Ухвала
від 11.10.2019 по справі 544/1328/19
ПИРЯТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 544/1328/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

11 жовтня 2019 року м. Пирятин

Суддя Пирятинського районного суду Полтавської області Сайко О.О., розглянувши позовну заяву Адвокатського бюро "Попович і партнери.Енергетичний консалтинг.Податкове планування.Публічні закупівлі" в особі керуючого Поповича Іллі Васильовича, місцезнаходження: АДРЕСА_1 в інтресах Товариства з обмеженою відповідальністю "Давидівський дар", місцезнаходження: с.Давидівка Пирятинського району Полтавської області, до ОСОБА_1 , зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_2 області АДРЕСА_3 Фермерського господарства "Берегове", місцезнаходження: с АДРЕСА_2 , третя особа,яка не заявляє самостійних вимог щода предмета спору на стороні відповідача-1: Державний реєстратор Гребінківської районної державної адміністрації, місцезнаходження: м.Гребінка Полтавської області, пров.Олексія Припутня,1, про визнання недійсним договору оренди землі, скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки, визнання договору оренди землі поновленим та додаткової угоди укладеною,

в с т а н о в и в:

У жовтні 2019 року Адвокатське бюро "Попович і партнери.Енергетичний консалтинг.Податкове планування.Публічні закупівлі" в особі керуючого Поповича Іллі Васильовича, в інтресах Товариства з обмеженою відповідальністю "Давидівський дар" звернулося до Пирятинського районного суду Полтавської області з позовною заявою до ОСОБА_1 , Фермерського господарства "Берегове", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щода предмета спору на стороні відповідача-1: Державний реєстратор Гребінківської районної державної адміністрації, про визнання недійсним договору оренди землі, скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки, визнання договору оренди землі поновленим та додаткової угоди укладеною.

Перешкод для прийняття позовної заяви немає. Форма і зміст позовної заяви дотримані.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175,177 ЦПК України.

Згідно ч.ч. 3-4 ст. 274 ЦПК України при вирішенні питання про розгляд справи в порядку спрощеного або загального позовного провадження суд враховує: ціну позову; значення справи для сторін; обраний позивачем спосіб захисту; категорію та складність справи; обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначати експертизу, викликати свідків тощо; кількість сторін та інших учасників справи; чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес. В порядку спрощеного позовного провадження не можуть бути розглянуті справи у спорах: що виникають з сімейних відносин, крім спорів про стягнення аліментів та поділ майна подружжя; щодо спадкування; щодо приватизації державного житлового фонду; щодо визнання необґрунтованими активів та їх витребування; в яких ціна позову перевищує п`ятсот розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб; інші вимоги, об`єднані з вищезазначеними вимогами.

З огляду на предмет позову, значення справи для сторін, категорію та складність справи, кількість сторін та інших учасників справи, обсяг та характер доказів у справі , дана справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст.13, 187, 274 ЦПК України,

у х в а л и в:

Відкрити провадження по справі за позовомАдвокатського бюро "Попович і партнери.Енергетичний консалтинг.Податкове планування.Публічні закупівлі" в особі керуючого Поповича Іллі Васильовича, місцезнаходження: АДРЕСА_1 в інтресах Товариства з обмеженою відповідальністю "Давидівський дар", місцезнаходження: с.Давидівка Пирятинського району Полтавської області, до ОСОБА_1 , зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_2 області АДРЕСА_3 Фермерського господарства "Берегове", місцезнаходження: с АДРЕСА_2 , третя особа,яка не заявляє самостійних вимог щода предмета спору на стороні відповідача-1: Державний реєстратор Гребінківської районної державної адміністрації, місцезнаходження: м.Гребінка Полтавської області, пров.Олексія Припутня,1, про визнання недійсним договору оренди землі, скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки, визнання договору оренди землі поновленим та додаткової угоди укладеною.

Справу розглядати в загальному позовному провадженні.

Призначити підготовче судове засідання по справі на 10 год. 00 хв. 08 листопада 2019 року у приміщенні Пирятинського районного суду Полтавської області за адресою: м. Пирятин, вул. Соборна, 41.

Викликати у судове засідання позивача, предстаника позивача, відповідачів, третю особу.

Направити відповідачу копію позову з копіями доданих до нього документів та запропонувати подати у строк, який не може перевищувати п`ятнадцяти днів з дня отримання відповідачем ухвали про відкриття провадження у справі, відзив та посилання на докази, якими він обґрунтовується.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішуватиме справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити позивачу, що після отримання відзиву на заяву, він повинен подати суду відповідь на відзив на протязі п`яти днів з дня його отримання із зазначенням своїх міркувань, аргументів та відповідних доказів.

Надіслати третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, копію позову з копіями доданих до нього документів та запропонувати у строк, який не може перевищувати п`ятнадцяти днів подати письмові пояснення щодо позову або відзиву.

Учасники справи мають право надати відповідь на такі пояснення до закінчення підготовчого провадження.

Повідомити учасників, що отримати інформацію щодо справи, яка розглядається, можливо на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://pr.pl.court.gov.ua/sud1624/gromadyanam/csz/.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Полтавського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів, з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Пирятинського

районного суду Сайко О.О.

СудПирятинський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення11.10.2019
Оприлюднено15.10.2019
Номер документу84903219
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —544/1328/19

Постанова від 24.09.2020

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Постанова від 24.09.2020

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Ухвала від 31.07.2020

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Ухвала від 31.03.2020

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Ухвала від 16.03.2020

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Ухвала від 02.03.2020

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Рішення від 20.01.2020

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Рішення від 20.01.2020

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Ухвала від 05.12.2019

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Ухвала від 11.10.2019

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні