не може виконати завдання кримінального провадження, яке полягає в швидкому, повному та неупередженому розслідуванні, а отримати зазначені у клопотанні речі та документи в добровільному порядку неможливо, оскільки такі речі та документи можуть бути використані як докази на підтвердження протиправної діяльності.

Згідно відомостей з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта, об`єкт нерухомого майна за адресою: Одеська область, Біляївський район м. Біляївка, вул. Московсьска, 30-б, на праві комунальної власності належить територіальній громаді сіл, селищ, міста Біляївського району Одеської області в особі Біляївської районної ради Одеської області, код ЄДРПОУ 20948988.

З урахуваннямвикладеного,з метоювиявлення тафіксації відомостейпро обставинивчинення кримінальногоправопорушення,відшукання тавилучення речейта документів,які можутьбути використаніяк доказив рамкахкримінального провадження №12019010000000038 від 13.03.2019 року, а також з метою всебічного, повного та об`єктивного дослідження обставин кримінального правопорушення, слідчий суддя приходить до переконання, що подане клопотання підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 223, 233, 234 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання заступника начальника відділу СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_4 , яке погоджене прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_3 про проведення обшуку в рамках кримінального провадження №12019010000000038 від 13.03.2019 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку в приміщеннях КЗ «Біляївська центральна районна лікарня» за адресою: Одеська область, Біляївський район м. Біляївка, вул. Московсьска, 30-б, з метою відшукання та вилучення оригіналів висновків про підтвердження факту народження дитини, видані КЗ «Біляївська центральна районна лікарня» в період з 2013 року по кінець 2018 року, медичні довідки про перебування дитини під наглядом лікувального закладу, видані в період з 2013 року по 2018 рік, печаток КЗ «Біляївська центральна районна лікарня», особові справи лікарів, які підписували висновки про підтвердження факту народження дитини та видавали медичні довідки про перебування дитини під наглядом лікувального закладу, що стали в подальшому однієї з підстав для видачі свідоцтв про народження дитини на наступних осіб: ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_1 , ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_2 , ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_3 , ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_4 , ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_5 , ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_6 , ОСОБА_12 , ІНФОРМАЦІЯ_8 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_7 , ОСОБА_13 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_8 , ОСОБА_14 , ІНФОРМАЦІЯ_10 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_9 , ОСОБА_15 , ІНФОРМАЦІЯ_11 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_10 , ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_12 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_11 , ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_13 ,свідоцтво про народження Серія НОМЕР_12 , ОСОБА_18 , ІНФОРМАЦІЯ_14 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_13 , ОСОБА_19 , ІНФОРМАЦІЯ_15 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_14 , ОСОБА_20 , ІНФОРМАЦІЯ_16 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_15 , ОСОБА_21 , ІНФОРМАЦІЯ_17 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_16 , ОСОБА_22 , ІНФОРМАЦІЯ_18 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_17 , ОСОБА_23 , ІНФОРМАЦІЯ_10 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_18 , ОСОБА_24 , ІНФОРМАЦІЯ_19 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_19 , ОСОБА_25 , ІНФОРМАЦІЯ_19 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_20 , ОСОБА_26 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_21 , ОСОБА_27 , ІНФОРМАЦІЯ_20 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_22 , ОСОБА_28 , ІНФОРМАЦІЯ_21 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_23 , ОСОБА_29 , ІНФОРМАЦІЯ_22 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_24 , ОСОБА_30 , ІНФОРМАЦІЯ_23 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_25 , ОСОБА_31 , ІНФОРМАЦІЯ_20 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_26 , ОСОБА_32 , ІНФОРМАЦІЯ_24 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_27 , ОСОБА_33 , ІНФОРМАЦІЯ_25 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_28 , ОСОБА_34 ІНФОРМАЦІЯ_26 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_28 , ОСОБА_35 , ІНФОРМАЦІЯ_27 ,свідоцтво про народження Серія НОМЕР_29 , ОСОБА_36 , ІНФОРМАЦІЯ_28 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_30 , ОСОБА_37 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_31 , ОСОБА_38 , ІНФОРМАЦІЯ_22 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_32 , ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_33 , ОСОБА_40 , ІНФОРМАЦІЯ_28 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_34 , ОСОБА_41 , ІНФОРМАЦІЯ_12 ,свідоцтво про народження Серія НОМЕР_35 , ОСОБА_42 , ІНФОРМАЦІЯ_22 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_36 , ОСОБА_43 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_37 , ОСОБА_44 , ІНФОРМАЦІЯ_29 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_38 , ОСОБА_45 , ІНФОРМАЦІЯ_30 ,свідоцтво про народження Серія НОМЕР_39 , ОСОБА_46 , ІНФОРМАЦІЯ_31 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_40 , ОСОБА_47 , ІНФОРМАЦІЯ_32 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_41 , ОСОБА_48 , ІНФОРМАЦІЯ_33 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_42 , ОСОБА_49 , ІНФОРМАЦІЯ_25 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_43 , ОСОБА_50 , ІНФОРМАЦІЯ_34 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_44 , ОСОБА_51 , ІНФОРМАЦІЯ_35 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_45 , ОСОБА_52 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_46 , ОСОБА_53 , ІНФОРМАЦІЯ_36 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_47 , ОСОБА_54 , ІНФОРМАЦІЯ_37 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_48 , ОСОБА_55 , ІНФОРМАЦІЯ_35 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_49 , ОСОБА_56 , ІНФОРМАЦІЯ_38 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_50 , ОСОБА_57 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_51 , ОСОБА_58 , р.н., ІНФОРМАЦІЯ_39 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_52 , ОСОБА_59 , ІНФОРМАЦІЯ_40 ,свідоцтво про народження Серія НОМЕР_53 , ОСОБА_60 , ІНФОРМАЦІЯ_41 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_54 , ОСОБА_61 , ІНФОРМАЦІЯ_42 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_55 , ОСОБА_62 , ІНФОРМАЦІЯ_43 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_56 , ОСОБА_63 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_57 , ОСОБА_64 , ІНФОРМАЦІЯ_44 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_58 , ОСОБА_65 , ІНФОРМАЦІЯ_22 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_59 , ОСОБА_66 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_60 , ОСОБА_67 , ІНФОРМАЦІЯ_45 (16), свідоцтво про народження Серія НОМЕР_61 , ОСОБА_68 , ІНФОРМАЦІЯ_46 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_62 , ОСОБА_69 , ІНФОРМАЦІЯ_47 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_63 , ОСОБА_70 , ІНФОРМАЦІЯ_48 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_64 , Огли Лідіі Літовкіни, ІНФОРМАЦІЯ_49 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_65 , ОСОБА_71 , ІНФОРМАЦІЯ_50 ,свідоцтво про народження Серія НОМЕР_66 , ОСОБА_72 , ІНФОРМАЦІЯ_51 , ОСОБА_73 , ІНФОРМАЦІЯ_52 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_67 , ОСОБА_74 , ІНФОРМАЦІЯ_53 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_68 , ОСОБА_75 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_69 , ОСОБА_76 , ІНФОРМАЦІЯ_54 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_70 , ОСОБА_77 , ІНФОРМАЦІЯ_21 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_71 , ОСОБА_78 , ІНФОРМАЦІЯ_24 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_72 , ОСОБА_79 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_73 , ОСОБА_80 , ІНФОРМАЦІЯ_55 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_74 , ОСОБА_81 ІНФОРМАЦІЯ_56 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_75 , ОСОБА_82 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_76 , ОСОБА_83 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_77 , ОСОБА_84 , ІНФОРМАЦІЯ_57 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_78 , ОСОБА_85 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_79 , ОСОБА_86 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_80 ., ОСОБА_87 , ІНФОРМАЦІЯ_22 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_81 , ОСОБА_88 , ІНФОРМАЦІЯ_17 ,свідоцтво про народження Серія НОМЕР_82 , ОСОБА_89 , ІНФОРМАЦІЯ_58 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_83 , ОСОБА_90 , ІНФОРМАЦІЯ_59 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_84 , ОСОБА_91 , ІНФОРМАЦІЯ_60 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_85 , ОСОБА_92 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_86 , ОСОБА_93 , ІНФОРМАЦІЯ_28 ,свідоцтво про народження Серія НОМЕР_87 , ОСОБА_94 , ІНФОРМАЦІЯ_22 ,свідоцтво про народження Серія НОМЕР_88 , ОСОБА_95 , ІНФОРМАЦІЯ_23 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_89 , ОСОБА_96 , ІНФОРМАЦІЯ_61 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_90 , ОСОБА_97 , ІНФОРМАЦІЯ_24 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_91 , ОСОБА_86 , ІНФОРМАЦІЯ_62 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_92 , ОСОБА_98 , ІНФОРМАЦІЯ_63 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_93 , ОСОБА_99 , ІНФОРМАЦІЯ_64 , ОСОБА_100 , ІНФОРМАЦІЯ_21 , ОСОБА_101 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_94 , ОСОБА_102 ІНФОРМАЦІЯ_9 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_95 , ОСОБА_103 , ІНФОРМАЦІЯ_65 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_96 , ОСОБА_104 , ІНФОРМАЦІЯ_66 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_97 , ОСОБА_105 , ІНФОРМАЦІЯ_66 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_98 , ОСОБА_106 , ІНФОРМАЦІЯ_18 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_99 , ОСОБА_107 , ІНФОРМАЦІЯ_67 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_100 , ОСОБА_108 , ІНФОРМАЦІЯ_68 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_101 , ОСОБА_109 , ІНФОРМАЦІЯ_25 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_102 , ОСОБА_110 , ІНФОРМАЦІЯ_18 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_103 , ОСОБА_111 , ІНФОРМАЦІЯ_69 , ОСОБА_112 , ІНФОРМАЦІЯ_70 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_104 , ОСОБА_113 , ІНФОРМАЦІЯ_71 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_105 , ОСОБА_114 , ІНФОРМАЦІЯ_72 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_106 , ОСОБА_115 , ІНФОРМАЦІЯ_73 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_107 , ОСОБА_116 , ІНФОРМАЦІЯ_2 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_108 , ОСОБА_117 , ІНФОРМАЦІЯ_6 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_109 , ОСОБА_118 , ІНФОРМАЦІЯ_74 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_110 , ОСОБА_119 , ІНФОРМАЦІЯ_75 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_111 , ОСОБА_120 , ІНФОРМАЦІЯ_76 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_112 , ОСОБА_121 , ІНФОРМАЦІЯ_48 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_113 , ОСОБА_122 , ІНФОРМАЦІЯ_77 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_114 , ОСОБА_123 , ІНФОРМАЦІЯ_78 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_115 , ОСОБА_124 , ІНФОРМАЦІЯ_76 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_116 , ОСОБА_125 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_117 , ОСОБА_126 , ІНФОРМАЦІЯ_73 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_118 . ОСОБА_127 , ІНФОРМАЦІЯ_25 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_119 , ОСОБА_128 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_120 , ОСОБА_129 , ІНФОРМАЦІЯ_79 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_121 , ОСОБА_130 , ІНФОРМАЦІЯ_17 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_122 , ОСОБА_131 , ІНФОРМАЦІЯ_16 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_122 , ОСОБА_132 , ІНФОРМАЦІЯ_18 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_123 , ОСОБА_133 , ІНФОРМАЦІЯ_80 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_124 , ОСОБА_134 , ІНФОРМАЦІЯ_81 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_125 , ОСОБА_135 , ІНФОРМАЦІЯ_12 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_126 , ОСОБА_136 , ІНФОРМАЦІЯ_79 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_127 , ОСОБА_137 , ІНФОРМАЦІЯ_18 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_128 , ОСОБА_138 , ІНФОРМАЦІЯ_82 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_129 , ОСОБА_139 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_130 , ОСОБА_140 , ІНФОРМАЦІЯ_10 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_131 , ОСОБА_141 , ІНФОРМАЦІЯ_83 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_132 , ОСОБА_142 , ІНФОРМАЦІЯ_16 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_133 , ОСОБА_143 , ІНФОРМАЦІЯ_16 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_134 , ОСОБА_144 , ІНФОРМАЦІЯ_84 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_135 , ОСОБА_145 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_136 , ОСОБА_146 , ІНФОРМАЦІЯ_85 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_137 , ОСОБА_147 , ІНФОРМАЦІЯ_84 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_138 , ОСОБА_148 , ІНФОРМАЦІЯ_86 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_139 , ОСОБА_149 , ІНФОРМАЦІЯ_87 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_140 , ОСОБА_150 , ІНФОРМАЦІЯ_88 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_141 ОСОБА_151 , ІНФОРМАЦІЯ_89 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_142 , ОСОБА_152 , ІНФОРМАЦІЯ_22 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_143 , ОСОБА_153 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_144 , ОСОБА_154 , ІНФОРМАЦІЯ_90 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_145 виданий 21.02.2018 року виданий Біляївським міським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального Управління юстиції в Одеській області, ОСОБА_155 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_146 , ОСОБА_156 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_147 , ОСОБА_157 , ІНФОРМАЦІЯ_91 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_148 , ОСОБА_158 , ІНФОРМАЦІЯ_13 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_149 , ОСОБА_159 , ІНФОРМАЦІЯ_91 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_150 , ОСОБА_160 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_151 , ОСОБА_161 , ІНФОРМАЦІЯ_92 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_152 , ОСОБА_162 , ІНФОРМАЦІЯ_13 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_153 , ОСОБА_163 , ІНФОРМАЦІЯ_93 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_154 , ОСОБА_164 , ІНФОРМАЦІЯ_22 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_155 , ОСОБА_165 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_147 , ОСОБА_166 , ІНФОРМАЦІЯ_94 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_156 , ОСОБА_167 , ІНФОРМАЦІЯ_95 , ОСОБА_168 , ІНФОРМАЦІЯ_96 , ОСОБА_169 , ІНФОРМАЦІЯ_11 , ОСОБА_170 , ІНФОРМАЦІЯ_97 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_157 , ОСОБА_171 , ІНФОРМАЦІЯ_18 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_158 , ОСОБА_172 , ІНФОРМАЦІЯ_98 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_159 , ОСОБА_173 , ІНФОРМАЦІЯ_18 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_160 , ОСОБА_174 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_161 , ОСОБА_175 , ІНФОРМАЦІЯ_99 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_162 , ОСОБА_176 , ІНФОРМАЦІЯ_100 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_163 , ОСОБА_177 , ІНФОРМАЦІЯ_101 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_164 , ОСОБА_23 , ІНФОРМАЦІЯ_16 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_165 , ОСОБА_178 , ІНФОРМАЦІЯ_27 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_166 , ОСОБА_179 , ІНФОРМАЦІЯ_102 , свідоцтво про народження Серії НОМЕР_167 , ОСОБА_180 , ІНФОРМАЦІЯ_103 , свідоцтво про народження Серії НОМЕР_168 , ОСОБА_181 , ІНФОРМАЦІЯ_104 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_169 , ОСОБА_182 , ІНФОРМАЦІЯ_105 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_170 , ОСОБА_183 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_171 ОСОБА_184 , ІНФОРМАЦІЯ_106 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_172 , ОСОБА_185 , ІНФОРМАЦІЯ_26 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_173 , ОСОБА_13 , ІНФОРМАЦІЯ_107 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_174 , ОСОБА_186 , ІНФОРМАЦІЯ_108 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_175 , ОСОБА_187 , ІНФОРМАЦІЯ_109 , свідоцтво про народження Серії НОМЕР_176 , ОСОБА_188 , ІНФОРМАЦІЯ_110 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_177 , ОСОБА_189 , ІНФОРМАЦІЯ_111 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_178 , ОСОБА_190 , ІНФОРМАЦІЯ_19 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_179 , ОСОБА_191 , ІНФОРМАЦІЯ_16 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_180 , ОСОБА_192 , ІНФОРМАЦІЯ_18 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_181 , ОСОБА_193 , ІНФОРМАЦІЯ_111 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_182 , ОСОБА_194 , ІНФОРМАЦІЯ_112 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_183 , ОСОБА_195 , ІНФОРМАЦІЯ_18 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_184 , ОСОБА_196 , ІНФОРМАЦІЯ_113 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_185 , ОСОБА_197 , ІНФОРМАЦІЯ_114 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_186 , ОСОБА_198 , ІНФОРМАЦІЯ_115 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_187 , ОСОБА_199 , ІНФОРМАЦІЯ_27 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_188 , ОСОБА_200 ІНФОРМАЦІЯ_28 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_189 , ОСОБА_201 , ІНФОРМАЦІЯ_116 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_190 , ОСОБА_202 , ІНФОРМАЦІЯ_18 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_191 , ОСОБА_203 , ІНФОРМАЦІЯ_117 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_192 , ОСОБА_204 , ІНФОРМАЦІЯ_118 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_193 , ОСОБА_205 , ІНФОРМАЦІЯ_21 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_194 , ОСОБА_206 ІНФОРМАЦІЯ_9 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_195 , ОСОБА_207 , ІНФОРМАЦІЯ_119 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_196 , ОСОБА_208 , ІНФОРМАЦІЯ_120 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_197 , ОСОБА_209 , ІНФОРМАЦІЯ_121 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_198 , ОСОБА_210 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_199 , ОСОБА_211 , ІНФОРМАЦІЯ_122 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_200 , ОСОБА_212 , ІНФОРМАЦІЯ_21 , ОСОБА_213 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_214 , ІНФОРМАЦІЯ_123 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_201 , ОСОБА_215 , ІНФОРМАЦІЯ_124 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_202 , ОСОБА_216 , ІНФОРМАЦІЯ_18 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_203 , ОСОБА_217 , ІНФОРМАЦІЯ_125 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_204 , ОСОБА_218 , ІНФОРМАЦІЯ_126 , ОСОБА_219 , ІНФОРМАЦІЯ_127 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_205 , ОСОБА_220 , ІНФОРМАЦІЯ_128 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_206 , ОСОБА_221 , ІНФОРМАЦІЯ_11 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_207 , ОСОБА_222 , ІНФОРМАЦІЯ_129 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_208 , ОСОБА_223 , ІНФОРМАЦІЯ_11 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_209 , ОСОБА_224 , ІНФОРМАЦІЯ_130 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_210 , ОСОБА_225 , ІНФОРМАЦІЯ_27 , свідоцтво про народження Серіяи НОМЕР_211 , ОСОБА_226 , ІНФОРМАЦІЯ_20 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_212 , ОСОБА_227 ІНФОРМАЦІЯ_13 , свідоцтво про народження НОМЕР_213 , ОСОБА_228 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_214 , ОСОБА_229 , ІНФОРМАЦІЯ_131 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_215 , ОСОБА_230 , ІНФОРМАЦІЯ_132 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_216 , ОСОБА_231 , ІНФОРМАЦІЯ_24 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_217 , ОСОБА_232 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_109 , ОСОБА_233 , ІНФОРМАЦІЯ_133 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_215 , ОСОБА_234 , ІНФОРМАЦІЯ_134 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_218 , ОСОБА_235 , ІНФОРМАЦІЯ_22 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_219 , ОСОБА_236 , ІНФОРМАЦІЯ_135 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_220 , ОСОБА_237 , ІНФОРМАЦІЯ_29 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_221 , ОСОБА_238 , ІНФОРМАЦІЯ_108 , свідоцтво про народження Серії НОМЕР_222 , ОСОБА_239 , ІНФОРМАЦІЯ_136 , свідоцтво про народження НОМЕР_223 , ОСОБА_240 , ІНФОРМАЦІЯ_26 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_224 , ОСОБА_241 , ІНФОРМАЦІЯ_137 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_225 , ОСОБА_242 , ІНФОРМАЦІЯ_11 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_226 , ОСОБА_243 , ІНФОРМАЦІЯ_138 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_227 , ОСОБА_244 , ІНФОРМАЦІЯ_139 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_228 , ОСОБА_245 ., ІНФОРМАЦІЯ_140 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_229 , ОСОБА_246 , ІНФОРМАЦІЯ_141 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_230 , ОСОБА_247 , ІНФОРМАЦІЯ_18 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_231 , ОСОБА_248 , ІНФОРМАЦІЯ_142 , свідоцтво про народження Серії НОМЕР_232 , ОСОБА_249 , ІНФОРМАЦІЯ_66 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_233 , ОСОБА_250 , ІНФОРМАЦІЯ_27 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_234 , ОСОБА_251 , ІНФОРМАЦІЯ_143 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_235 , ОСОБА_252 , ІНФОРМАЦІЯ_144 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_236 , ОСОБА_253 , ІНФОРМАЦІЯ_145 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_237 , ОСОБА_254 , ІНФОРМАЦІЯ_19 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_238 , ОСОБА_255 , ІНФОРМАЦІЯ_19 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_239 , ОСОБА_256 , ІНФОРМАЦІЯ_27 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_240 , ОСОБА_257 , ІНФОРМАЦІЯ_146 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_241 , ОСОБА_258 , ІНФОРМАЦІЯ_147 , ОСОБА_259 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_260 , ІНФОРМАЦІЯ_148 , ОСОБА_261 , ІНФОРМАЦІЯ_11 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_242 , ОСОБА_254 , ІНФОРМАЦІЯ_149 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_243 , ОСОБА_262 , ІНФОРМАЦІЯ_24 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_244 , ОСОБА_263 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_245 , ОСОБА_264 , ІНФОРМАЦІЯ_150 свідоцтво про народження Серії НОМЕР_246 , ОСОБА_265 , ІНФОРМАЦІЯ_151 , ОСОБА_266 , ІНФОРМАЦІЯ_152 , ОСОБА_267 , ІНФОРМАЦІЯ_19 , ОСОБА_268 , ІНФОРМАЦІЯ_12 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_247 , ОСОБА_265 , ІНФОРМАЦІЯ_24 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_248 , ОСОБА_269 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_249 , ОСОБА_270 ІНФОРМАЦІЯ_153 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_250 , ОСОБА_271 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_272 , ІНФОРМАЦІЯ_126 , ОСОБА_273 , ІНФОРМАЦІЯ_154 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_251 , ОСОБА_219 , ІНФОРМАЦІЯ_25 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_252 , ОСОБА_274 , ІНФОРМАЦІЯ_24 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_253 , ОСОБА_275 , ІНФОРМАЦІЯ_155 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_254 , ОСОБА_276 , ІНФОРМАЦІЯ_55 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_255 , ОСОБА_277 , ІНФОРМАЦІЯ_25 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_256 , ОСОБА_278 ІНФОРМАЦІЯ_5 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_257 , ОСОБА_278 , ІНФОРМАЦІЯ_53 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_258 , ОСОБА_279 ІНФОРМАЦІЯ_156 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_259 , ОСОБА_280 ІНФОРМАЦІЯ_11 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_260 , ОСОБА_281 ІНФОРМАЦІЯ_12 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_261 , ОСОБА_282 ІНФОРМАЦІЯ_35 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_262 , ОСОБА_283 ІНФОРМАЦІЯ_157 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_263 , ОСОБА_284 , ІНФОРМАЦІЯ_158 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_264 , ОСОБА_285 , ІНФОРМАЦІЯ_159 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_265 , ОСОБА_286 , ІНФОРМАЦІЯ_160 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_266 , ОСОБА_287 , ІНФОРМАЦІЯ_161 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_267 , ОСОБА_288 , ІНФОРМАЦІЯ_162 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_268 , ОСОБА_289 , ІНФОРМАЦІЯ_108 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_269 , ОСОБА_290 ІНФОРМАЦІЯ_17 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_270 , ОСОБА_86 ІНФОРМАЦІЯ_163 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_271 , ОСОБА_291 ІНФОРМАЦІЯ_164 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_272 , ОСОБА_292 , ІНФОРМАЦІЯ_4 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_273 , ОСОБА_293 ІНФОРМАЦІЯ_165 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_274 , ОСОБА_294 ІНФОРМАЦІЯ_11 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_275 , ОСОБА_25 ІНФОРМАЦІЯ_166 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_276 , ОСОБА_295 ІНФОРМАЦІЯ_167 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_277 , ОСОБА_296 , ІНФОРМАЦІЯ_25 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_278 виданий 11.04.2017, ОСОБА_297 , ІНФОРМАЦІЯ_8 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_279 виданий 11.11.2017, ОСОБА_298 ІНФОРМАЦІЯ_168 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_280 , ОСОБА_299 , ІНФОРМАЦІЯ_169 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_281 , ОСОБА_300 , ІНФОРМАЦІЯ_4 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_282 , ОСОБА_301 ІНФОРМАЦІЯ_10 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_283 , ОСОБА_302 , ІНФОРМАЦІЯ_11 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_284 , ОСОБА_303 ІНФОРМАЦІЯ_170 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_285 , ОСОБА_304 ІНФОРМАЦІЯ_35 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_286 , ОСОБА_18 , ІНФОРМАЦІЯ_171 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_287 , ОСОБА_305 ІНФОРМАЦІЯ_172 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_288 , ОСОБА_306 ІНФОРМАЦІЯ_173 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_289 , ОСОБА_307 , ІНФОРМАЦІЯ_174 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_290 , ОСОБА_308 , ІНФОРМАЦІЯ_17 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_291 , ОСОБА_309 , ІНФОРМАЦІЯ_175 , ОСОБА_310 , ІНФОРМАЦІЯ_176 , ОСОБА_311 , ІНФОРМАЦІЯ_177 , ОСОБА_312 , ІНФОРМАЦІЯ_178 , ОСОБА_313 , ІНФОРМАЦІЯ_179 , ОСОБА_314 , ІНФОРМАЦІЯ_180 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_292 , ОСОБА_315 , ІНФОРМАЦІЯ_16 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_293 , ОСОБА_316 , ІНФОРМАЦІЯ_181 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_294 , ОСОБА_317 , ІНФОРМАЦІЯ_182 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_295 , ОСОБА_318 , ІНФОРМАЦІЯ_21 , ОСОБА_319 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_320 , ІНФОРМАЦІЯ_183 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_296 , ОСОБА_321 , ІНФОРМАЦІЯ_184 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_297 , ОСОБА_322 , ІНФОРМАЦІЯ_37 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_298 , ОСОБА_323 , ІНФОРМАЦІЯ_185 , свідоцтво про народження Серія НОМЕР_299 , ОСОБА_324 , ІНФОРМАЦІЯ_186 , ОСОБА_325 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_326 , ІНФОРМАЦІЯ_187 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_300 , ОСОБА_327 , ІНФОРМАЦІЯ_5 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_301 , ОСОБА_328 , ІНФОРМАЦІЯ_18 свідоцтво про народження Серія НОМЕР_302 , а також інших документів, які мають значення для розслідування кримінального провадження.

Визначити строк дії ухвали тривалістю в один місяць, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення30.09.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу84587114
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку в рамках кримінального провадження №12019010000000038 від 13.03.2019 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України

Судовий реєстр по справі —520/11362/19

Ухвала від 17.11.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Усенко Є.А.

Постанова від 16.09.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Спаскін О.А.

Ухвала від 16.09.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Спаскін О.А.

Постанова від 16.09.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Спаскін О.А.

Ухвала від 16.09.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Спаскін О.А.

Ухвала від 29.05.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Спаскін О.А.

Ухвала від 29.05.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Спаскін О.А.

Ухвала від 18.05.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Спаскін О.А.

Ухвала від 01.04.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Спаскін О.А.

Ухвала від 26.03.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Спаскін О.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні