Ухвала
від 16.09.2019 по справі 758/3930/19
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/3930/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

16 вересня 2019 року місто Київ

Суддя Подільського районного суду м. Києва Ларіонова Н.М., розглянувши матеріали позовної заяви Товариства з обмеженою відповідальністю САНТА ПРАЙМ до ОСОБА_1 , треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю ГУД ЕНЕРДЖІ , Державний нотаріус Сніжнянської державної нотаріальної контори Таранцов Олександр Анатолійович, про визнання недійсним договору купівлі-продажу,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Подільського районного суду м. Києва перебуває цивільна справ за вищевказаним позовом.

Ухвалою Подільського районного суду м. Києва від 01.04.2019 р. вказаний позов залишений без руху, та надано строк для усунення недоліків.

Позивачем вимоги вказаної ухвали виконані

Подана позовна заява відповідає вимогам ст.175, 177 ЦПК України, підсудна Подільському районному суду м. Києва, судовий збір сплачений у встановленому законом розмірі, взв`язку з наведеним необхідно відкрити провадження у справі.

Клопотань про розгляд справи в порядку спрощеного провадження, інших клопотань, заяв у письмовій формі одночасно з поданням позову до суду позивачем подано не було ( в позовній заяві не міститься).

На підставі викладеного, керуючись ст.187 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

1.Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю САНТА ПРАЙМ (м. Київ, вул. Шевченка, буд.37, код ЄДРПОУ 41148909) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ), треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю ГУД ЕНЕРДЖІ (м. Київ, вул. Маршала Тимошенко, буд.21, корп. 2, оф.5, код ЄДРПОУ 41673139), Державний нотаріус Сніжнянської державної нотаріальної контори Таранцов Олександр Анатолійович (м. Костянтинівка, вул. Театральна, буд.5), про визнання недійсним договору купівлі-продажу.

2.Розгляд справи провести в порядку загального позовного провадження.

3.Підготовче засідання призначити на 17 лютого 2020 р. о 15.00 год. в приміщенні Подільського районного суду м. Києва ( м. Київ, вул. Волоська, 6/14-Б).

4.Відповідачу роз`яснити право у 15-денний строк з дня вручення копії даної ухвали подати відзив на позовну заяву. При цьому копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути направлена усім учасникам справи. До відзиву необхідно додати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

5.Відповідачу роз`яснити, що він має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

6.Позивачу роз`яснити право подати до суду відповідь на відзив протягом 5 днів з дня отримання відзиву на позов, долучивши до такої відповіді доказ направлення її копії всім учасникам справи.

7.Роз`яснити відповідачу право протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів, долучивши до таких заперечень доказ направлення їх копії всім учасникам справи.

8.Відповідач, повинен подати суду докази разом з поданням відзиву. Якщо доказ не може бути поданий у такий строк з об`єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу.

9.Учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

10.Роз`яснити, що у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

11.Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

12.Копію позову з додатками надіслати відповідачу.

13.Про час та місце розгляду справи повідомити осіб, що беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою на порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://pd.ki.court.gov.ua.

Ухвала в частині підсудності справи може бути оскаржена до Київського апеляційного суду з подачею апеляційної скарги через Подільський районний суд м. Києва протягом 15 днів з дня отримання копі ухвали.

СуддяН. М. Ларіонова

Дата ухвалення рішення16.09.2019
Оприлюднено01.10.2019
Номер документу84590604
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —758/3930/19

Ухвала від 03.11.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Савченко Сергій Іванович

Ухвала від 18.09.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Савченко Сергій Іванович

Ухвала від 05.07.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ларіонова Н. М.

Ухвала від 31.05.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Карпенко Світлана Олексіївна

Постанова від 22.04.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Верланов Сергій Миколайович

Ухвала від 15.02.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Верланов Сергій Миколайович

Ухвала від 11.12.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Верланов Сергій Миколайович

Ухвала від 17.11.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Верланов Сергій Миколайович

Ухвала від 20.02.2020

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ларіонова Н. М.

Ухвала від 16.09.2019

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ларіонова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні