Ухвала
від 06.11.2019 по справі 627/927/17
КРАСНОКУТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 627/927/17

У х в а л а

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про залишення заяви без руху

06 листопада 2019 року смт. Краснокутськ

Суддя Краснокутського районного суду Харківської області Каліберда В.А., розглянувши заяву Мурафської сільської ради Краснокутського району Харківської області про роз`яснення рішення суду,

В С Т А Н О В И В:

Мурафська сільська рада Краснокутського району Харківської області звернулася до суду з заявою, в якій просить роз`яснити судове рішення Краснокутського районного суду Харківської області від 03 травня 2019 року по справі № 627/927/17 за позовною заявою заступника прокурора Харківської області, в інтересах держави в особі: Державного агенства лісових ресурсів України, Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства, Державного підприємства "Гутянське лісове господарство" до ОСОБА_1 , Мурафської сільської ради Краснокутського району Харківської області, третя особа Державна служба України з питань геодезії картографії та кадастру, про визнання незаконними та скасування рішення органу місцевого самоврядування недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку та повернення земельної ділянки в частині роз`яснення розрахунку суми сплати судового збору, що стосується Мурафської сільської ради.

Розглянувши матеріали заяви та додані до неї документи, суд доходить висновку, що дану заяву слід залишити без руху з огляду на наступне.

Відповідно до положень Закону України Про судовий збір заява про роз`яснення судового рішення оплачується судовим збором.

Судом встановлено, що заява не відповідає вимогам Закону України Про судовий збір , оскільки до заяви не додано документа про сплату судового збору.

Згідно з положеннями ст. 4 Закону України Про судовий збір , ставка судового збору за подання юридичною особою заяви про роз`яснення судового рішення встановлена 0,5 розмір у прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Відтак, розмір ставки судового збору за подання юридичною особою заяви про роз`яснення судового рішення з урахуванням розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого з 01.01.2019 Законом України Про Державний бюджет на 2019рік становить 960 гривні 50 копійок.

Згідно ст. 185 ЦПК України , визначено, що суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у ст. 175 і 177 цього Кодексу , протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Враховуючи наведене, суд вважає, що заяву Мурафської сільської ради Краснокутського району Харківської області про роз`яснення судового рішення слід залишити без руху для усунення недоліків, про що повідомити заявника.

Керуючись ст.ст. 185 , 271 ЦПК України , ст. 4 Закону України Про судовий збір , суд

УХВАЛИВ:

Заяву Мурафської сільської ради Краснокутського району Харківської області про роз`яснення рішення суду у справі №627/927/17 від 03 травня 2019 року залишити без руху, про що сповістити заявника, надавши строк для усунення зазначених недоліків, який не може перевищувати п`яти днів з дня вручення ухвали про залишення заяви без руху.

Роз`яснити заявнику, що якщо недоліки заяви не будуть усунені у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається заявнику.

Копію ухвали надіслати заявнику.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя В.А.Каліберда

СудКраснокутський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення06.11.2019
Оприлюднено07.11.2019
Номер документу85438791
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —627/927/17

Ухвала від 28.11.2019

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Ухвала від 06.11.2019

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Рішення від 03.05.2019

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Рішення від 03.05.2019

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Ухвала від 03.05.2019

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Ухвала від 04.04.2018

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Ухвала від 06.10.2017

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні