Ухвала
від 01.10.2019 по справі 360/647/19
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 360/647/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 жовтня 2019 року смт Бородянка

Слідчий суддя Бородянського районного суду Київської області ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого СВ Ірпінського ВП ГУНП в Київській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором у кримінальному провадженні начальником Бородянського відділу Фастівської місцевої прокуратури про надання тимчасового доступу до речей та документів, за матеріалами кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12018110120000423 від 16 червня 2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 КК України,

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернувся до суду із вказаним клопотанням, просив надати дозвіл на тимчасовий доступ до копій документів, які знаходяться у володінні операторів телекомунікацій рухомого (мобільного) зв`язку ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », що розташоване за адресою: АДРЕСА_2 , ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 », що розташоване за адресою АДРЕСА_3 , які містять інформацію в електронному вигляді щодо абонентських номерів: НОМЕР_1 , НОМЕР_2 , НОМЕР_3 , НОМЕР_4 , НОМЕР_5 , НОМЕР_6 , НОМЕР_7 , а саме про зв`язок, абонента, надання телекомунікаційних послуг, у тому числі отримання послуг, змісту, маршрутів передавання, із зазначенням дати та часу з`єднання, тривалості та вартості розмови, місця знаходження абонента на час проведення телефонних розмов, адресу розташування базової станції; ІМЕІ телефону, тип з`єднання (вхідні та вихідні дзвінки, SMS, MMS, GPRS, переадресація); дату, час та тривалість з`єднання; ідентифікаційні ознаки кінцевого обладнання (абонента А) (абонентський, серійний ICCID, IMSI номери сім-карти, ІМЕІ); ідентифікаційні ознаки терміналу, з яким відбувається сеанс зв`язку (абонент Б), місця знаходження (абонента Б) на час проведення телефонних розмов, адресу розташування базової станції; ІМЕІ телефону з`єднання нульової тривалості; за наявності контрактної угоди надати відомості про абонента, які містять інформацію за період часу з 10:00 год. 01 січня 2017 року до 10:00 год. 19 вересня 2019 року.

Клопотання мотивоване тим, що з вересня 2017 року по березень 2018 року службові особи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ) за попередньою змовою з ОСОБА_4 , привласнили та здійснили розтрату майна, яке належало вищевказаному товариству, а саме поліпропіленових листів у кількості 9000 шт., які повинні були бути повернуті від ТОВ Торгово-виробнича компанія « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 , місцезнаходження юридичної особи АДРЕСА_4 ) на виконання фінансово-господарських взаємовідносин. 11 червня 2015 року між ТОВ Торгово-виробнича компанія « ІНФОРМАЦІЯ_6 «Для людей як для себе» та ФОП ОСОБА_5 укладено договір щодо здійснення перевезення вантажу №36/15. Фактичне перевезення здійснював водій ОСОБА_4 автомобілем марки «MAN» д.н.з. НОМЕР_10 з напівпричепом д.н.з. НОМЕР_11 , що належить ФОП ОСОБА_5 . Так, 23 жовтня 2017 року водій ОСОБА_4 , з метою привласнення та розтрати поліпропіленових листів у кількості 9000 шт., під час транспортування зі складу ТОВ Торгово-виробнича компанія « ІНФОРМАЦІЯ_6 «Для людей як для себе» до складу ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » за адресою: АДРЕСА_5 не доставив їх за місцем призначення. Однак того ж дня вказаний товар ОСОБА_4 доставив до складського приміщення ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_12 ) за адресою: АДРЕСА_5 і реалізував представнику вказаного товариства ОСОБА_6 за 58500,00 грн. Отримані ОСОБА_4 від ОСОБА_7 кошти були поділені між учасниками кримінального правопорушення ОСОБА_8 та ОСОБА_9 .

Проведеними слідчими (розшуковими) діями встановлено, що ОСОБА_8 користується мобільними терміналами з абонентськими номерами НОМЕР_1 , НОМЕР_2 , ОСОБА_4 користується мобільними терміналами з абонентськими номерами НОМЕР_3 , НОМЕР_4 , НОМЕР_5 , ОСОБА_9 користується мобільним терміналом з абонентським номером НОМЕР_6 , ОСОБА_10 користується мобільним терміналом з абонентським номером НОМЕР_7 .

З метою встановлення обставин, які підлягають доказуванню під час кримінального провадження, зокрема події кримінального правопорушення, винуватості особи у вчиненні кримінального правопорушення та форми її вини, обставин, які впливають на ступінь тяжкості вчиненого кримінального правопорушення, під час досудового розслідування слідчий просив надати доступ до документів, які знаходяться у володінні операторів телекомунікацій ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 », ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та містять інформацію про зв`язок абонента, тривалість з`єднань, маршрутів передавання та місцезнаходження в момент передавання, оскільки іншим шляхом отримати вказані документи неможливо.

Слідчий в судове засідання не з`явився, відповідно до заяви просив розглянути клопотання без його участі, клопотання підтримав.

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 », ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » в судове засідання представників не направили.

Відповідно до п.7 ч.1 ст.162 КПК України до охоронюваної законом таємниці , яка міститься в речах і документах належить: інформація, яка знаходиться в операторів та провайдерів телекомунікацій, про зв`язок, абонента, надання телекомунікаційних послуг, у тому числі отримання послуг, їх тривалості, змісту, маршрутів передавання, тощо.

Враховуючи, що слідчим доведено наявність достатніх підстав вважати, що інформація тимчасовий доступ до якої він просить надати сама по собі та в сукупності з іншими речами та документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, також доведена можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів, вважаю за необхідне клопотання задовольнити.

Керуючись ст.110, 159,160, 162-164 КПК України,

УХВАЛИВ:

Надати слідчому СВ Ірпінського ВП ГУНП в Київській області ОСОБА_3 дозвіл на тимчасовий доступ до копій документів, які знаходяться у володінні операторів телекомунікацій рухомого (мобільного) зв`язку ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », що розташоване за адресою: АДРЕСА_2 , ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 », що розташоване за адресою АДРЕСА_3 , які містять інформацію в електронному вигляді щодо абонентських номерів: НОМЕР_1 , НОМЕР_2 , НОМЕР_3 , НОМЕР_4 , НОМЕР_5 , НОМЕР_6 , НОМЕР_7 , а саме про зв`язок, абонента, надання телекомунікаційних послуг, у тому числі отримання послуг, змісту, маршрутів передавання, із зазначенням дати та часу з`єднання, тривалості та вартості розмови, місця знаходження абонента на час проведення телефонних розмов, адресу розташування базової станції; ІМЕІ телефону, тип з`єднання (вхідні та вихідні дзвінки, SMS, MMS, GPRS, переадресація); дату, час та тривалість з`єднання; ідентифікаційні ознаки кінцевого обладнання (абонента А) (абонентський, серійний ICCID, IMSI номери сім-карти, ІМЕІ); ідентифікаційні ознаки терміналу, з яким відбувається сеанс зв`язку (абонент Б), місця знаходження (абонента Б) на час проведення телефонних розмов, адресу розташування базової станції; ІМЕІ телефону з`єднання нульової тривалості; за наявності контрактної угоди надати відомості про абонента, які містять інформацію за період часу з 10:00 год. 01 січня 2017 року до 10:00 год. 19 вересня 2019 року.

ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » надати (забезпечити) слідчому тимчасовий доступ до вказаних документів та можливість вилучити їх копії, у тому числі в електронному вигляді.

Ухвала діє протягом 25 днів з дня її постановлення.

Відповідно до ст.165 КПК України, особа, яка зазначена в ухвалі слідчого судді як володілець документів, зобов`язана надати тимчасовий доступ до зазначених в ухвалі документів особі, зазначеній у відповідній ухвалі слідчого судді.

Роз`яснити, що ст. 166 КПК України передбачені наслідки невиконання ухвали слідчого судді.

Слідчий суддяОСОБА_11

Дата ухвалення рішення01.10.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу84638848
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання тимчасового доступу до речей та документів, за матеріалами кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12018110120000423 від 16 червня 2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 КК України

Судовий реєстр по справі —360/647/19

Ухвала від 20.01.2021

Кримінальне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

Ухвала від 12.01.2021

Кримінальне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

Ухвала від 03.04.2020

Кримінальне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

Ухвала від 16.12.2019

Кримінальне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

Ухвала від 16.12.2019

Кримінальне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

Ухвала від 05.12.2019

Кримінальне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

Ухвала від 02.12.2019

Кримінальне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

Ухвала від 01.10.2019

Кримінальне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

Ухвала від 24.06.2019

Кримінальне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

Ухвала від 24.06.2019

Кримінальне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні